Ако и скорпа е админ, ще се бие докрай за първите 3-5 дни да нямаdesolator написа:Цитат(desolator @ Feb 27 2009, 21:28) а нещо с тея проксита неможе ли да се направи![]()
![]()
Иде иде новия рунд във 2-ра
Последна промяна от LoaD на пет фев 27, 2009 9:09 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
За вас приятели Въркито е тук,танкерчета бързи с вградени 2 импулсни двигатела плиус светлинен инжексион спинцефляктор мулти мега бърз мусколест двигател,ще ви боцкам с чушката и после помитам лекичко така
нема уттаминяне от мене.Върки е решил да беснее и боклучеца обирам в склада го складирам, вселената ще си е чиста,Върки сигурност дарява,що метал що кристал на Върки танкерчето го ял
Пригответе се,сървара ще се срине.Предоставям лична информация,dios е седнал на тъмно червен неизветрял винцок и налива ли налива,хвали ми се тои
Питам го аз зает ли си братле,а тои аааааааа не пийвам си винцок
Рояле след малко ще те нулна литвам със транса
прави защитна установка

Пригответе се,сървара ще се срине.Предоставям лична информация,dios е седнал на тъмно червен неизветрял винцок и налива ли налива,хвали ми се тои
Последна промяна от varkulak на пет фев 27, 2009 9:39 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Feb 27 2009, 22:18) па и да купуваш, пак пари искат...
пф нема се спи..
пп: мойте кирки мн криви дейба..
Последна промяна от PycHakaa на пет фев 27, 2009 10:33 pm, променено общо 1 път.
изкарай 7мо търговски, ти продам прави
п.п.: наистина жалко, че не могат да се продават мини на борсата :<
Последна промяна от LoaD на пет фев 27, 2009 10:39 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Feb 27 2009, 22:34) изкарай 7мо търговски, ти продам прави![]()
ти неме лъжи.. не играеш
пп: мини на борсата
Последна промяна от PycHakaa на пет фев 27, 2009 10:43 pm, променено общо 1 път.
-
Serial_H
- Майор (Major)
- Регистриран: вт окт 04, 2005 11:46 am
- Контакти:
Цитат20.Рециклиращ полет, изпратен преди да излезне поле, не от участниците в
битката се счита за наливане. Изключение се прави само при взаимопомощ.[/quote]
Когато играех, почти всеки ден/нощ имах навика да сейвам част от рециклаторите на мисия рециклиране към някои планети на по-тлъсти акаунти, където предполагах, или знаех, че се въди флот. Или към редките защитници, нищо, че обикновено не са ми в коефициента. И не само аз - естествено, че и доста други играчи са го правели, още от зората на времето. И понякога, макар и много рядко, се е случвало да взема част от нечий чужд рециклаж.
Ако сега играех, това би било наказуемо.
А не би трябвало да е, защото мисля, че не е нередно да се разчита на подобна сляпа случайност.
Фрий прокситата са краен брой. Описват се е една база данни със забранени IP адреси, която се поддържа актуална. Евентуално процеса може да бъде частично автоматизиран.
битката се счита за наливане. Изключение се прави само при взаимопомощ.[/quote]
Когато играех, почти всеки ден/нощ имах навика да сейвам част от рециклаторите на мисия рециклиране към някои планети на по-тлъсти акаунти, където предполагах, или знаех, че се въди флот. Или към редките защитници, нищо, че обикновено не са ми в коефициента. И не само аз - естествено, че и доста други играчи са го правели, още от зората на времето. И понякога, макар и много рядко, се е случвало да взема част от нечий чужд рециклаж.
Ако сега играех, това би било наказуемо.
А не би трябвало да е, защото мисля, че не е нередно да се разчита на подобна сляпа случайност.
Може, разбира се. Ама е трудоемко и тегаво ...desolator написа:Цитат(desolator @ Feb 27 2009, 20:28) а нещо с тея проксита неможе ли да се направи![]()
![]()
Фрий прокситата са краен брой. Описват се е една база данни със забранени IP адреси, която се поддържа актуална. Евентуално процеса може да бъде частично автоматизиран.
[color=red][b][url=http://assenoff.net/]Моят блог[/url][/b][/color]
[url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=70994&t=1]Get Firefox - The TRUE Browser![/url]
[url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=70994&t=1]Get Firefox - The TRUE Browser![/url]
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
..... добро утро....reeves написа:Цитат(reeves @ Feb 28 2009, 19:13) пфффффф нали на 2-ри щеше да е рестарта![]()
![]()
![]()
![]()
а ти къде беше......
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]