[CCCP] InSO vs [ARMGDN]SecondHull оригинал
[CCCP] InSO vs [ARMGDN]SecondHull Бекъп
Аз принципно не поствам битки, ама понякога като ме ядосат ... Та, това е за всички каси, които много ми се звериха, че само съм говорел и да им го кажа в очите - Каси сте, защото аз летях по вас, грабех ви, бих ви, пребивах ви, прибирах всичко, което изкарвахте, а вие я ми пуснете една сонда, я не. Нали бре Been to long или другия как беше Banned, доколкото помня. Давай те бре зверове, летете ми, защото подписа ми е за всички такива отворковци като вас, които само гледат да се оправдават и да говорят неща, които им изнася .... Крашедче, пази се и ти, че до утре, до 21:00 има много време ... Ама прекалено много ... Нищо чудно, ако флотеца ти е до мен да замине ... Че нещо си ми се набил в окото. Както обичам да се изразявам след дълга почивка - Старото куче не само лаяло, ами и хапело.
Да не забравя :
Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:
2726160 метал
2726160 кристали
1363080 газ
от: [1:365:9]
На този координат вече има:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Ще помоля и за бекъп, че нещо нямам толкова време в момента. Че смятам да си дочакам флотите и да изляза да ударя 1-2 ...
П.П. Кире, благодаря за рециклаторите, които ми подари
П.П.2 Божидарей, касо такава, где се криеш ти може би
П.П.3 Кокич, ако може копни ония лог от скайп, в който те питах за точно тия играчи от твоя съюз, че съм в Търново, а не смятам да се прибирам и тази седмица.