[Nightwish] - отново

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
moran
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 03, 2008 5:55 am
Контакти:

Мнение от moran »

След няколкодневна почивка или т.н. ВАКАНЦИОНЕН МОД влизам и какво да видя ! Напълнена пощенската кутия с рапорти за битки ! Еее , то бива - бива , ама чак пък толкова ! :a086: Не се спрели съотборниците да бият ! Поствам битките и ще кажа за рециклажа , че е прибран там , където са успели ! Другото - нали и лешоядите чакат лъва да се нахрани и после те да дооберат месото ! Дано да не ви писне да ги преглеждатае , но ако бях пуснал и по-малките , щеше да се получи като телефонен указател ! :c022:

1. [Nightwish]Bojidar vs . Biggirl

2. [Nightwish]Bojidar vs . [ АТЛАНТИДА² ]Argoram

3. [Nightwish]Bojidar vs . [ CHAMPIONS ]ikar

4. [Nightwish]Bojidar vs . [ DESTROERS ]vsvs

5. [Nightwish]Bojidar vs . [ BATTLESTAR ]Zl_TePMuHaToP

6. [Nightwish]Bojidar vs . [ ThugNation ]Diablo13

7. [Nightwish]Bojidar vs . [ АТЛАНТИДА² ]ilianskibh

8. [Nightwish]GALAXY vs . [ StarDragon ]beenTOlong

Прекрасно представяне и се надявам , че до края ще има все по-зрелищни битки ! :bravo:
[b]Две неща са безкрайни : човешката глупост и Вселената, като за 2-рото не е ясно ! (Алберт Айнщаин) [/b]
[url=http://avatars.33b.ru/avatar.169282.html][/url][url=http://avatars.33b.ru/avatar.170166.html][/url][url=http://avatars.33b.ru/avatar.169282.html][/url]
Потребителски аватар
Svilko
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 18, 2008 4:03 pm
Контакти:

Мнение от Svilko »

Bojidar президент ! :bravo: :bravo: :bravo:
Потребителски аватар
venata
Редник (Private)
Регистриран: чет дек 04, 2008 4:26 pm
Контакти:

Мнение от venata »

moran написа:Цитат(moran @ Feb 23 2009, 15:19) След няколкодневна почивка или т.н. ВАКАНЦИОНЕН МОД влизам и какво да видя ! Напълнена пощенската кутия с рапорти за битки ! Еее , то бива - бива , ама чак пък толкова ! :a086: Не се спрели съотборниците да бият ! Поствам битките и ще кажа за рециклажа , че е прибран там , където са успели ! Другото - нали и лешоядите чакат лъва да се нахрани и после те да дооберат месото ! Дано да не ви писне да ги преглеждатае , но ако бях пуснал и по-малките , щеше да се получи като телефонен указател ! :c022:

1. [Nightwish]Bojidar vs . Biggirl

2. [Nightwish]Bojidar vs . [ АТЛАНТИДА² ]Argoram

3. [Nightwish]Bojidar vs . [ CHAMPIONS ]ikar

4. [Nightwish]Bojidar vs . [ DESTROERS ]vsvs

5. [Nightwish]Bojidar vs . [ BATTLESTAR ]Zl_TePMuHaToP

6. [Nightwish]Bojidar vs . [ ThugNation ]Diablo13

7. [Nightwish]Bojidar vs . [ АТЛАНТИДА² ]ilianskibh

8. [Nightwish]GALAXY vs . [ StarDragon ]beenTOlong

Прекрасно представяне и се надявам , че до края ще има все по-зрелищни битки ! :bravo:
супер си божидарчо давай само така напред :) битките са яки :) чакам те да ме рециклираш както каза сам :bravo: :crazy_pilot: :dizzy:
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Вената, лошото е, че ще успее ... Касата му с каса ... Божидар кмет .. на галактиката ... Само трябва да се пребори с досегашния ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
venata
Редник (Private)
Регистриран: чет дек 04, 2008 4:26 pm
Контакти:

Мнение от venata »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Feb 23 2009, 20:06) Вената, лошото е, че ще успее ... Касата му с каса ... Божидар кмет .. на галактиката ... Само трябва да се пребори с досегашния ...
каквото такова бе пич това е само една игра :) иначе тези битки са добри не отричам :) а и много отдавате на думи така че ............ приятна игра ви пожелавам и успех
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Вената, ай на бас, че познавам този ми ти Божидар по-отдавна от теб и гледам само го дразня ... Аз не играя, защото не мога. Ламер съм и така ... И на думи не мога да кажа нищо. Неграмотен го давам и ми е беден речника и .... бе няма смисъл, отивам се самообесвам и да изчезна безкрайно ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”