Самоубиец или...

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

100 % палнене кфото ии да говорите си е палнене..... не спряхте ве хора !!

офф админите да напраат нещо да прегледат битката тфа го вода като финална битка ! нема се наливат ии при това в последствие се е изтрил финална битка ако не знаеш как се прави Degrade драсни ще ти обясна мноу се дразна на такива ламерски наливания !!!
Последна промяна от Crashedd на чет фев 19, 2009 2:10 pm, променено общо 1 път.
Причина: Сливане на коментарите! Използвай бутон ЕДИТ!
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Feb 19 2009, 14:27) офф админите да напраат нещо да прегледат битката тфа го вода като финална битка ! нема се наливат ии при това в последствие се е изтрил финална битка ако не знаеш как се прави Degrade драсни ще ти обясна мноу се дразна на такива ламерски наливания !!!
Абе ти кой беше да ми казваш кое е ламерско и кое не! Трай си и недей да се обясняваш като не ти се иска мнението, изтрих се защото нямаше как да пусна мод, а не мисля такива като теб "професионални" играчи да ми пращат по 20,30 смс-а на всяка атака.
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

moran написа:Цитат(moran @ Feb 18 2009, 22:29) Моля , преди да отворите битката , да прочетете това , което нападателя е написал след нея ! Това , според мен , а и според посрещача , си е чиста проба ОТПЛЕСВАНЕ !

А ето го и самото изказване :

Degrade

2009-02-18 16:04:52 Докладвай

Не нарочно, но пък стана красиво
Приятна игра, ако искаш качи във
форума, но ще се разреват, че съм
те налял, а в действителност не е
така ...

Битката:

[warez.ru]Degrade vs. [Nightwish]MissFiona

За съжаление след това се е изтрил !
:bravo: Браво на MissFiona :) Страхотно посрещане! Евала! :)
Degrade, как така налетя на дамата... ти нали беше до sono?! ;)
Още веднъж, поздравления и на двамата :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Degrade
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Degrade »

misterya написа:Цитат(misterya @ Feb 19 2009, 15:14) :bravo: Браво на MissFiona :) Страхотно посрещане! Евала! :)
Degrade, как така налетя на дамата... ти нали беше до sono?! ;)
Още веднъж, поздравления и на двамата :)
Ами от известно време карам на мод-ове, че сесия нали разбираш :c022:
И даже нямах идея, че мацката е там и вчера преди да отворя докладите на сейвъните преглеждах шпионажите и гледам на 10к хора са ми бели и с тази цел прегледах докладите и видях какво е станало.
Поздравих я и се оттеглих ... добре се е справила :a055:
ПП. До Соно просто ей така бях сложил планетка да си се притеснява :)
ПП2. Мистерия, на теб имам да ти пращам едно ЛС от доста време ако махнеш игнора може и да го получиш :c022:

misterya: Ще. Ама, ако е от ония лс, не го щЪ... :)
Последна промяна от Degrade на чет фев 19, 2009 4:42 pm, променено общо 1 път.

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
banned
Редник (Private)
Регистриран: пон ное 03, 2008 6:07 am
Контакти:

Мнение от banned »

Dan7e_ написа:QUOTE (Dan7e_ @ Feb 19 2009, 06:43) Остави го момчето на него все не му връзва :lol:

Може и така да е но докрая остава още месец ще видим кой ще го доживеят :) :crazy_pilot:
Потребителски аватар
moran
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 03, 2008 5:55 am
Контакти:

Мнение от moran »

Degrade написа:Цитат(Degrade @ Feb 19 2009, 14:22) ПП. До Соно просто ей така бях сложил планетка да си се притеснява :)
Още в играта ти го написах - добре , че дойде до мен , за да разчупя малко играта ! :a086:

А за всички останали : Защо си мислите , че няма администрация тази игра и , че ако беше НАЛИВАНЕ или ФИНАЛНА БИТКА , то същата не би предприела някакви действия и няма наказани ! Познавам Degrade от играта и останах с много добро мнение за него ! Просто - миг невнимание и ето , резултата е на лице ! И при мен се получи същото ! DarthPetrus от [ darkLegion ] направи подобен сейв , като не е обърнал внимани на координатите ! Добре , че беше късна вечер и не ми се стоеше на компа , иначе можеше да се получи същата история !

Какъв е извода : Пускате СЕЙФ , но след това погледнете къде отива той !
[b]Две неща са безкрайни : човешката глупост и Вселената, като за 2-рото не е ясно ! (Алберт Айнщаин) [/b]
[url=http://avatars.33b.ru/avatar.169282.html][/url][url=http://avatars.33b.ru/avatar.170166.html][/url][url=http://avatars.33b.ru/avatar.169282.html][/url]
Потребителски аватар
bobon4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юли 10, 2007 9:10 pm
Контакти:

Мнение от bobon4e »

moran написа:QUOTE (moran @ Feb 19 2009, 16:50) Какъв е извода : Пускате СЕЙФ , но след това погледнете къде отива той !
НЕ! Първо гледаш тогава пускаш!
ПС:
За битката... не е зле а за другото съм пас, квото ще да е станало не ми пука :)
[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

Degrade за каф се мислиш да палниш др пускаш от първа до 5-та ии тфа ии толкова немаш 2 мин да влезеш моляти се жалак си наливане ее тфа е мойто мнение

Аз пък предлагам да си починеш 1 ден - 100 пъти каза, че е наливане - 1 път не го докладва в съответния раздел и тема.Като ти изтече наказанието може да го направиш при добро желание.

Fallen_angel
Последна промяна от Crashedd на чет фев 19, 2009 9:03 pm, променено общо 1 път.
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Degrade
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Degrade »

По-леко с епитетите!!!

Fallen_angel

Извинявам се! :c022:
Към Crashedd: ако имаш да ми казваш нещо на ЛС, ако нямаш не ме учи как да играя, мисля, че това което мога ми е достатъчно. А ти нямаш какво да ми обясниш, ако съм искал да го налея щях да си оставя флота на планетата, през 1 система сме все пак!
Последна промяна от Degrade на чет фев 19, 2009 9:14 pm, променено общо 1 път.

PycHakaa
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 03, 2008 8:36 pm
Контакти:

Мнение от PycHakaa »

ахам версията на дегрейд ме кефи

но ако админите са проверили и той наистина е качил ресурса.. на сейва.. или там както се сетят да проверят и ней наливане тогава само ще кажа..

кофти трапка братле :bravo:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”