Коректно ли е ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

От каос насам до колкото знам админ играещ във Вселената, която ръководи няма.
Коректно ли е според вас хората, които определят наказания за дадена вселена да играят в нея?
Визирам конкретно Charovna. Предполагам е същата Charovna която играе в Red Army в ини 1.
За мен такова нещо е недупостимо. Не ме разбитайте погрешно - не се съмнявам в преценката й и наказанията, които поставя.
Просто една такава ситуация като цяло не би трябвало да е допустима, не само за конкретния пример а по принцип.

П.С.
Извинявам се ако зад този ник стоят 2ма различни човека.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Аз лично съм твърдо против такова мнение и отстоявам мнението че е задължително да играе за да познава играчите във вселената добре. Но няма да влизам в спор с теб. Ако някой е ощетен от решение на чаровна - може да ми пише лично. Аз ще проверя случая и ще отсъдя според тежеста на провинението. Ако Чаровна е превишила правата си ще бъде коригирано наказанието. Но винаги остава и случая, да е била по-мека и да го завиша. Очаквам връзка с потърпевшия да ми пише.
Последна промяна от freeico на вт фев 24, 2009 7:28 am, променено общо 1 път.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
daskalo
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 08, 2008 10:08 pm
Контакти:

Мнение от daskalo »

Аз обаче съм на мнението на Pexos.freeico според теб понятията "конфликт на интереси" и "свързани лица", случайно ли присъстват в повечето закони?Винаги когато става дума за пари е задължително да се избягват такива моменти,а тук се печели доволно от прославутата парична единица"нанокредити"!И тактиката оплачете се,но внимавайте как ще се оплаквате е чисто замазване на ситуацията.Ако говориме за наистина честна игра,то тогава никой от екипа не трябва да играе - вашето задължение е да управлявате вселените и да следите за нередности в играта от всякакво естество!
Последна промяна от daskalo на вт фев 24, 2009 7:50 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Даскало не знам кой си. За 1ви път виждам ника ти/ip-то ти. Остани си анинимен след като желаеш. Не си на ясно как стоят нещата и пишеш на изуст. Всички Администратори и модератори са играчи от играта, които са помолени да помагат на играта. Никой от тях не взима и стотинка от играта. Всеки един от тях в деня в който спре да играе - много вероятно ще спре и да администрира и да се занимава изобщо с играта.

Ако имаш претенции за парите си - има си собственик играта - отиваш на сайта XS software - намираш там собственика и си говориш с него за пари. Ако имаш претенции към работата на модератор - както в случая чаровна - пишеш на Администратор да прегледа за какво става дума, Ако имаш проблем с Администратор - намираш Хера като представител на фирмата собственик. Друго няма какво да ти кажа. Всичко друго е излишни драми.

П.С. И кой е казал че след като тя публикува новините, тя е наказвала в 1ва? Някъде да пише че е задължително да се пише кой е сложил наказанието? Аз много често я карах да ми пише новините за 3та, защото когато съм в базата и наказвам, ми е по-лесно да не ходя из форума а само през скайп да и давам списъци с имена за да ги публикува.
Последна промяна от freeico на вт фев 24, 2009 8:05 am, променено общо 1 път.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Както казах- нямам нищо против Charovna или наказанията които евентуално е поставила /явно дори и не ги определя тя/. Говоря по принцип дали е правилно да има такива ситуации. В случая мярнах нейния ник - затова я и споменах.
Именно с играта и запознаването с играчите оценката от обективна става субективна.

Пример: Виждаш Роялчо цъка, провинява се или има съмнения за това - пляс 10 дни до изясняване на случая.
Виждаш че цъка... хммм - за такъв не се сещам, ама един вид мега честен играч - провинява се - 1 ден наказание.
А всъщност аршина трябва да е еднакъв за всички ;)

Все пак никой, никого не спира от игра като цяло. Винаги може да се цъка във вселена, в която нямаш подобни права. Т.е. Искаш да цъкаш в 1ва -> помагаш/администриваш 2ра
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Прав си точно за това няма администратор, който да играе във вселената, която администрира. Чаровна и останалите модератори нямат администраторски права и са свободни да играят навсякъде ;) Те са просто помищници на администраторите, както да речем и гидовете.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
`Raziel`
Майор (Major)
Регистриран: съб окт 01, 2005 11:59 pm
Контакти:

Мнение от `Raziel` »

Може ли да взема отношение като бивш модератор и все още играч?Много ясно че мога все пак е офф топик ;) Конфликт на интереси съществува само когато има финансови измерения на дискутирания въпрос.Тук няма такова нещо съответно липсва и такъв конфликт.Аз лично мисля, че е много по-добре админ-а на съответната вселена да си цъка в нея (както и модераторите) защото така се добива поглед отвътре.Ако не играеха пък сигурно щяхте да кажете , че нямат и идея за какво става въпрос в играта и си наказват просто ей така :)
Aut Caesar aut nihil!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166540][/url]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Администратори на 1-ва вселена са dios и моя милост........
и двамата не играем активно ..... (до сега не си спомням да съм си пращал нанякъде ЗНС-тата)

Не виждам изобщо къде и какъв проблем има!!!

апропо, преди малко и за некадърен бъгер ме обявиха ;)

"kolo

2009-02-23 20:07:19 Докладвай

Ти си бъгар , защото имаш от всички
расови кораби , но не си от
най-прозорливите бъгари за да
направиш 96 колонизатора. Ако нещо
по играта не ти е ясно мога да ти
помогна , само питай , за да не
правиш пак такива грешки като
колонизаторите."
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

`Raziel` написа:Цитат(`Raziel` @ Feb 24 2009, 10:47) Може ли да взема отношение като бивш модератор и все още играч?Много ясно че мога все пак е офф топик ;) Конфликт на интереси съществува само когато има финансови измерения на дискутирания въпрос.Тук няма такова нещо съответно липсва и такъв конфликт.Аз лично мисля, че е много по-добре админ-а на съответната вселена да си цъка в нея (както и модераторите) защото така се добива поглед отвътре.Ако не играеха пък сигурно щяхте да кажете , че нямат и идея за какво става въпрос в играта и си наказват просто ей така :)
:a013: Аха, точно с това се опитват и на мен да ми минават! :a013:

И Pexos, извинявай, ама самото ти оплакване е абсолютно безпочвено, при положение, че има едно съвсем показателно нещо ще запитам:
Къде по доматите и колците е Charovna в статистиката, че не я виждам в така изгреданата до момента класация, която е решаваща и определяща за всеки един играч във вселената?!

Ще ме извините, ама днес съм леко градинарски настроена :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Feb 24 2009, 11:01) Администратори на 1-ва вселена са dios и моя милост........
и двамата не играем активно ..... (до сега не си спомням да съм си пращал нанякъде ЗНС-тата)

Не виждам изобщо къде и какъв проблем има!!!

апропо, преди малко и за некадърен бъгер ме обявиха ;)

"kolo

2009-02-23 20:07:19 Докладвай

Ти си бъгар , защото имаш от всички
расови кораби , но не си от
най-прозорливите бъгари за да
направиш 96 колонизатора. Ако нещо
по играта не ти е ясно мога да ти
помогна , само питай , за да не
правиш пак такива грешки като
колонизаторите."

АЗ от кога имам съмнения по тоя въпрос а ха ха ха.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Отговори

Върни се в “Off Topic”