[Nightwish] в действие

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
moran
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 03, 2008 5:55 am
Контакти:

Мнение от moran »

Историята ...

Просто история - няма ! Засечени чужди флоти , разменяне на няколко Лични Съобщения и резултата е на лице :

1. [Nightwish]Viceroy vs. [StarDragon]banned

2. [Nightwish]GALAXY vs. [StarDragon]banned

Рециклажа е прибран на 80% , хиените взеха малко метал и повече кристал , но нали The Show Must Go On !

И още една битка от ранната част на сутринта :

[Nightwish]Bojidar vs. [DoDo]procool

От нея :

Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:

1051920 метал
1051920 кристали
156160 газ

Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:

0 метал
0 кристали
180000 газ

Поздравления за съотборниците и да незабравят да почерпят по бира ! :a055:
[b]Две неща са безкрайни : човешката глупост и Вселената, като за 2-рото не е ясно ! (Алберт Айнщаин) [/b]
[url=http://avatars.33b.ru/avatar.169282.html][/url][url=http://avatars.33b.ru/avatar.170166.html][/url][url=http://avatars.33b.ru/avatar.169282.html][/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Tъкмо се чудех кой е изтресъл баннед :) Смесени чувства - хем добре пазареше, хем досаждаше с шпионажи... :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
did7
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 18, 2008 6:21 pm
Контакти:

Мнение от did7 »

Браво на момчетата-страхотен съюз със страхотна стратегия и отборна игра!!!
А ако ще почерпят-и аз съм свободна довечера!! :a013:
onia
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 20, 2005 8:01 pm
Контакти:

Мнение от onia »

Браво на фирмата, отново показвате игра от класа!!! Много ме зарадвахте с тези битки :) Продължавайте така
banned
Редник (Private)
Регистриран: пон ное 03, 2008 6:07 am
Контакти:

Мнение от banned »

Само да кажа като ударената страна , че 1-во нета ми се срина в 5 сутринта и така седя до 11 сутринта ТОВА НЕ Е ОПРАВДАНИЕ ! И 2-ро не е имало размяна на никакви лични съобщения :) Иначе добри битки станаха ще се видим пак скоро :crazy_pilot:
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Мога да добавя само едно - напълно безотговорно ! Не ви ли е срам да се отнасяте толкова грубо към хората, които ви хранят ... Бъдете културни, защо така пердашите касите ... Ами ако позеленеят, тогава какво правим ... Тцтцтц ...
Пак мазало и пак не съм вкъщи, пфу ... поне работата е доста добра, за което поздравления
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
tequilasunrise
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 01, 2008 9:00 am
Контакти:

Мнение от tequilasunrise »

Поздравления на нападателите както съотборника ми сам каза е има проблеми с нета което е довело до тук ,поздравления още веднъж и за отборната ви игра! скоро пак ще се видиме :a013:
:crazy_pilot:
VaN__ написа:QUOTE (VaN__ @ Feb 17 2009, 13:19) Мога да добавя само едно - напълно безотговорно ! Не ви ли е срам да се отнасяте толкова грубо към хората, които ви хранят ... Бъдете културни, защо така пердашите касите ... Ами ако позеленеят, тогава какво правим ... Тцтцтц ...
Пак мазало и пак не съм вкъщи, пфу ... поне работата е доста добра, за което поздравления
А ти кой беше ,че се обади бе? Форумен гладиатор такъв ... КАСИ? Моляте не говори без да знаеш нищо за самия играч и начина му на игра!

Сори за спама...не се здържах ;)
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Още една каса се обади. Първо питай, тогава говори. До колкото виждам никой не се засегна, тъй като това е просто шега КАСА. И да, каса, тъй като много дащен беше откъм ресурс специално ти.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

Моите поздравления към Божидар ;)

... ааа .... banned май вече си дава аккаунта :c022:
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
banned
Редник (Private)
Регистриран: пон ное 03, 2008 6:07 am
Контакти:

Мнение от banned »

Давам го нежно и бавно на родителското ти тяло ;) :a013: Имам предвид акаунта да не си помислиш нещо друго :)
Последна промяна от banned на вт фев 17, 2009 8:09 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”