Има ли надежди да смените тези грозни доклади?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
Контакти:

Мнение от Spectre »

Бой на негри в тъмна нощ... това са новите доклади.. и съм сигурен, че много хора тъжат за старите доклади...., а имам и много познати на които не им се играе заради това...

Пак питам, дано има някой от админите, за да отговори...

Възможно ли е да се направи избор на дизайна за доклада, за да ги сменяме така както сменяме скина на играта, който му е кеф да се кефи на новия, а такива като мен да се кефят на стария...? :p140:

JPS ако нямаш кво да каже бе мен, значи си объркал темата бе меен....
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

На мен пък си ми харесват... :t010:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

аз пък си мисля, че от многото претенции на БФ клиентелата, за да се угоди на възможно най - много глезотиии, остана назад оправянето на много по - важни проблеми. Лично мое мнение е, че трябва да сложат 1 скин, 1вид доклади, картинки и т.н. без коментари и мрънкания и да се захванат яко с кода на играта. В момента оправянето на бъгове е под всякаква критика, а има 3 вида скинове. Аз искам да играя БФ без бъгове, пък било то и само с буквички, без картинки и глезотии.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Скиновете са много важна част от геймплея и от развитието на дадена игра. Всеки си има вкус и колкото повече потребителски вкусове обхваща, толкова по-добре и по-благоприятно като среда. Никой не желае, надявам се, нещо подобно на времето на отвратителния ярко зелен скин. "Отвратителен" в смисъл, че ако не те кефи зелено - еми твой проблем... А никой не желае проблеми в повече.

Оправянето на бъговете изобщо пък не го считам към отдел "проблеми". Това е... възможно най-важното и основно нещо в една игра.
Последна промяна от LoaD на пон фев 23, 2009 3:00 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
Контакти:

Мнение от Spectre »

Да не говорим, че една от любимите ми единици СКАУТА... е тотално пребан и осакатен... и се отказах да играя с нея.., направо я махнете...

Не можахте ли да оставите поне една от 4те вселени със стария модел, без тези редукции, лазери, йонни и плазмени тъпотии.. само оръжейни и броня, добре си беше... и старите хубави доклади.... за хора, които не искат да се дзверят в тия микроскопични картинки които са сега... :p140:
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
charovna

Мнение от charovna »

Spectre написа:Цитат(Spectre @ Feb 24 2009, 17:48) Да не говорим, че една от любимите ми единици СКАУТА... е тотално пребан и осакатен... и се отказах да играя с нея.., направо я махнете...

Не можахте ли да оставите поне една от 4те вселени със стария модел, без тези редукции, лазери, йонни и плазмени тъпотии.. само оръжейни и броня, добре си беше... и старите хубави доклади.... за хора, които не искат да се дзверят в тия микроскопични картинки които са сега... :p140:
Можехме. Рунд 5 на Вселена 2 /доколкото си спомням/ беше точно такъв. Резултата беше плачевен. 25 играча се премятаха цял рунд. Пълна скръб :dizzy:
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

charovna написа:Цитат(charovna @ Feb 24 2009, 18:57) Можехме. Рунд 5 на Вселена 2 /доколкото си спомням/ беше точно такъв. Резултата беше плачевен. 25 играча се премятаха цял рунд. Пълна скръб :dizzy:
Беше грешка (така се оказа де) да се оставя стара версия, тъкмо когато се надуват тъпаните за новата още неразопакована такава. Но сега пък може да се каже, че небивалата саможертва на XS останала безрезултатна. Да ти се доплаче чак...

Сегашният вариант на 2-ра, впрочем, като че ли от пръв поглед доста добър изглежда. Особено ако се даде път на по-неопитните (както в момента), всеки може да пробва какво е да си поцъка дори на милион ресурсни. Няма формула за "съвършена" вселена, всичко е според времето си... за което на кой му пука реално пък? Браво му, ако има такъв човек наоколо.
Последна промяна от LoaD на вт фев 24, 2009 5:22 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Хора или по точно Нехора,кво сте заспорили пио тази тъпа тема,още кога известиха че сменят докладите народа не ги харесваше,и сега не ги харесваме,но все пак тва си е решение на администрацията.Аз също бих искал старите зелени доклади да се върнат но кои ше ме послуша мене,къде къде си беха по хубави и грамотни,знам ,че нищо не мога да направа по въпроса затова не споря,когато админките решът да ги върнат ше ги върнат,пък и не можеме да отречем че всичко за правили заради нас форумците,а от всички недъзи на играта наи съм мразел и продължавам да мразя тъпите атаки с шпионките,пълна идиотщина си е това и води до опадъка на играта,възрастните хора не ги вънува но дечицата ги вълнува,определено требва да се спори по тази тема за шпионките да няма атаки с повече от 1 шпионка,това да виждам некои летящ ми с хиляди шионки наистина ме дразни,не мен по точно а дразни ме това че се съсипва играта :c022:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Spectre написа:Цитат(Spectre @ Feb 24 2009, 17:48) Да не говорим, че една от любимите ми единици СКАУТА... е тотално пребан и осакатен... и се отказах да играя с нея.., направо я махнете...

Не така колега за скаута, не така :) .
http://royala.hit.bg/niki_god%20vs.%20Raid.htm
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
charovna

Мнение от charovna »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Feb 24 2009, 19:00) да мразя тъпите атаки с шпионките,пълна идиотщина си е това и води до опадъка на играта,възрастните хора не ги вънува но дечицата ги вълнува,определено требва да се спори по тази тема за шпионките да няма атаки с повече от 1 шпионка,това да виждам некои летящ ми с хиляди шионки наистина ме дразни,не мен по точно а дразни ме това че се съсипва играта :c022:
Въркиииии, то няма вече такова чудо, бре. Никъде по вселените и за цяр няма :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”