Битката за 1 място
така.. айде стига приказвахте, защото в началото на рунда.. повече от месец и половина бяхме на 1 място.. и бяхме съюзът с най-многоо бойни точки.. след това се появи рояла и ни смъкна, на 2ро, АЛДАН направиха няколко битки и ни изпревариха с малко, гонихме ги, и точно тогава но рулз бяха 4-ти, ние 3ти.. но след като нулираха рояла и адикшана - станахме първи.. и после менкахме няколко пъти местата с но рулз..
нещо друго.. завистта е голяма , независимо кой е на първо място .. колкото пъти АНСР вземе рунд.. всички ги псуват.. да не говоря колко се сипе по главата на рояла.. така че спрете се дразните..
така.. нещо друго.. да разкрия така за както каза свилко абсолютно двуличната игра... ли то как да го нарека..
Атанаско, блек арми, има знс човека.. и хахо му го иска.. да ама атанаско иска 10% или поне на метала и газ-та.. хахо не иска..
в това време аз съм сключил индивидуален НАП с хахо-то , и той ми казва трябва ми знс-то да бия по сомбоди.. за да не вземе но рулз 1 място ..
с 300 зора успях да убедя атанаско да му го даде на база.. колонизираха дивмакс и хахо (тук става ясно че играят нещо вързано) самбоди мод-на и хоп - хахо си изтри планетата.. е па кво е това сега.. евала на дивия че до преди да ме бан-нат планетата си седеше до главната на самбодито.. а от страх да не го чупят миничките.. той седеше все мод..
така.. нещеш ли обаче, днес хахо и самбоди първи приятели и в един съюз с останалите.. (чакай бе, нали хахо не обичаше сомбоди) ..
това е от мен.. всичко се прави от завист..
а и нещо друго.. не съм съгласен че един съюз, който няма общо 200к бойни точки , издържа се само на ресурсни, трябва да вземе отборно.. (говоря за но рулз (сомбоди 1млн точки - 1к бойни.. хаха))
и те така .. очаквам продължението на дискусията...
нещо друго.. завистта е голяма , независимо кой е на първо място .. колкото пъти АНСР вземе рунд.. всички ги псуват.. да не говоря колко се сипе по главата на рояла.. така че спрете се дразните..
така.. нещо друго.. да разкрия така за както каза свилко абсолютно двуличната игра... ли то как да го нарека..
Атанаско, блек арми, има знс човека.. и хахо му го иска.. да ама атанаско иска 10% или поне на метала и газ-та.. хахо не иска..
в това време аз съм сключил индивидуален НАП с хахо-то , и той ми казва трябва ми знс-то да бия по сомбоди.. за да не вземе но рулз 1 място ..
с 300 зора успях да убедя атанаско да му го даде на база.. колонизираха дивмакс и хахо (тук става ясно че играят нещо вързано) самбоди мод-на и хоп - хахо си изтри планетата.. е па кво е това сега.. евала на дивия че до преди да ме бан-нат планетата си седеше до главната на самбодито.. а от страх да не го чупят миничките.. той седеше все мод..
така.. нещеш ли обаче, днес хахо и самбоди първи приятели и в един съюз с останалите.. (чакай бе, нали хахо не обичаше сомбоди) ..
това е от мен.. всичко се прави от завист..
а и нещо друго.. не съм съгласен че един съюз, който няма общо 200к бойни точки , издържа се само на ресурсни, трябва да вземе отборно.. (говоря за но рулз (сомбоди 1млн точки - 1к бойни.. хаха))
и те така .. очаквам продължението на дискусията...
[url=http://ka4ooo.mondozoo.com/pig][/url]
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
Oф,земи се осъзнай бе момче ,кой толко ти завидя неразбрах само.С какво парадираш и ти незнаеш-аре кефи се там на купи и медали и не ни занимавай с личната си драма!
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
- Svilko
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 18, 2008 4:03 pm
- Контакти:
Ще ви помоля да не ме плюете и мен без да съм заслужил!
