Mythlands

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
CrazyD
Редник (Private)
Регистриран: съб юли 01, 2006 7:38 pm
Контакти:

Мнение от CrazyD »

Тъй като не виждам към кого да се обърна относно играта защото "администратор" е доста рядко срещано явление да не казвам, че изцяло липсва. Като изхождам и от факта, че играта е също на XS Software искам да попитам към кого да се обърна за получаване на яснота относно някои въпроси които имам и най - вече липсата на адекватни реакции спрямо играта.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

CrazyD написа:Цитат(CrazyD @ Mar 11 2009, 13:37) Тъй като не виждам към кого да се обърна относно играта защото "администратор" е доста рядко срещано явление да не казвам, че изцяло липсва. Като изхождам и от факта, че играта е също на XS Software искам да попитам към кого да се обърна за получаване на яснота относно някои въпроси които имам и най - вече липсата на адекватни реакции спрямо играта.
едва сега видях Личното ти съобщение....
имаш отговора ми....

ще подържаме връзка !!!
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”