Ограничете правата на модераторите
Стига пък ти бре, Петре. Не стига, че от "жалък малък" екип сега е само "малък", повече и девелопъри има, и всичко върви все по-добре отпреди. Пък ти да недоволстваш
. Ако не са тия админи и модератори, Булфа да е умрял, както Митлендс. Ривъра га стана шефче, вече не мое се приказва с него, не го кефят българските пазари като гледам.
Последна промяна от LoaD на пет мар 06, 2009 10:36 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
krasivia
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
- Контакти:
Аз големи форуми съм виждал, виждал съм и малки. Нашият форум определено не е малък.MrBlack написа:Цитат(MrBlack @ Mar 6 2009, 11:31) Голям форум ? май не си виждал големи форумиТук се пише единствено в офф топика...и то ако някой пусне някоя темичка и трае 1 час писането...и в трибуните чат пат...така че се пише в 2 секции..максимум по 50 мнения на ден...и един модератор може да се справи
![]()
Пречи ви големият брой модератори които има във форума ли? Наистина не разбирам какъв е проблема. Повече модератори, по малко работа. Мисля че не е нужно цялата работа по форума да се върши от един човек при положение че може да се враздели между пет човека примерно.
Последна промяна от krasivia на пет мар 06, 2009 11:01 am, променено общо 1 път.
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
Аз нямам проблемиkrasivia написа:Цитат(krasivia @ Mar 6 2009, 11:56) ........
Пречи ви големият брой модератори които има във форума ли? Наистина не разбирам какъв е проблема. Повече модератори, по малко работа. Мисля че не е нужно цялата работа по форума да се върши от един човек при положение че може да се враздели между пет човека примерно.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
krasivia написа:Цитат(krasivia @ Mar 6 2009, 11:56) Аз големи форуми съм виждал, виждал съм и малки. Нашият форум определено не е малък.
Не ми разбра мисълта . искам да кажа следното , че трябва да има нещо като подготвителен период, не може някой си да има пълен пакет правила . и да започне да раздава правосъдие . винаги може даден модератор да помогне, не със многото права , най вече като проведе нормален диалог със дадената личност ,а ако не взима от дума да делне поста му или да предупреди админстратор . След време като се увери екипа, че този модератор се старае то тогава да му повишат правата . за мен повечето който искат власт я искат да гъзареят а не толкова да помагат нали.
Адаш за мен си прав ,колкото повече толкова по добре . трябва да има повече администраторите , като минават период на адаптация. първо във форум,а после във играта . а модераторите да са като кандидат администратори .
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Петре пропускаш да отбележиш ,че чвсички админи и модератори в играта се наемат да помагат на доброволни начала и не винаги са на разположение,понякога и със дни...Всеки си бачка отделно и не може през две минути да им мрънкаме за неща които могат да се оправят за секунди.
Последна промяна от EvilForce на пет мар 06, 2009 11:22 am, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Mar 6 2009, 12:17) Петре пропускаш да отбележиш ,че чвсички админи и модератори в играта се наемат да помагат на доброволни начала и не винаги са на разположение,понякога и със дни...Всеки си бачка отделно и не може през две минути да им мрънкаме за неща които могат да се оправят за секунди.
Едно време да станеш администратор във чата mirc.chat…com . няма да забравя това време. Първо те правят глобал-администратор тоест имаш права само да килваш даденото ацц , и да се идентваш, това ти бяха правата . след 1-2 години те предлага администратор на сървър като всеки сървър си има род админ със 10 администратора 5 global admini а мрежите бяха прекапе ни към една главна. После държиш изпит по това да си администратор ,като имаш на разположение да научиш 1123 програми със cs ,os, acc . изпита тогава го взех със помощта на гсм като пращаха смс. ех времена, на ден във главния сървър имаше по 20000-30000 човека, направете си сметка за какво става въпрос а в цялата мрежа имаше по 50 админи и и 100 глобалки
Евиле за мен от вас всеки модер си заслужава правата. Искам да кажа друго , че всичко е толкова лесно , винаги може да се направи някой да е модератор който кисни по цял ден във форума и играта и повярвай ми има такива .
Повечето стават заради приятелство модератори , а има такива който действителност могат да отелят нужното време и опит във тази игра и форум
Последна промяна от Mo`Money на пет мар 06, 2009 11:30 am, променено общо 1 път.
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
И затова я докара на това дередже в тоя мирк.Неправомерни килове,неправомерни отнемания на никове/канали,помии от всякъде.Хич не ми го хвали тоя мирк...Канала на булфлийт не знам колко пъти беше форбидван от манчо-аз помня 3 ама сигурно и още е имало.То и затова скейпа им разказа играта.Колко човека киснат вече в мирк? 
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
-
krasivia
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
- Контакти:
Е тук при нас мисля че не е нужно от чак толкова сериозно администриране. Правата които са нужни на един модератор за да може да модерира форума са да може да пише в заключени теми, да може да заключва и мести теми в кошчето, да редактира и трие постове и да наказва потребители при нужда.
За всичко по сериозно от това се сигнализира на администратор. Не мисля че това са много права за един модератор.
За всичко по сериозно от това се сигнализира на администратор. Не мисля че това са много права за един модератор.
Последна промяна от krasivia на пет мар 06, 2009 11:41 am, променено общо 1 път.
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Mar 6 2009, 12:27) И затова я докара на това дередже в тоя мирк.Неправомерни килове,неправомерни отнемания на никове/канали,помии от всякъде.Хич не ми го хвали тоя мирк...Канала на булфлийт не знам колко пъти беше форбидван от манчо-аз помня 3 ама сигурно и още е имало.То и затова скейпа им разказа играта.Колко човека киснат вече в мирк?![]()
Евиле затова недей на съди, знаеш ли със колко човека съм се занимавал, и то за глупости . а за това взимане на никове и форбитване на канали става единствено ако си сгафил като правиш реклама или има вирус канала ти. И то да прав си имало е и парична награда за взимане на ник или канал . но при допустимото за това право , като се консултираш със род админа на мрежата.
Аз чата го оставих заради друго . за да си админ там е нужно да киснеш по 20 часа на ден време което ми бе ценно. също така наказаха роод админа който ме бе направи админ и като ме понижиха във глобал скреемар-а се отказах
Последна промяна от Mo`Money на пет мар 06, 2009 12:24 pm, променено общо 1 път.
mIRC беше преходна гавра с хората. И с тия команди и глупости, брееее, аз ако влеза сега не знам как ще се оправя. Ама няма смисъл, неудобно е. Идеята на една такава програма е и да си независим. Не да зависиш от 10 малоумника, 5 пъпчасали комплексирани хлапета и един-двама свестни, дето са все офлайн. Та тия да ти казват къде ще чатиш, какво ще чатиш и дали ще си с тоя ник, щото пред монитора са велики, нали. А Скайпа и на ICQ разказа играта. Ама така е, кво ми се правят на оборотни, че не могат да направят нещо просто и удобно за хората, ами... тиквеници.
Та какво общо имаше форума
.
Та какво общо имаше форума
Последна промяна от LoaD на пет мар 06, 2009 12:28 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.