Иде иде новия рунд във 2-ра

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

еми поляхме изпита, взехме изпита, после пак се поляхме,попяхме и се на.... яднохме ;)
преди малко станах, поразгледах форума и попаднах на темата "Старт Рунд 8, Вселена 2" :a075: :p018: ... кво по-гадно :)

ПП: базикам се .. по-добре така, до сега щях да съм с 20 лв назад ;) сега ще пратя само 1 смс-че за генералство
Последна промяна от reeves на съб фев 28, 2009 7:20 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

reeves написа:Цитат(reeves @ Feb 28 2009, 19:57) еми поляхме изпита, взехме изпита, после пак се поляхме,попяхме и се на.... яднохме ;)
преди малко станах, поразгледах форума и попаднах на темата "Старт Рунд 8, Вселена 2" :a075: :p018: ... кво по-гадно :)
наблегни на картинно онагледеното инфо във подписа си .....

и ще разбереш, че може и по-гадно ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
BubaTheFearless
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 03, 2006 11:18 pm
Контакти:

Мнение от BubaTheFearless »

LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Feb 26 2009, 23:14) Buba, ще цъкате ли?
Още,не...откриваме мухарския риболов уикенда.Докара ми 3 дена с тоя пост за ситинг(мулти),а аз още не съм се регнал.Въри обеснявай ,че нямаш сестра после :)
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Дица, се не безпокойте .. Аз като започнах отвреме, разбирайте някъде към 20:00 в петъка, сега да не съм много напред ..Цели 14 точки хахаха ... Ама то тъй, алкохола не прощава. И късмет на всите, нека най-добрия напердаши или изкопае повече от другите, ама нека е напердаши, че да има сеири и за нас, ламетата ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

CORWIN написа:QUOTE (CORWIN @ Feb 28 2009, 20:09) наблегни на картинно онагледеното инфо във подписа си .....

и ще разбереш, че може и по-гадно ;)
Къде са главните букви в началото на изречението?
Къде е точката за заклиучение?

Сега може да се каже, че се заяждам заради казаното от теб, но кажи ми къде видя в моята тема аз да се заяждам с хората? Подобни изпълнения рядко се виждат от моя страна!!!
Последна промяна от varkulak на нед мар 01, 2009 2:03 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Върки да си чувал за буквата Ю ? :P
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
desolator
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 17, 2008 3:07 pm
Контакти:

Мнение от desolator »

Ето нещо топло :D :

http://uni2.bulfleet.com/doklad.php?id=271c9d5b25 :happyppl: :galletos: :p019: :p011:
[url=http://rayne.hellawack.net/downloads/Eggward_-_HD_Mod.swf][/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

desolator написа:Цитат(desolator @ Mar 1 2009, 15:18) Ето нещо топло :D :

http://uni2.bulfleet.com/doklad.php?id=271c9d5b25 :happyppl: :galletos: :p019: :p011:
Отдел чистота ще се погрижи.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Mar 1 2009, 14:59) Върки да си чувал за буквата Ю ? :P
Кое? :lol:
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

EvilForce написа:QUOTE (EvilForce @ Mar 1 2009, 15:59) Върки да си чувал за буквата Ю ? :P
Еивил кирилицата ми е некаква такава шибана и никъде на лаптопа няма *копирам*-Ю

Генералисимус,прекалено си лигав и заядлив,до колкто разбрах собствените ти съотборници не те понасят,и за да ти дам малко лична информация,дори не те смтат за част от съиуза,нищо повече нема да кажа,но има на редвид че ставаш отвратителен!!!
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Отговори

Върни се в “Off Topic”