Иде иде новия рунд във 2-ра

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

K_O_K_A_L_A написа:Цитат(K_O_K_A_L_A @ Feb 26 2009, 09:22) Ихааа какво не им харесвахте до сега на конфедерацията , че толкова я назобахте бе.Не че нещо , но направо сте попрекалили миопите и тертетите направо ги махнете изцяло то така или иначе никой няма да си ги избере де.Аз мислих да потроша малко рециклатори с един нокс , но така като гледам няма да е тоя рунд :crazy_pilot:
То понеже тайната на играта е в рециклирането, и са хукнали целия топ 100 да го практикуват, видиш ли, ха. Сега конфито и моипа са най-изгодни за топ-акаунти по ресурсни (по едно време конфито не беше, така че това си е напредък). Нокса и тертета - за бойни точки, не изцяло де.

Конфа все пак е единствената раса ХОРА, естествено че трябва да е добра. От къде падате? :)
Последна промяна от LoaD на чет фев 26, 2009 10:00 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Мммм.. като се помъча да се замисля - битките ще са доста тегави... Бая ще трябва да се чака с атаката, ако искаш да видиш и рециклажа в твоите складове...
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Зависи от расата и от познатите ти :) .
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
popi
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 16, 2007 11:13 am
Контакти:

Мнение от popi »

ако си на бомберки или унита ще пускаш 1-во атаката после рец-а на 90%
и се пак ако много конфи се регнат много народ ще лети по рецовете и трябва да си връзкар да познаваш половината вселена за да искат помощ от теб :c022:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2137988][/url]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

popi написа:Цитат(popi @ Feb 26 2009, 12:23) ако си на бомберки или унита ще пускаш 1-во атаката после рец-а на 90%
и се пак ако много конфи се регнат много народ ще лети по рецовете и трябва да си връзкар да познаваш половината вселена за да искат помощ от теб :c022:
Достатъчно е само мен.Работим чисто,бързо и евтино.Нормална тарифа - 10%, за редовни клиенти - 5 %.Извършваме трансформации,замени на ресурс, а също и безлихвенни заеми.Диос ти трай :) .
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

niki_god написа:QUOTE (niki_god @ Feb 26 2009, 13:29) Достатъчно е само мен.Работим чисто,бързо и евтино.Нормална тарифа - 10%, за редовни клиенти - 5 %.Извършваме трансформации,замени на ресурс, а също и безлихвенни заеми.Диос ти трай :) .
А в съседна вселена транспортираш ли ? Че съм я закъсал нещо....
Последна промяна от Pexos на чет фев 26, 2009 11:43 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Feb 26 2009, 12:29) Извършваме трансформации,замени на ресурс, а също и безлихвенни заеми.
И следва бан
Последна промяна от Karbankal на чет фев 26, 2009 12:28 pm, променено общо 1 път.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Feb 26 2009, 13:24) И следва бан

Знаех си аз, опитвате се да наложите админски монопол в тея дейности с произвол ААААААААААА.Няма отърване от червените
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

misterya написа:QUOTE (misterya @ Feb 25 2009, 19:49) dios ще е админ - да! :a055:

И няма да го тормозите, `щотоооо.... :p011:
Ще се спукам да го тормозя,оттъмване от мене нема да има,дорде не се събереме Сом на скара дЪ едеме :P :lol: :c022:
Последна промяна от varkulak на чет фев 26, 2009 5:51 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
PycHakaa
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 03, 2008 8:36 pm
Контакти:

Мнение от PycHakaa »

я веднага да си признайте около 12 ли ще баде реса или около 14... ?
Отговори

Върни се в “Off Topic”