[CCCP] tuz vs [ Universe ] Bishopa

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
tuz
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 04, 2009 7:13 pm
Контакти:

Мнение от tuz »

Добър вечер...
След дълги неуспешни опити към други играчи от сорта на fellow , yzzi който спинка в мод 5 месеца от играта....и при тези двамата хвърлих над 250 нанки за да ги хвана но не успях....
Погледнах днес Bishopa с 40-50к газ на 6 мин ofline...видях флота която с толкова газ трудно според мене би я дигнал...

Шпионаж на 3:429:12
метал: 7044 кристали: 5790
газ: 41783 Енергия: 3961

Информация за корабите и защитните установки:

Звезден изтребител 1 (10 ниво)
Спийдър 3 (0 ниво)
Мегатон 4 (0 ниво)
Унищожител 1 (0 ниво)
Бомбардировач 1 (5 ниво)
Шпионска сонда 21 (0 ниво)
Рециклатор 1 (0 ниво)
Колонизатор 1 (0 ниво)
Боен кораб 460 (9 ниво)
Кръстосвач 1 (5 ниво)
Полеви изтребител 1 (3 ниво)
Скаут 1 (0 ниво)
Транспортьор 300 (0 ниво)

Шанс за провал 12% :

Преди доста време Bishopa ме издебна и ми свали 140 транса - и ми вкара 7 атаки със смс-и - нямах възможност да вляза и да се дигна.... признавам го хвана ме...
Но сега разменихме ролите...
Писъх с доста хора за газ(защото при по горните колеги - узито и фелола хвърлих над 12м газ)....приятел се озова на помощ - divmaks за което му много благодаря.
Литнах - вкарах и нанокредити , не съжалявам за това което стана...яд ме е за реца но като се замисля защо ми е рец в това време на играта....

Ориджинал : http://uni2.bulfleet.com/doklad.php?id=60ba892b3b

БЕКЪП : http://backbite.hit.bg/tuz%20Bishopa.htm

Просто този път късмета е бил с мене...

Бях тръгнал за по малка флота...радвам се че не тръгнах с по малко защото щях да се изложа....
Не знам къде е отишла другата флота...радвам се че намерих приятели - до другия рунд :) :a055: :a055:

Който е взел рец - жив и здрав - със здраве да си го ползва... :p140:

[color=#FF0000]Когато фактите говорят и боговете си мълчат.[/color]
[color=#000000]
САМОКОВ[/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Аз си ти казах и у скайпа - бравос :) Тоя така и не стационирах да го бия, ама беше нагличък :) Честито и си заслужи генералството за следващия рунд :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

Мисля, че администрацията ще прецени дали всичко е както трябва. Ако е наред поздравления!

А този не писан НАП ... ами поздравления на СССР много хубав рунд и поредната издънка:

tuz
Прочетено
2009-02-22 22:56:56
събираш ли реца? да знам да литвам ли

tuz
2009-02-22 22:58:31 Докладвай
sabiram

Браво бе големия събирач! Кой наля? Или ей така в последния момент разбра, че някви 20,21М рециклаж не можеш да ги събераш. Ама то какво са за теб.
Айде лека на всички!
Последна промяна от Degrade на нед фев 22, 2009 11:54 pm, променено общо 1 път.
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
Потребителски аватар
tuz
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от tuz »

Първо никой не съм налял - нямам представа кой е взел реца....не мислех да пращам даже рецита за тези 400 бойни...и пратих танкерите и после рецитата 20 мин зад тях и с танкерите си взех 3м газ...и чак като стана биткаата като видях какво съм ударил и веднага казах на divmaks ако е близо да прати рецита но той взе само 60к газ....за това че не си взел реца не мисля че трябва да ме обвиняваш в нещо...ама щом така си решил. :c022:

А това е нормално да ти кажа че ще взема реца за да не пратиш ти и да го откраднеш от нас :) помисли малко ;)
Последна промяна от tuz на нед фев 22, 2009 11:57 pm, променено общо 1 път.

[color=#000000]
САМОКОВ[/color]
Degrade
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Degrade »

tuz написа:Цитат(tuz @ Feb 23 2009, 00:52) Първо никой не съм налял - нямам представа кой е взел реца....не мислех да пращам даже рецита за тези 400 бойни...и пратих танкерите и после рецитата 20 мин зад тях и с танкерите си взех 3м газ...и чак като стана биткаата като видях какво съм ударил и веднага казах на divmaks ако е близо да прати рецита но той взе само 60к газ....за това че не си взел реца не мисля че трябва да ме обвиняваш в нещо...ама щом така си решил. :c022:

А това е нормално да ти кажа че ще взема реца за да не пратиш ти и да го откраднеш от нас :) помисли малко ;)
Искаш ли да ти обясня, че полета с танкерите ми е 0:36:29:
2009-02-22 23:27:17
Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:

0 метал
280000 кристали
0 газ
от: [3:429:12]

На този координат вече има:
0 метал
8506560 кристали
13196640 газ.

