Проблем с зареждането на картинките.

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
n0_aLoNe
Редник (Private)
Регистриран: чет фев 12, 2009 6:34 pm
Контакти:

Мнение от n0_aLoNe »

Не знам дали проблема е глобален, но на мен не ми зареждат картинките в меню згради и се бъгват някои картинки в меню техника, и неговите подменюта. :dizzy: :dizzy:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

За коя вселена става дума ? Пробва ли да видиш дали можеш да заредиш картинките в отделен прозорец?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
n0_aLoNe
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от n0_aLoNe »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Feb 18 2009, 20:31) За коя вселена става дума ? Пробва ли да видиш дали можеш да заредиш картинките в отделен прозорец?
В отделен става пробвах вече, но не се визуализират в менютата.
Става дума за всички вселени към 16:00 когато излезнах не беше така. И надявам се проблема не е в мен. :dizzy:
Потребителски аватар
VaSeTo0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
Контакти:

Мнение от VaSeTo0 »

n0_aLoNe написа:QUOTE (n0_aLoNe @ Feb 18 2009, 20:33) В отделен става пробвах вече, но не се визуализират в менютата.
Става дума за всички вселени към 16:00 когато излезнах не беше така. И надявам се проблема не е в мен. :dizzy:
мм при мен го има този проблем и във 2-ра и във 3-та... :a055:
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

ммм значи липсват и при мен проучвания,защита във 2-ра и спийда ,а също и в италианския булф странно :?
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Все още ли го имате проблема ?

Кои вселени - 2 и 3 явно са засегнати.Спийда поне изглежда добре.Някой да каже за 1ва, за да проверим има ли проблем.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

Аз нямам проблем в 1-ва незнам за другите и в 3-та и в спийд-а нямам проблеми :)
[url=http://www.bulfleet.com][/url]

[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
n0_aLoNe
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от n0_aLoNe »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Feb 18 2009, 20:55) Все още ли го имате проблема ?

Кои вселени - 2 и 3 явно са засегнати.Спийда поне изглежда добре.Някой да каже за 1ва, за да проверим има ли проблем.
Всички вселени без 3-та (нямам рег там и не мога да кажа) са засегнати.
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”