Мерси, ще ми е нуженGeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Feb 21 2009, 18:05) Опитай се да съдиш XS, че администратор ти трие темите и постовете. Пожелавам ти успех...
А да те осъдя теб за подтикване към събеден процес може ли?
Мерси, ще ми е нуженGeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Feb 21 2009, 18:05) Опитай се да съдиш XS, че администратор ти трие темите и постовете. Пожелавам ти успех...
С адвокати като теб, аз ако ги съдя ще вляза в затвора за кражба на кокошкиGeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Feb 21 2009, 18:05) Опитай се да съдиш XS, че администратор ти трие темите и постовете. Пожелавам ти успех...
Може, нямаш проблемRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 21 2009, 18:07) Мерси, ще ми е нужен![]()
А да те осъдя теб за подтикване към събеден процес може ли?
Аз не съм адвокат, но мога да си намеря доста добърPlevel написа:Цитат(Plevel @ Feb 21 2009, 18:08) С адвокати като теб, аз ако ги съдя ще вляза в затвора за кражба на кокошки
Е той резултата няма да е много по-различенGeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Feb 21 2009, 18:10) Може, нямаш проблем![]()
Аз не съм адвокат, но мога да си намеря доста добър![]()
Спок няма да те съдим теб, нали си наш човек.GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Feb 21 2009, 18:10) Може, нямаш проблем![]()
Аз не съм адвокат, но мога да си намеря доста добър![]()
Никой не те и кара.... достатъчно големи сме...CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Feb 21 2009, 18:17) А бре, кой за какво се бори !!!
да вземе да си каже, белким му олекне......
п.п.
но да си носи и тоалетна хартия, да почисти след себе си.......
не се чувствам длъжен аз да го правя