[Black Army] divmaks VS [*NoRuless*] jorkaz
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Смешно е... трагично е... трагикомично е. Дивмакс дръпна по ресурсни благодарение на това, че нямаше конкуренция, нямаше и играчи с един чифт определени органи, за да им стиска да му литнат поне веднъж. Оставиха го, от АКАУНТ с 13 шпионаж на 300к да стане ИГРАЧ на 2 млн с 18 спай.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- I_love_my_LaNGa
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
- Контакти:
1-во не ми викай сеирджия....2-ро флота на защитника е бом-бок майна....и не го оправдавайте с изненада в последния моментSoulHunter написа:QUOTE (SoulHunter @ Feb 21 2009, 21:34) Hardcore, толкова ли е голяма завистта?
Мислех, че поне ще имате достойнство да признаете, че бяхте надиграни. ФАКТ.Мисля, че няма смисъл да спорим за доклади.Те са на лице и не сме сметнали за нужно да ги пускаме във форума.Както съотборника отбеляза - не искаме да унижаваме хората.Случило нещо на някой, за да изгуби флот, защита и форумните сеирджии като вас почват да сочат с пръст и да дават акъл каква била флотата що била...какви били %-тите.Мисля, че този рунд премного се доказвахме и резултата е в наша ползва.Моля, стига нападки.Имахте цял рунд (6 месеца) да направите нещо.ТОЧКА!
Не разваляйте хубавата тема с битката на човека.Заслужава го.
Браво Див!С тая битка ке влезеш у историята!![]()
![]()
![]()
ако не беше глупавия му спай отдавна да си беше заминал....мегите на 7-о и транспортьорите на 10-то много добре се
представиха...тва е флот на играч на 1М точки,2 дена преди ДМ....играч на 700к го сваля в 10 рунда...
Последна промяна от I_love_my_LaNGa на съб фев 21, 2009 11:30 pm, променено общо 1 път.
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!
[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
до колкото знам нападателя си беше в негов съюз когато направи битката ... а ся отиде при вас и битката му присвоихте :X маниSoulHunter написа:QUOTE (SoulHunter @ Feb 21 2009, 21:34) Hardcore, толкова ли е голяма завистта?
Мислех, че поне ще имате достойнство да признаете, че бяхте надиграни. ФАКТ.Мисля, че няма смисъл да спорим за доклади.Те са на лице и не сме сметнали за нужно да ги пускаме във форума.Както съотборника отбеляза - не искаме да унижаваме хората.Случило нещо на някой, за да изгуби флот, защита и форумните сеирджии като вас почват да сочат с пръст и да дават акъл каква била флотата що била...какви били %-тите.Мисля, че този рунд премного се доказвахме и резултата е в наша ползва.Моля, стига нападки.Имахте цял рунд (6 месеца) да направите нещо.ТОЧКА!
Не разваляйте хубавата тема с битката на човека.Заслужава го.
Браво Див!С тая битка ке влезеш у историята!![]()
![]()
![]()
-
joko75
- Редник (Private)
- Регистриран: вт юни 24, 2008 1:20 am
- Контакти:
А бе битката е добра спор нямаslunceto написа:Цитат(slunceto @ Feb 22 2009, 01:44) до колкото знам нападателя си беше в негов съюз когато направи битката ... а ся отиде при вас и битката му присвоихте :X мани![]()
- terror_drone
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 21, 2006 3:58 pm
- Контакти:
Масовото меле е на лице... Тъпо се е получило накрая точно!!! Но ако обичате >>> защо си преписвате заслугите немога да ви разбера... както и да го смяташ ако дивия не беше кацнал при вас нямаше да имате 1во място... просто NoRulles трябваше да приемат още 1 играч със 500-600 000 точки и пак бяха пред вас
Дивия ви помогна иначе нямаше как да се изкара 1во място... Нищо лично, но истината е такава!!!
Човека си беше самотник като мене през целия рунд...
П.С. Е малко мизерни %ти за тия точки но от мен да мине... То ние със Сиси имаме по добро проучвания, но айде затварям си очите (просто не ми се спори със всички)
П.С.2
П.С. Е малко мизерни %ти за тия точки но от мен да мине... То ние със Сиси имаме по добро проучвания, но айде затварям си очите (просто не ми се спори със всички)
П.С.2
Не се страхувай да наравиш голяма крачка. Не можеш да прескочиш пропаст на два малки скока.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128534][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3109771][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128534][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3109771][/url]
- popi
- Редник (Private)
- Регистриран: вт яну 16, 2007 11:13 am
- Контакти:
Не знам за БА но но рулз държахме 1-то място доста време а блек арми колко само няколко дни..е вярно на края е най-важно...и за разлика от вас не изгонихме никой ацц-то hardcore си беше на самаелец (super_droga_ltd) който преди да излезне от съюза каза горе долу това ''Ще се върна у дома'' тръгна си по собствено желание...кой още напусна съюза...аааа да аз но не ме кикнаха аз си тръгнах,аз сам прецених че е момента да си тръгна никой не ми е казвал ейй ти си с най-нисък коефициент в съюза ще те кикнеме за да земеме купата.Аз сам видях това и си тръгнах.Отидох си защото знам че тези момчета заслужаваха купата и не исках точно аз да им попречвам да я земат.Играл съм много рундове с много различни отбори, но съюз като NoRuless няма...има отборна игра има вътрешен СПАМ..ама много спам..стараехме се да помагаме един друг...няма значение но се уважавахме един друг и не се киквахме .
МОга да кажа само БРАВО на Слави, че успя да събере такъв отбор
Не завиждам на БА, може би защото и те до някаква степен заслужиха както рояла казва ''тенекето'' или така да се каже ''презтижното 1-во място'' и за нас това беше цел но по-важно беше да останеме като съюз вътре в съюза.
Айде да ви е честита купата,на есен аз съм пак вътре ,че не мисля лятото да го пропилявам пред сиво-синият екран
МОга да кажа само БРАВО на Слави, че успя да събере такъв отбор
Не завиждам на БА, може би защото и те до някаква степен заслужиха както рояла казва ''тенекето'' или така да се каже ''презтижното 1-во място'' и за нас това беше цел но по-важно беше да останеме като съюз вътре в съюза.
Айде да ви е честита купата,на есен аз съм пак вътре ,че не мисля лятото да го пропилявам пред сиво-синият екран
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2137988][/url]