и понеже не съм вещ да по питам полетата за рециклаж ще се намалят ли на 25 ? или си остават на 50 ? защото ако си остават на 50 е чисто самоубийство е да играеш за топ и да несе пуснеш конф
Иде иде новия рунд във 2-ра
- I_love_my_LaNGa
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
- Контакти:
I-ва ми идва много ташкън...като порасна голям може да се пробвамCORWIN написа:QUOTE (CORWIN @ Feb 25 2009, 20:10) минутка за реклама:
I-ва си остава класика.... най-консервативна и за тия дето им стиска![]()
Последна промяна от I_love_my_LaNGa на ср фев 25, 2009 7:22 pm, променено общо 1 път.
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!
[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
-
BubaTheFearless
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 03, 2006 11:18 pm
- Контакти:
И тертета не е зле.82к х 7 х 24 = 14 мил.метал на ден.С 4-то тертети и за газта ти хартисват роботчета и компенсираш липсата на търговия.Стратегията е ясна .Изчакваш 2 месеца Диос да жлътне топаджийте,логваш се с подходящата раса и финишираш в топ 10 
Последна промяна от BubaTheFearless на ср фев 25, 2009 7:42 pm, променено общо 1 път.
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
1. Максимален брой планети на акаунт :
5 планети до 200 000 статистически точки, след това още 2 - общо 7
Е това трябва да е на обратно- 7 планети до 200 к точки и 5 планети минеш ли ги-ама противно на всяка логика тука се гледа да се улеснява играта на високи точки а не на ниски- и после се чудим що все по малко хора играят-ми то да играеш на 20 к точки е много по зор отколкото на 200к.Никакъв баланс ама никакъв...
Може някой да реши да се бие и вместо да бута готови планети,да прави бойни колонии над 200к.
Ама и на мен не ми се вярва де...
dios
5 планети до 200 000 статистически точки, след това още 2 - общо 7
Е това трябва да е на обратно- 7 планети до 200 к точки и 5 планети минеш ли ги-ама противно на всяка логика тука се гледа да се улеснява играта на високи точки а не на ниски- и после се чудим що все по малко хора играят-ми то да играеш на 20 к точки е много по зор отколкото на 200к.Никакъв баланс ама никакъв...
Може някой да реши да се бие и вместо да бута готови планети,да прави бойни колонии над 200к.
Ама и на мен не ми се вярва де...
dios
Последна промяна от EvilForce на ср фев 25, 2009 8:54 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Конфито малко по-конкурентно способна раса вече
= повече конфита
= по-малко ноксита + повече необходимост от кораби на базова на борсата
= монополист на пазара
+ връзвайте гащите, че ще идат дините и пъпешите
Блазните ме, особено с тая мина за газ, дето не иска енергия, ама и тоз път - твърдо не
.
= повече конфита
= по-малко ноксита + повече необходимост от кораби на базова на борсата
= монополист на пазара
+ връзвайте гащите, че ще идат дините и пъпешите
Блазните ме, особено с тая мина за газ, дето не иска енергия, ама и тоз път - твърдо не
Последна промяна от LoaD на ср фев 25, 2009 8:25 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.