Имаме ли право да кажем собственото си мнение в този форум ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Feb 21 2009, 18:57) Такваз тема кат че ли бях пускал бре, що плагиатствате а?. :dizzy: Докато амдини и модери сме хора тъй ще е, вечно ще има недоволни :c022: .Хитра, ти не бе ли и ти част от екипа по едно време( може и да се бъркам) :74: ?.
ООО... Ники, къде си бе душа...?! :) Не я ли я приключи таз пуста година, че ни липсваш вече (жената да не чете)...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

Дружбенско - алкохолизиран спор за чест и правда .... е как ли пък не ?
Кога ще видим скубане на коси?
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Прикл. за сега.Като бюджетно предприятие юни окончателно.Сега ще почвам една от вселените и ще видят едни тертети теееееееееееееееее :) .А и никой не ме аддва :(

P.S Димчо, спокойно дан ти пратя пак бойните да та озаптят от много говорене. хи хи
Последна промяна от niki_god на съб фев 21, 2009 6:21 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Чаровна, прочетох си пак постовете и никъде не виждам да обсъждам интелектуалния ви багаж, но пък за сметка на това не видях един твой пост в тази тема, който да не е заядлив или обиден спрямо мен.

Мистерия, ако трябваше да те занимавам в свободното си време, това означаваше да те търся след 12:00 вечерта. Ти защо си мислиш, че аз съм човек без отговорности и съм решила ей така, от нямане какво да правя да ти пиша в скайпа ? Писах ти, за да не пускам темата, но тъй като ти ме отсвири и то никак любезно (можеше просто да кажеш, че имаш работа и точно в момента не може да ми обърнеш внимание)...
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Feb 21 2009, 19:19) Мистерия, ако трябваше да те занимавам в свободното си време, това означаваше да те търся след 12:00 вечерта. Ти защо си мислиш, че аз съм човек без отговорности и съм решила ей така, от нямане какво да правя да ти пиша в скайпа ? Писах ти, за да не пускам темата, но тъй като ти ме отсвири и то никак любезно (можеше просто да кажеш, че имаш работа и точно в момента не може да ми обърнеш внимание)...
Ми просто показателно...
О, извини ме, че съм ти изгубила времето... Наистина не си давах сметка досега, че като те потърсят и губиш времето на търсещия... :c018:
А колкото до "отсвирването" не е ли нелюбезно?! :) Пак се извинявам, аз явно живея в объркан свят... :k030:
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Та... Hitrusha търси misterya на скайпа, за да пита нещо. Какво и защо нея? Какво общо има charovna? Има ли друг човек, който може да отговори на въпросите, които вълнуват Hitrusha? Най-добре да чуем за какво става въпрос...
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Ако прочетеш пак поста ми, може и да разбереш какво съм написала, вместо да пишеш дали било любезно или нелюбезно :)

И пак казвам : Не се дръж толкова надменно. ;) Нека запазим добрия тон ;)

Генералисимус, ти арбитър ли го раздаваш в случая ? :)

Можеш просто да прегледаш постовете на двете и готово, защото на мен ми трият линковете към темите :(

Докато го правиш аз съм малко AFK, че съм бавачка на 2 деца днес.
Последна промяна от Hitrusha на съб фев 21, 2009 6:40 pm, променено общо 1 път.
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Feb 21 2009, 19:33) Ако прочетеш пак поста ми, може и да разбереш какво съм написала, вместо да пишеш дали било любезно или нелюбезно :)

И пак казвам : Не се дръж толкова надменно. ;) Нека запазим добрия тон ;)
Еми какво мога да кажа... :) Виновна съм, че ме търсиш в скайп да ме критикуваш и обиждаш, пък да взема и да ти губя времете... Много ме е срам
... Извинявам ти се... Ти пак: Надменна съм, та надменна... :dizzy:
charovna

Мнение от charovna »

Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Feb 21 2009, 19:19) Чаровна, прочетох си пак постовете и никъде не виждам да обсъждам интелектуалния ви багаж, но пък за сметка на това не видях един твой пост в тази тема, който да не е заядлив или обиден спрямо мен.
Хитра, имам чувството, че говоря със стената. Та по тази причина, можеш да събереш всички доказателства според теб, относно моето поведение пред потребителите и да пишеш директно на http://www.xs-software.com/contacts.php
Обещавам ти, че аз лично ще го предам на Хера.
Мисля, че с това темата се изчерпа окончателно и може да бъде затворена.
Отговори

Върни се в “Off Topic”