Проблем с логването ?
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
да, защото сте били излязли през "ИЗХОД" ... и във втора го има това нещо ... но ако сте офф-нали с Ботчека - проблем нямаMadface написа:Цитат(Madface @ Feb 24 2009, 07:01) Мне проблема не е само при тебе аз също немога да се логна в 3та вселена
с Ботчек съм - нямам проблем ....Madface написа:Цитат(Madface @ Feb 24 2009, 07:04) мне .... несам излизал с ИЗХОД
страницата зарежда до половина и това е ...
Последна промяна от Nicoll на вт фев 24, 2009 6:17 am, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
мне .... несам излизал с ИЗХОД
Последна промяна от Madface на вт фев 24, 2009 6:09 am, променено общо 1 път.
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
как тогава си он лайн? че и спайваш наред?letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Feb 24 2009, 07:24) никол не си права аз играя от клуб бях он свърши ми времето и познай?опитвам се да влезна а не съм излизал с изход и ...греда не става
сорри за офф-а
п.п. повече няма да драскам, че ще имам разправии с управляващият уни 1 ...
и аз това казах, бре - през Ботчек не болиniki_god написа:Цитат(niki_god @ Feb 24 2009, 07:36) Кака, недей въртя му.А ти просто не си излизала.
летален
п.п.п. то, ако трябва да сме честни, поне от 4 сутринта е така
Последна промяна от Nicoll на вт фев 24, 2009 6:46 am, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
я прочети много внимателно какво съм написал.повтарям бях он свърши ми времето и не мога да се логна нито в 1 нито в 3.нали се сещаш че като то свърши времето в клуба и ти изключват компютъраNicoll написа:Цитат(Nicoll @ Feb 24 2009, 08:25) как тогава си он лайн? че и спайваш наред?![]()
сорри за офф-а![]()
Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO)
Последна промяна от letalenizhod на вт фев 24, 2009 6:34 am, променено общо 1 път.
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Кака, недей въртя му.А ти просто не си излизала.Nicoll написа:Цитат(Nicoll @ Feb 24 2009, 07:25) как тогава си он лайн? че и спайваш наред?(ако си играеш с ноя ник, де
)
сорри за офф-а![]()
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!