Иде иде новия рунд във 2-ра
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
кво ша рече търговска борса достъпна до сички
че тя и преди беше достъпна май
кофти за газта дето го напраиха така, ее ресурса по x2 не е като спийда по 3
4 месеца бе харесва ми в общи линий приличами на италиянския булф http://bulfleet.it
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
ами кой е казал, че ще го тормозим?misterya написа:Цитат(misterya @ Feb 25 2009, 19:49) dios ще е админ - да!![]()
И няма да го тормозите, `щотоооо....![]()
аз си го обичкам и не го тормозя
п.п. пък, Ванка, нали знаеш - правилата за хората, които не ги интересува класация - не важат ... мене ми харесва, че ще вдигнат скоростта на танка, дано обаче нокса не загуби от това ... е, няма да говоря, че като почна - няма да спра
Последна промяна от Nicoll на ср фев 25, 2009 6:58 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
За какво?.При борса достъпна за всички (спестяване на време и излишна инфраструктура),соларни сателити +20%,15% повече метал и най важното 6000 СКОРОСТ на танка къде отиваш може би.Решаваш си проблема с твоя и чуждите рециклажи, при НУЖДА крадеш и с танка(все пак е по бърз от мегата).Абе, тя отиде в другата крайност тая расаDan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ Feb 25 2009, 19:40) Аз ще бъда или нокс или миоп![]()
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- I_love_my_LaNGa
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
- Контакти:
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Язе съм го измислил мойто стратеги - нема играя. Поне засега. Иначе щеше да е интересно, да речем борсата да е достъпна за всички над 50к статистически ... хъхъхъхъхъхъъх ... А щеше да е много интересно, да речем .. ако ... след 300к ресурсни, да важат само бойните за статистиката. Да спрем малко ония про-та ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Мегата е 7500niki_god написа:QUOTE (niki_god @ Feb 25 2009, 19:53) За какво?.При борса достъпна за всички (спестяване на време и излишна инфраструктура),соларни сателити +20%,15% повече метал и най важното 6000 СКОРОСТ на танка къде отиваш може би.Решаваш си проблема с твоя и чуждите рециклажи, при НУЖДА крадеш и с танка(все пак е по бърз от мегата).Абе, тя отиде в другата крайност тая раса![]()
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
минутка за реклама:I_love_my_LaNGa написа:Цитат(I_love_my_LaNGa @ Feb 25 2009, 20:00) What about the STARS....само 1 е мноо скучно
I-ва си остава класика.... най-консервативна и за тия дето им стиска
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]