Подобна ситуация се получи и в университета. Всеки гледа да оклевети някого със или без да иска .. та за какво става дума:
Един следобед учейки за изпита си по Обектно Ориентирано Програмиране звъни домашния телефон и баща ми (преподавател в същия този университет) ме пита ядосано защо съм отговарял на учителя, и съм се държал невъзпитано в часовете и съм влизал с ръце в джобовете.. при което отговора ми беше "Объркал се е .. а ти май не познаваш сина си".. та така горе споменатия даскал е говорил за мен тези неща на заместник ректора, който разпознал името Свилен Хаджиев и споделил с тате (затова и ми звънна). След два дена дойде времето на изпита. Пиша си аз задачките и GSM-а звъни - гледам бащата (само на вибрация съм). Затварям.. след 10 сек пак се звъни и така се случи 5-6 пъти и не се спира. Ходя при квесторката и й казвам че явно е спешно щом звъни толкова настоятелно и тя ми казва, че е забранено да се говори. При което аз даже я помолих и тя ми разреши пред нея и пред всички в залата да говоря. Вдигам телефона и естествено с яростен тон чувам насреща: Що не си на изпит?!?! И така три минути съм повтарял че съм на изпит докато не ми писна и не му затворих. Не знам дали си представяте колко унизен бях. Отидох взех си листа (колкото бях писал писал) и предадох. Излизам и в коридора виждам баща ми и тоя даскал да вървят към залата. И така тъкмо ги наближих и чувам баща ми да казва: "ето го синът ми" и от устата на оня (така ще го нарека защото не заслужава друго от мен): "А, така ли?" ... след 1 час са проверени изпитите и отивам за нанасянето в книжката на оценките. И оня вика "Ем 3 ... и да са стягаш" .. в този момент му се изхилих в лицето със звучното "ха-ха" и си заминах. Та така пича не знаел кой съм ама говорил за мен лайна (с извинение) пред зам. ректора. Ами ако баща ми не беше преподавател там та да се изяснят нещата дали щях да завърша?
Та тука също нещо се опитвате да докажете, че сестра ми е к**ва ама нямам такава ако щете ми вярвайте.
Бях в БА, правех БТ в БА, напуснах заради държанието на някои хора и малко егоизъм .. помолиха ме учтиво да се върна (вече бях във вечния мод така, че не ме вкарвайте у некви филми и мен, че съм искал тенекии) и приех защото целия съюз ги познавам са ми приятели и доста се забавлявах докато бях при тях. А скоро мисля да отида до техния край и да пийнем малко бирица за доброто спамене в скайпа
Мъничко ме е яд, че толкова желаят тенекийката, но за мен те тази тенекия си я имат само с това, че никой от съюза им не беше занулен.
Както и в самата България така и тука из форума мога да ви кажа само едно: ценете мнението на приятелите си и се пазете от това на останалите.
Ето ви и целия ми скайп разговор който съм провел за тези класации:
[09.2.2009 г. 13:27:44] Lili каза: нали няма да ми се разсърдиш ако отида в съюза на Коко за края на рунда да хване няква класация
[09.2.2009 г. 13:27:59] Svilko® & ILian™ каза: em az shte hodq w black army :D
[09.2.2009 г. 13:28:06] Lili каза: :D
[09.2.2009 г. 13:28:11] Lili каза: ок
[09.2.2009 г. 13:28:12] Svilko® & ILian™ каза: i men me pomoliha
[09.2.2009 г. 13:31:55] Svilko® & ILian™ каза: te kat pochnat s tazi klasaciq sa mi mn interesni :D
[09.2.2009 г. 13:32:18] Svilko® & ILian™ каза: koi q gleda (think)
[09.2.2009 г. 13:32:27] Lili каза: ами и аз нз
Приятна игра на всички.