Щом рецките ти са 20 мин след танкерите трябваше доста преди да минат те да си прибрал кристала или някой друг да го е взел (но не е, човека на който си казал т.е. дивмакс защото той хванал само малко газ), обаче не е така защото казваш, че са хванали само 3м газ сеш са ... или да ти го нарисувам?
Я сега кажи как така се обърка в лъжите сам и кой наля!?
От предния пост можеш да видиш в колко съм писал на теб и кога са минали рецките ми! Сега ако съм на твое място ще си кажа истината и без това Диос ще си свърши работата, поне му го направи по-лесно!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
Потребителски аватар
tuz
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от tuz »

Това взех аз.

0 метал
0 кристали
3520000 газ

0 метал
0 кристали
63200 газ.

divmaks ми каза че това е взел

0 метал
0 кристали
63200 газ

0 метал
0 кристали
0 газ.

Колко пъти да ти кажа че не знам кой е взел реца ?

[color=#000000]
САМОКОВ[/color]
Degrade
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Degrade »

Аз просто искам да не лъжеш, а не да ми говориш глупости! Това което казваш не се връзва с фактите, там в близост няма човек който да стигне толкова бързо лично мнение.
Повече няма да се занимавам с глупости, ако след проверката на Диос ти си правия извинявай, но ако не си правия не ти прави чест да качваш във форума битката и да говориш глупости как не ти пука за реца, как си го хванал и т.н.
Лека нощ и дано не съм прав!

Потребителски аватар
tuz
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от tuz »

.....а това че някой може да е летял след мене да го ударя...и да ме е изпреварил при рецито а аз при атаката ? какво мислиш ? dios е човека който ще каже какво е станало.

Лека вечер от мене.
Последна промяна от tuz на пон фев 23, 2009 12:23 am, променено общо 1 път.

[color=#000000]
САМОКОВ[/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Degrade написа:Цитат(Degrade @ Feb 23 2009, 01:03) Искаш ли да ти обясня, че полета с танкерите ми е 0:36:29:
2009-02-22 23:27:17

0 метал
280000 кристали
0 газ

0 метал
8506560 кристали
13196640 газ.

Щом рецките ти са 20 мин след танкерите трябваше доста преди да минат те да си прибрал кристала или някой друг да го е взел (но не е, човека на който си казал т.е. дивмакс защото той хванал само малко газ), обаче не е така защото казваш, че са хванали само 3м газ сеш са ... или да ти го нарисувам?
Я сега кажи как така се обърка в лъжите сам и кой наля!?
От предния пост можеш да видиш в колко съм писал на теб и кога са минали рецките ми! Сега ако съм на твое място ще си кажа истината и без това Диос ще си свърши работата, поне му го направи по-лесно!
Аз лично ще кажа на диос да направи проверката, не се притеснявай.Друго ме гложди.

Хем си го питал дали събира (за да не летиш ако събира), хем си литнал(било то със 7 танкера).

Та, за туза ще се разбере дали е налял някого, но пък ми е интересно - малко не те ли е срам от това как се показваш като некоректен(няма да използвам други по-подходящи думи по разни причини) ?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
bishopa
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 28, 2008 1:03 pm
Контакти:

Мнение от bishopa »

браво на tuz

хубава битка ;-)

колкото за реца - аз си събрах част от него освен ако не е забранено това

2009-02-22 23:42:13

0 метал
8506560 кристали
9613440 газ

0 метал
0 кристали
3583200 газ.

колкото за атаката туза има късмет че бех другаде и там ми беха основаната част от корабите, а и пак там се оказа лобно место на доста добри пилоти - мир на праха им....

ама поне падна една карпуза ;-)

http://uni2.bulfleet.com/doklad.php?id=a95b976010

там ми беха и танкерите които после пак влязоха в действие ;-)

туз - още веднъж честито а пък другия рунд може да направим един реванш ;-)

ПС - Fallen angel колкото за това че съм бил нагличък - не съм те чул да се оплакваш - а пък тва че щял си да се стацнеш - що не дойде или нещо не ти достигна ....
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”