Вселена 2 - размисли и страсти.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Raid написа:QUOTE (Raid @ Feb 24 2009, 02:29) ПП ето ви и друг пример , завърших 2-ри 8-ми рунд на вселена 1 питаха ме за адрес име и тн дадох им и щяли да ми пратят купа по куриер викам си малиии примрял съм ви за тъпата пласмасова купа ма поне да я видя как са я издокарали вече 3-ти месец няма поща или там куриер както сами може да се досетите въпроса е принципен!

аааа споко :) мене една тениска имат да ми пращат още от времето на Хардкора :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

Лично аз пък съм най-доволен от администрацията и правилата на втора вселена.Само жалко че ме наказаха,е нищо :lol:
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
BubaTheFearless
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 03, 2006 11:18 pm
Контакти:

Мнение от BubaTheFearless »

Аз съм много доволен от работата на Диос,макар че в началото леко изтърва рунда.То и рунда си беше по-бърз де.Веднага след битката между персус и цъф трябваше да се спре и да се направи една ревизия.Имахме доказателства ,че цъф бъгва пратихме ги на админстрацията,но проверката се проточи и баланса се наруши.С това и рунда приключи.поне за мен.Ако тогава бяха изловени бъгерите щеше да се види че Диос и колегите му си вършат работата и мърлячите нямат шанс.В тоя случай класацията се сещате каква щеше да бъде.Господин Роял щеше да ни сърба попарата по 10 пъти на ден.Перфектната тактика на съюза ни благодарение на Дриймчето и Персус не включваше администрация и бъгери.Тва истината за рунда.Една грешка на администрацията промени коренно рунда.След това бяха изловени 1000 души,но след дъжд качулка.Мен не ми се играеше,а имах най развитите планети и търговия.Персус си загуби флотата,Дриймчето почна да бойкотира рунда.Останалото е следствие.Затова казах,че не разбирам Роял как пише история за рунда като той просто не участваше.Поздрави!
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Дам,бойкот му е мамата :)
Админа каквото могъл направил и той е човек.
На Роял евала изби много народ тоя рунд немога да си кривя душата(само мене неможа :P ),а какво е бъгвал точно така и не се разбра-никой не каза.
Пешка нищо лично брато ама за тебе рунда свърши още като се заяде с Балак.Ако не се беше отказал щях да те изтрия бавно и мъчително :a055:
За Господ а.к.а. Адикшън или добро или нищо...Имаше още един анимационен герой дето ме занули поне 10 пъти на лични и във форума и за него нищо няма да казвам.
Общо взето скучен рунд с много нерви-не беше за мене затова се изтрих и съм доволен.
До нови срещи :a055:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

BubaTheFearless написа:Цитат(BubaTheFearless @ Feb 24 2009, 16:27) Аз съм много доволен от работата на Диос,макар че в началото леко изтърва рунда.То и рунда си беше по-бърз де.Веднага след битката между персус и цъф трябваше да се спре и да се направи една ревизия.Имахме доказателства ,че цъф бъгва пратихме ги на админстрацията,но проверката се проточи и баланса се наруши.С това и рунда приключи.поне за мен.Ако тогава бяха изловени бъгерите щеше да се види че Диос и колегите му си вършат работата и мърлячите нямат шанс.В тоя случай класацията се сещате каква щеше да бъде.Господин Роял щеше да ни сърба попарата по 10 пъти на ден.Перфектната тактика на съюза ни благодарение на Дриймчето и Персус не включваше администрация и бъгери.Тва истината за рунда.Една грешка на администрацията промени коренно рунда.След това бяха изловени 1000 души,но след дъжд качулка.Мен не ми се играеше,а имах най развитите планети и търговия.Персус си загуби флотата,Дриймчето почна да бойкотира рунда.Останалото е следствие.Затова казах,че не разбирам Роял как пише история за рунда като той просто не участваше.Поздрави!
Имах пряка интервенция с флота ти. Явно съм участвал в рунда.
И в какво точно ме обвиняваш мен, че не разбрах? За теб всичко, което ти не го можеш е някакъв бъг. Айде нема нужда.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Рояле, не знам, ама всеки път те обвиняват и наказват за нещо. Защо просто не кажеш какво по дяволите правиш? Не че нещо, ама ми е интересно. За какво беше наказан този път?
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на вт фев 24, 2009 6:41 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Feb 24 2009, 19:37) Рояле, не знам, ама всеки път те обвиняват и наказват за нещо. Защо просто не кажеш какво по дяволите правиш? Не че нещо, ама ми е интересно. За какво беше наказан този път?
RoYaL
Опит за натоварване на сървъра с цел блокиране.До края на рунда.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

А едно време каос като спираше сървъра, за да си свари кафе, що него никой не го наказа :(
[url=http://nemexia.bg][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Връзкар... :>
Keep space clean, it's not yours.
BubaTheFearless
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 03, 2006 11:18 pm
Контакти:

Мнение от BubaTheFearless »

Ти май не четеш какво пиша.Рунда за мен приключи след случката между Цъф и Персус.С Цъф Бяхме гъз до гъз и един път не ме е хванал нито аз него с флот.Още повече аз флот нямах всичко ми беше в търговията а точките ми бяха от тертетниците.Естествено ти ми беше зелен ...ама ммного зелен по тия времена и ако бях продължил да играя щеше такъв да си останеш.Тва ,че си зел аккаунт от некой ,че го наля от 2 други аккаунта и приключи с играта за 2 седмици те прави само форумен герой.При положение ,че Диос беше разнищил ситуацията навреме и беше върнал нещата както си бяха развитието щеше да е друго.Да не говорим ,че ако нещата си бяха както трябва и Диос беше в течение на интригите в топа нямаше да бъдеш проста наказан ,а наказан за 48 часа за еди си какво.Тогава нямаше да се напия като свиня и да не си чуя телефона и щеше да ме фанеш на кукуво лято.С две думи за мене рунда беше между мен,Цъф,Петър и Персус.Диос после се разшета,даже бих казал малко се престара,но както вече се спомена в форума Господ пише конституцията(разбирай Диос) и ние си траеме.Съжалявам само за двете заплати вложени в рунда,но ние си знаем-кефа цена няма!Поздрави!
Отговори

Върни се в “Off Topic”