JackDaniels написа:QUOTE (JackDaniels @ Feb 24 2009, 21:57) Кажи им, кажи им, ти по-това време от летище на летище скачаше, бягайки от играч на 3 пъти по-малко точки. Проу!
ти ме кефиш .....кат си такъв играч да беше довършил рунда поне... само с 10 дини се фукаш голяма работа си бутнал 8 планети дето нямаше нищо там...я ми кажи да нямаш клиенти докато те удрях? или не можеше да се дигнеш ...поне като удрям удрям флот а не празни планети

мене тва ми доставя удоволствие...
П.п играта ви е за кеф няма лошо,но класацията явно с други мисли са я правили ..
П.п2 детето-зомби

като няма време детето-зомби просто не играе... и не ползва подобни фрази за другите играчи които играят ..един мой даскал казва ,,Когато човек не може или не иска да направи нещо си намира куп оправдания,, Това са 80% от играчите...пълни с оправдания...Такъв си и ти Джак ..ако беше по-различно,ако нямаше клиенти,ако имаше време,ако нямаше задръстване ... Като си такъв велик с 3 пъти по-малко точки и да бягам,сигурно съм имал по-малко ЗАЩО НЕ УСПЯ ДА МЕ ХВАНЕШ? нали това е основната идея на играта.. да занулиш противника ..