Да опознаем Bulfleet-семейството!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Hardcore
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 11:14 am
Контакти:

Мнение от Hardcore »

В новата тема ви предлагам всеки да разкаже или покаже част от личният си живот,компанията си,как се веселим(а ние това го можем) и общо взето какво правим през свободното си време когато не сме на Булфа :a049:

Понеже аз откривам темата е редно да съм пръв-ето мойта галерия,в която разкривам какво правим с приятелите и как се веселим в свободното си време-

Ами това е от мен,вече знаете повече за личният ми живот,давайте вашите не се срамувайте
:happyppl:

За тези които се затрудняват с качването на снимките си,предлагам ви този сайт,всичко там е лесно и удобно и качването става за броени минути!

********************************************************************************
********************************************************************************

Искрено ваш...

Последна промяна от Hardcore на вт фев 17, 2009 3:27 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Има тема за снимки.... :p140:
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Потребителски аватар
Hardcore
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 11:14 am
Контакти:

Мнение от Hardcore »

Да има,наистина,за тази подчертах че се отнася,не само за играчите а за това как прекарват свободното си време и за техните приятели,а бе въобще за това в каква среда са и как се веселят :a070:
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

Hardcore написа:Цитат(Hardcore @ Feb 17 2009, 18:00) Да има,наистина,за тази подчертах че се отнася,не само за играчите а за това как прекарват свободното си време и за техните приятели,а бе въобще за това в каква среда са и как се веселят :a070:

че такова свободно време имаме ли? :dizzy: :dizzy:
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

През свободното си време жуля бири с още 5-6 кретена кът мен :c018: Мноу интересно нали!
П.С. Предчувствам спамец :oh_kotiooo:
Последна промяна от Porter на вт фев 17, 2009 4:31 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
popi
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 16, 2007 11:13 am
Контакти:

Мнение от popi »

през свободното си време съм пиян а като съм пиян не правя снимки щото нищо не излиза само някакви размазани физиономии...ръце...крака...
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2137988][/url]
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Еййй, големи пиячи всичките беее :) Сигурно и по 5-6 бона заплата получавате, че все по кръчми и дискотеки...
И аз си обичам да си пийвам с приятели, ама лозунга "през свободното си време пия" е малко смешен ;)
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

аз пък през свободното си време игря БФ :)
а за алкохола или добро или нищо!
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

stan4o написа:Цитат(stan4o @ Feb 17 2009, 19:31) аз пък през свободното си време игря БФ :)
Eми... да. Като се има предвид "свободно време" - поне аз разбирам, че става въпрос за времето, което прекарваме тук, наоколо... Не вярвам на някого работата му да е играе БФ :) . Освен на почасовите сийтъри срещу заплащане. Тях може да питате къде си пилеят свободното време, извън "работното място" :P .
Последна промяна от LoaD на вт фев 17, 2009 6:03 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
T-J
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 30, 2006 4:01 pm
Контакти:

Мнение от T-J »

хехе то кой не обича през свободното си време да пийва. лично аз, когато не съм пред бф (което вече е доста по-често да се похваля :p140: ) играя карти със съквартирантите, занимавам се с приятелката си, по кафета с колегите и най-вече обичам да СПЯ :) Приятелите ми са същите като мен, почти всички играят и те булф, но им правя евала, че не се зарибиха колкото мен.
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”