Icedeath vs kokala
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Първо бих искал да поздравя и двамата играчи за страхотната битка
.По темата дали това е наливане мога да кажа само едно.Тази битка щеше да стане независимо дали се бяха оговорили или не двамата играчи!!!Както Кокала сам каза,той не правеше сейв.Icedeath,така или иначе щеше по-някое време да го нападне,тъй че какво има да се карате???Сега вместо да отправяте обиди и нападки един към друг и вие ги поздравете и да се свършва... не мислите ли че така е най-редно ??? 
Рунда тотално отиде подяволите още откакто се отказаха КласиЗ. От там нататък оставиха кокала да прави каквото си иска. Ей го на сега резултата от това. Кокала видя, че наистина неможе да играе на равнището на позицията която бе заел и неможеше да смогва на темпото на Сево, и реши да се подиграе с човека който го бута толкова време напред. Дето имаше една приказка "Храни куче да те лае". За мен лично рунда си е лично на СТОРМ който цял рунд трошеше флоти, неспеше доста време, нервираше се така все едно му е легнало на сърцето. Кокале, айде моляте не се изкавай като "непосмяха да ми литнат", че вече си направо смешен! Като си толкова велик, защо не помогна на съюзника си когато кажи речи цялата вселена се обърна срещо него,а го остави сам да ги смачква всичките. За мен ти не си играч, а СМЕШНИК (даже незаслужаваш и да ти се каже от КЛАСА).
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
Значи T-J съгласен съм с мнението ти за кокала
.Само дето не съм съгласен с мнението ти за storm !!!За мен лично storm е един псевдо играч.Даже според мен storm цял рунд прецакваше кокала,а не обратното.Но като цяло в X цял рунд се разиграваха разни драми дето са ми мн смешни на мен
.А пък още по-смешни са ми драмите,които storm разиграваше на icedeath,точно преди icedeath да си прати флота към кокала
.То не беше едмо молене:"дай да видя дали аз мога да го бия" ... и некви ето такива
.Ако си мислите,че това е играч ,който заслужава да е първи... .Лично аз съм щастлив,че icedeath пое първото място (което впрочем му е сигурно до края на рунда)
.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Нов е, ама то и баба ми да играеше с тоя акаунт, толкоз наливане пак щеше да я изкара на 1во мястоseazar написа:Цитат(seazar @ Mar 10 2009, 13:03) А icedeath кой е ?Някой нов ли,че не ми звучи познато?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- M1p0
- Редник (Private)
- Регистриран: пон юли 04, 2005 2:24 pm
- Контакти:
Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Mar 10 2009, 16:14) Нов е, ама то и баба ми да играеше с тоя акаунт, толкоз наливане пак щеше да я изкара на 1во място![]()
а ти почваш да ме дразниш вече я ми дай пример като си толко наперен за наливанията тва с кокала ще продължа да казвам че не е наливане и не ми се прави на ...... заядлица от години само знаеш да се заяждаш единственото наливане на което можеш да претендираш е битката на бугав като багав купи сичките рецки на борсата които можеше да вземе че чак и ас му продадох и обра голяма част от рециклажа абе оправете си правилата бе кажи ми битка в която да се е отказал някои и съюза му да не е обрал рециклажа какво се правите на толкова отворени променете си правилата единствения интересен рунд които съм видял е рунда в 1-ва вселена 2-ри рунд тогава беше истинската игра са се появиха някакви миньори дето са се зомбирали пред тя компютри по 20 часа и кои сме ние я се скрите бе дай ми пример за наливане на ице death само с битката на бугав можеш да претендираш ще ти го кажа направо смешен сииииииииииии
Последна промяна от M1p0 на вт мар 10, 2009 2:04 pm, променено общо 1 път.
-
K_O_K_A_L_A
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
- Контакти:
Т-J исказваш се толкова неподготвен , че ако тръгна да ти обяснявам някои работи цял ден няма да ми стигне да го напиша и сево ми е помагал и аз съм му помагал дали ще го отрече(е можеби той малко повече).Както и да е не съм прецакал никого с нищо това го казвам с чиста съвест и не ми пука въобще за нищо защото аз рунда спрях да го играя преди доста време.Можеш да питаш хората от първия съюз класикз какво ставаше в играта когато играех истински.Питай психара колко пъти го ударих и кога сево го е удрял с акаунта ми не мога да си спомня и ако продължавате да ме занимавате с глупости ще ида до улица мур ще вляза с касата и ще се разберем веднъж завинаги.Сево не ме карай да го правя ама ако продължаваш да ме замесваш в тая игра и до там ще стигна.За мене играта не значи нищо от доста време насам просто влизам от време на време пускам по някой рециклаж и излизам няма тръпка няма интрига няма нищо.Останаха 2-3 зомбита с които нямам нужното време да се бия.От сега нататък всякакъв вид нападки или "носене на слухове" по мой адрес искам да са с факти или доказателства в противен случай не серете в темата има си тоалетна за целта.
П.П. По самата битка мога да кажа , че всеки играч който е бил на мое място може да разбере.Просто не може месец и повече да си хвърлил толкова в тази игра и просто така да си се делнеш.Битката която исках беше като една утишителна награда за мен и не съм подарил на никого нищо в инфото си ясно го бях написъл - който иска да заповяда няма да бягам точка.
П.П. По самата битка мога да кажа , че всеки играч който е бил на мое място може да разбере.Просто не може месец и повече да си хвърлил толкова в тази игра и просто така да си се делнеш.Битката която исках беше като една утишителна награда за мен и не съм подарил на никого нищо в инфото си ясно го бях написъл - който иска да заповяда няма да бягам точка.
Последна промяна от K_O_K_A_L_A на вт мар 10, 2009 2:35 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]