От разговори с оператора зная, че непрочетените съобщения се пазят 72 часа и след това автоматично се трият. Е това е на теория. На практика може и повечко време да мине ...
Отпушването на кутията става с отваряне на непрочетените. Т.е. трябва да изпратите смс (който се таксува според тарифния Ви план), че искате да отворите съобщение от кутията си. Ако имате 5 непрочетени, достатъчно е да се отвори 1 и тя започва да функционира нормално. Но ако имате 8-9, трябва да отворите повечко. Колко ... налагало ми се е да налучквам
Още нещо. Когато непрочетените съобщения са повече от 1, трябва да се каже кое подред искате да се отвори
Атакуват Ви. Получавате следния смс:
[quote=""номер 1552""]Вие имате e-mail от [email protected] За да го отворите, отговорете с Y. Ако имате повече от 1 непрочетени e-mail съобщения, отговоррете с Y1, Y2[/quote]
Ако изпратите смс на 1552 с текст Y1, Y2 .....
Получавате това инфо:
Код: Избери всички
Subject: Bulfleet Alert
Hostile Fleet sent FROM X:XXX:XX! Attacker: NICKДано съм Ви била полезна.
P.S.
Отваряш един, на негово място идва следващият непрочетен и оставащите след него се преномерират.playboy_usa написа:Цитат(playboy_usa @ Feb 26 2009, 19:02) а дали трябва да прочета всичките 5 смс за да получа следващия или и 1 като прочета се замества с друг?аз 2 прочетох и пак не получавам...
Целта е общият им брой да стане 4, за да получиш смс. Но след това трябва пак да си освободиш място
И така ... максимум 4 неотоворени, за да има смс