Завръщане :Д

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

dim4o написа:QUOTE (dim4o @ Mar 8 2009, 23:08) Съжелявам , извинявам се ..
Румпи добре дошъл , всички с нетърпение очаквахме деня на завръщането ти , О пътевудителю наш.
Надявам се , се зарадва на топлото ни посрещане
:babysleep: :) оставете детето бе
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
the_predator

Мнение от the_predator »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Mar 9 2009, 01:12) Предаторче, щом искаш няма ... Явно не съм желан сред кръговете на висшето общество ... Уаааа ;(

е ти пък шегувам се недей плака .... ;( нема да е лошо да се завърнеш ,макар че напусна много скоро та да го наречем завръщане :) ама като се завръщаш накарай и още 100-200-300 човека и те да се завърнат та да стане пак шоу :P
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

varkulak написа:QUOTE (varkulak @ Mar 8 2009, 23:21) :babysleep: :) оставете детето бе
кво дете бре ...теб те немаше доста време тои треве е пораснал нема седи се малък дебол ...трева стане голем :P :P :P
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Супер хит на трансферния пазар. Топ играч! 10 ТОП съюза се борят за него и всеки казва "Вземи го ти".

Е няма ли да го прибере все някой? :a086:

Спомням си нещо казано от Румпи което ме разсмиваше, че ако kaos застанел до некъв си вентилатор косите му щели да се веят като на клипа на Лили Иванова :a086:
Последна промяна от varkulak на пон мар 09, 2009 1:14 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Предаторче, аз от много време ме няма ... Тука е само 2то ми аз, което от време на време се мъчи да играе ... Вече не играя сериозно и то от много време ... Ако това му викаш игра ... А и не смятам да се завръщам, то няма за какво ... Само да се ядосвам .. Така ми е по-кеф ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

VaN__ написа:QUOTE (VaN__ @ Mar 9 2009, 14:26) ... Вече не играя сериозно и то от много време ... Ако това му викаш игра ... А и не смятам да се завръщам, то няма за какво ... Само да се ядосвам .. Така ми е по-кеф ...
Така ше каеш :P :P
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

Потребителски аватар
????
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет юни 17, 2005 9:28 pm
Контакти:

Мнение от ???? »

lolz :crazy_pilot:
[color=#8B0000][b]I Now Issue The Call Are You Ready To Fight
Fight All Together As One For The Right
To Be Free Once Again
Tonight We Will Win[/b][/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Ахил написа:Цитат(Ахил @ Mar 10 2009, 22:19) lolz :crazy_pilot:
Пиши на кирилица бе, мушмул :) :c022:

П.П.А добре дошъл ;)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Брей, то завръщате се всички бре ....
Предаторче, ай да ходим да бийм ... Че то като се вижда, пак моя съюз ще играят за точки, че са каси, ами поне да си правя кефа с някой. Предния рунд си се кефих като се мъчихме с жокейчето да хванем Портърчо ... Ей късметлия человек :)
Фрий, аз казвам бре ... казвааам :) Ай да се завърщам ... Към работата, че днес цял ден тактика и трябва се чистят оръжията :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
FEAROTH
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср авг 17, 2005 8:23 pm
Контакти:

Мнение от FEAROTH »

Хахаха, румпи се завърна и цялата галактика с него :)

[b]White Pride World Wide[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”