Да опознаем Bulfleet-семейството!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Ъъъъъ, пише че си на 18 години...то освен Бербатов и Бойчев, имаше и едни братя от Търново...все пак браво (аз от няколко години съм зарязал) ще да си нова надежда :a013:
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Porter написа:Цитат(Porter @ Feb 18 2009, 22:22) Ъъъъъ, пише че си на 18 години...то освен Бербатов и Бойчев, имаше и едни братя от Търново...все пак браво (аз от няколко години съм зарязал) ще да си нова надежда :a013:
ам преди играех бях добър като дете но от 3 години играя само на областни турнири които не са кой знае какво
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
GaDa84
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 17, 2009 1:45 pm
Контакти:

Мнение от GaDa84 »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Feb 17 2009, 20:47) от Добрич на 18години 5 кратен международен шампион по шах (12 кратен на областа) в момента уча страшно много по история макар нищо ново да не научавам слушам метъл след време искам да се занимавам с право зодия скорпион също по душа и характер

Евала един сестен о тоя град да се намери
[url=http://bulfleet.com/?recruit=431274][/url]
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

†GaDaDiNa† написа:Цитат(†GaDaDiNa† @ Feb 19 2009, 05:02) Евала един сестен о тоя град да се намери
а мойта класна в 4 клас щяла да ме праща в училище за умствено изостанали а имах успех над 5
Потребителски аватар
Hardcore
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 11:14 am
Контакти:

Мнение от Hardcore »

Явно си и бил любимец :a086:
Потребителски аватар
popi
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 16, 2007 11:13 am
Контакти:

Мнение от popi »

оооо, federaciq браво продължавай така !!!!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2137988][/url]
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

Hardcore написа:Цитат(Hardcore @ Feb 19 2009, 06:16) Явно си и бил любимец :a086:
по-скоро не и бях ама стига сме говорили за мене сега е ваш ред
Потребителски аватар
Hardcore
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 11:14 am
Контакти:

Мнение от Hardcore »

Ами аз съм от Пазарджик,на 26 години,зодия стрелец.Работя в сферата на строителството,но не се оплаквам-бригадир съм(въпреки че съм сравнително млад за длъжността-справям се някак си :a086: )Играя Булфа от сравнително скоро-2 години(2 рунда в Вселена2,трети в вселена 3 и очевидно последен тук,и един в Спийд)А относно какво правя и как се забавляваме с приятелите когато не съм на работа и не цъкам тука-мисля че снимките в галерията,която постнах са ми достатъчно изчерпателни-близо 100(жалко че повечето хора гледат само първите 4-5,защото по-нататък има и доста забавни :a022: :a076: :p036: :p330: )И относно поста на Merian-сега по-изчерпателен ли бях :b070:
Отговори

Върни се в “Off Topic”