Подобна ситуация се получи и в университета. Всеки гледа да оклевети някого със или без да иска .. та за какво става дума:
Един следобед учейки за изпита си по Обектно Ориентирано Програмиране звъни домашния телефон и баща ми (преподавател в същия този университет) ме пита ядосано защо съм отговарял на учителя, и съм се държал невъзпитано в часовете и съм влизал с ръце в джобовете.. при което отговора ми беше "Объркал се е .. а ти май не познаваш сина си".. та така горе споменатия даскал е говорил за мен тези неща на заместник ректора, който разпознал името Свилен Хаджиев и споделил с тате (затова и ми звънна). След два дена дойде времето на изпита. Пиша си аз задачките и GSM-а звъни - гледам бащата (само на вибрация съм). Затварям.. след 10 сек пак се звъни и така се случи 5-6 пъти и не се спира. Ходя при квесторката и й казвам че явно е спешно щом звъни толкова настоятелно и тя ми казва, че е забранено да се говори. При което аз даже я помолих и тя ми разреши пред нея и пред всички в залата да говоря. Вдигам телефона и естествено с яростен тон чувам насреща: Що не си на изпит?!?! И така три минути съм повтарял че съм на изпит докато не ми писна и не му затворих. Не знам дали си представяте колко унизен бях. Отидох взех си листа (колкото бях писал писал) и предадох. Излизам и в коридора виждам баща ми и тоя даскал да вървят към залата. И така тъкмо ги наближих и чувам баща ми да казва: "ето го синът ми" и от устата на оня (така ще го нарека защото не заслужава друго от мен): "А, така ли?" ... след 1 час са проверени изпитите и отивам за нанасянето в книжката на оценките. И оня вика "Ем 3 ... и да са стягаш" .. в този момент му се изхилих в лицето със звучното "ха-ха" и си заминах. Та така пича не знаел кой съм ама говорил за мен лайна (с извинение) пред зам. ректора. Ами ако баща ми не беше преподавател там та да се изяснят нещата дали щях да завърша?
Та тука също нещо се опитвате да докажете, че сестра ми е к**ва ама нямам такава ако щете ми вярвайте.
Бях в БА, правех БТ в БА, напуснах заради държанието на някои хора и малко егоизъм .. помолиха ме учтиво да се върна (вече бях във вечния мод така, че не ме вкарвайте у некви филми и мен, че съм искал тенекии) и приех защото целия съюз ги познавам са ми приятели и доста се забавлявах докато бях при тях. А скоро мисля да отида до техния край и да пийнем малко бирица за доброто спамене в скайпа
Както и в самата България така и тука из форума мога да ви кажа само едно: ценете мнението на приятелите си и се пазете от това на останалите.
Ето ви и целия ми скайп разговор който съм провел за тези класации:
[09.2.2009 г. 13:27:44] Lili каза: нали няма да ми се разсърдиш ако отида в съюза на Коко за края на рунда да хване няква класация
[09.2.2009 г. 13:27:59] Svilko® & ILian™ каза: em az shte hodq w black army :D
[09.2.2009 г. 13:28:06] Lili каза: :D
[09.2.2009 г. 13:28:11] Lili каза: ок
[09.2.2009 г. 13:28:12] Svilko® & ILian™ каза: i men me pomoliha
[09.2.2009 г. 13:31:55] Svilko® & ILian™ каза: te kat pochnat s tazi klasaciq sa mi mn interesni :D
[09.2.2009 г. 13:32:18] Svilko® & ILian™ каза: koi q gleda (think)
[09.2.2009 г. 13:32:27] Lili каза: ами и аз нз
Приятна игра на всички.
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
-
the_predator
ka4o написа:Цитат(ka4o @ Feb 22 2009, 21:46) АЛДАН направиха няколко битки
абе човек не ме расмивай
Мисля че много хора които са виждали всички битки на АЛДАН могат да го потвърдят ... Блек Арми отпадна примирете се
Последна промяна от the_predator на пон фев 23, 2009 9:36 am, променено общо 1 път.
Aqks написа:QUOTE (Aqks @ Feb 23 2009, 00:22) Мойто момче ,90% от хората в този форум когато са има ли купи и медали ти още си се чудел какво е телевизор, така че спести ни темите колко сте добри и велики !!!
ти пък най-много нямаш думата защото си беше най-оранжев от всички играещи... !!! ( виждаш ли и аз мога да пиша удивителни
Аре па и ти мани дечицата бре ИванеееееRoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Feb 22 2009, 23:08) Що не ичакате още ден? Като свърши рунда - на свободни размисли и страсти.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif