Неактивни играчи

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Преди до колкото си спомням ресурса на и-тата автоматично се окастряше до 100/100/100 ако беше повече. Та въпроста ми е - в момента така ли е?
В промените за рунда нищо не пише по този въпрос...
Имам съмнения, че в момента ресурса се трупа и над 100К , но не мога да дам доклад - още не съм хванал пълно и :)
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

ще ти отговоря малко наизуст ;)
ресурса се намалява на 100/100/100 на десетия ден неактивност и после на 14-тия, после няма скрипт който да проверява това (и) ли е или не е (и)

понеже отговора е от наблюдения не мога да гарантирам 100% достоверност ;)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Обикновено щом не е съобщено, значи няма промяна. Почакай и сам ще видиш, ако админът сам не ти даде отговора. Тъй като често стават пропуски, уместен си е въпроса.
Последна промяна от LoaD на вт мар 10, 2009 1:52 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

Ми в спиида един приятел ако не се лъжа зе по 900к :D
Последна промяна от MaTaDoR на вт мар 10, 2009 2:53 pm, променено общо 1 път.
Причина: Това е въпрос за вселена 1, все пак. Нужно ли е да казвам, че излишно спамиш?
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

според мен на 14-я ден и-то остава с капацитета на складовете си ,има и-та с повече от 100/100/100 но не с много отгоре :a055:
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Преди скрипта минаваше на 13тия ден неактивност, а на 14тия акаунта светваше.Предполагам и сега е така :) За 1ва нямам наблюдения този рунд, но поне преди беше така :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

на 13-я ден от неактивност се изчиства наличността в складовете с нарочен скрипт до 100/100/100к като максимум....
след това мините продължават да си работят и си трупат нов ресурс.....

същот важи и за спийда, но там поради ускорения добив складовете се пълнят с доста ресурс...... особенно за каунти с големи мини на планетите.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”