Помислете и отговорете!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
ka4o
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 13, 2007 6:37 am
Контакти:

Мнение от ka4o »

така, историята е следната :)

Аз - качо, солхънтър и вожда сме 1 клас. Решихме началото на септември да се регним във Вселена 2 и да се докажем и ние като съюз, тъй като името ни фигурира от 3-4 рунда в класацията, но все по назад. Всичко вървеше добре, докато Вожда не влезе във така нареченият вечен мод. Просто не му се играеше..

Седяхме седяхме - 2 място добре звучеше, но НоРулз започнаха много да напредват. Затова солхънтъра каза на вожда да започне да играе, иначе го ритваме ( довода беше че всички без вожда сме в топ 50,( даже топ30 ама както и да е )). Нещеш ли обаче, вместо очаквания отговор, който трябваше да е "ами ще се опитам да поиграя, да ви помогна", той твърдо заяви позицията си че няма да играе, като ни тегли няколко благословии по български право в очите.. мислихмего, мислихме го, летто и той се намеси (и той в нашия клас) и решихме да го изгоним.. Вярно че е седял 5 месеца.. ама все пак името на съюза в класацията си беше важно за рунда, при положение че играем доста сериозно..

И така, на същият ден, понеделник (99% че беше понеделник, ама не съм много сигурен) аз изгоних вожда(в което той не вярваше че ще го направя). Вторник отивам аз на училище и в час по счетооводство той почва да ми държи сметка защо съм го изхвърлил (от съюза). Започнахме чак да си викаме, след което госпожата се опита да ни изпита, но ние любезно й отказахме. и продължихме да спорим.. като довода му беше че в началото е бил първи в съюзаи ако не е бил той.. сега е нямало да сме съюз.. или не на такова ниво . Върнах му аз жеста от предния ден (с благословиите) и той каза, днес размодирам и очаквай посещение..

Добре, казах си аз, ще я видим тая работа..(по слаб флот, по нисък спай.. ама да видим) ... проверявах , проверявах докато не видях че размодира наистина, осъмних се аз и запошнах да пращам спайки.. получих и едно нелюбезно ЛС от вожда, (няма да го копирам сега) и видях какво има по планетите.. (тук каос казва че не съм имал нито 1 пълен спай, но аз КАТЕГОРИЧНО твърдя, че изкарах спай от всяка една планета.. много лошо че съм бан и немога да ги покажа).

Попринцип играта на вожда се състоеше в игра БФ с още някоя за допълнение.. беше доста активен, но аз реших да пратя 100 танкера от далечната ми планета към най-близката до тая, където ми е флота. Довода беше, че ще играе, играе и все ще огасне.. ако не огасне , губил съм 1 полет, но реших да пробвам.. огасна милият вожд, и аз пратих атака по главната му планета.. 500 бойни (след провеждане на битката - 13к бойни точки).

Връщам се отново към случката, където пратих танкерите.. на планетата, към която пратих танкерите имаше 37 мегатона (мисля че толкова бяха) . На една от колониите на вожда имаше доста флот.. 1300 мегатона и отделно трансове.. танкери ..
В това време звъня на солхънтъра по ГСМ и му казвам да следи вожда, ако аз се заблея... добре каза той, показах му и доклада от главната.. постепенно Вожда започна да изгасва... да обаче на планетата с горе описания флот бяха намалели с 800 мегатона някъде корабите.. казах на хънтъра дай да го издебнем докато му няма половината флот .. той каза добре, но понеже мене газта ми е все малко и оставих той да гледа главната и да пусне атака, като атанаско от съюза ни щеше да му помогне за рец-а..

Пуска хънтъра атака, вече твърдо огаснал вожда, преглеждам чрез сложно търсене отново всички планети, и на близката, до моята (където ми е флота) - мегатоните от 37 станали 880 някъде.. казах си литвам .. или ще изкарам рунда в мод (щото нямам газ) или ще спечеля битката, както с вожда, така и за напред ще имам гориво. и така литнах, одарих мегатоните, от където взех около 50к бойни точки и на другия ден вечерта получавам лично запитване (хънтъра също получава) дали атаката е редна.. и защо вожда си е разделил флотата..

Според наблюдателният админ, който уважавам че си върши работата, има уговорено наливане при това. 1-ят довод че има 2 атаки от моя страна - за което разесних как се получиха нещата.
2-рият довод - не съм изкарал спай пълен, както и солхънтъра, за което категорично трърдя че имаше. (диос , тук може би е момента пак да ми погледнеш шпионските доклади за да не се заблуждават гласуващите)

П.С. Моля гласувайте както мислите, а не както мислят други хора!

П.С.2 Ами мисля че това е историята, ако каос има нужда от нещо да добави, от страната на обвиняващ нека да напиши , тъй като може да съм изпуснал нещо..

П.С.3 Съжелявам че историята дълга, но се опитах максимално всичко да разясня.
[url=http://ka4ooo.mondozoo.com/pig][/url]
SoulHunter
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 08, 2005 9:57 am
Контакти:

Мнение от SoulHunter »

Не знам на кой му хрумна, че не сме изкарвали пълен шпионски доклад.След като Вожда беше с 1 или 2 нива по-нисък шпионаж(все пак не му прати СМС за атака) и съм УБЕДЕН, че получих пълни доклади, за които не мога да докажа сега поради обективни причини.
Да не споменавам, че даже АТАНАСКО шпионира няколко пъти и ми даде ПЪЛЕН доклад.Толкова за докладите.Админите могат да погледнат сами, защото съм сигурен, че не са проверили всичко.Моите извинения , но си е така.Имах няколко пълни доклада от няколко планети в интервал от 30 минути.Каквото и да е никога няма да атакувам без да съм сигурен особено на сляпо.
Да не говорим за очевидното НЕжелание на Вожда да играе.Доста пъти съм го виждал да 'увисва' , тъй като съм генерал и това беше много дразнещо.Цяло чудо си беше, че никой не го разби(част от заслугата може да се даде на големите му модове общо над 2 месеца).
Ето за това изхвърча от съюза и в последствие го литнахме.Даже , ако сте виждали има съюзи, в чиито описания и правила пише, че ,ако лидерите и генералите засекат играчи без савени лично ще ги разбиват.Може би ние направихме нещо такова, но в случая даже не беше от нашия съюз.Т.е. имахме ПЪЛНИ шпионски доклади, за да нападнем и с пълно основание.Човека просто не искаше да ни зачита повече.Доказахме му , че не е нещо повече и не сме се занимавали да го грабим или нещо подобно.Пък и загубите бяха доста големи, за да се говори за наливане.
Толкова.Реших да се изповядам и го направих.
Приятна игра на всички!
Добрите момчета отиват в рая,лошите където си поискат!!!

emotions ;)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Аха, нали :) Айде сега като толкова сте се намразили с съученика си ВОЖДА, той да влезе тука във форума и да каже неговия си довод по случката. Да видим :) Много ще ми е интересно как ще ви защити или вкара още повече в батака :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
popi
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 16, 2007 11:13 am
Контакти:

Мнение от popi »

Е нема нема ка4оооо ние ще сме първи каквото и да правиш :c022:

ЕДИТ: не знам колко е истинска историята но по този начин и аз мога да излезна сега от съюза да нападна jorkaz да го налея с многооо WP после да претендираме, че сме се скарали и какво.... :crazy_pilot:
Последна промяна от popi на съб фев 14, 2009 7:22 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2137988][/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

popi написа:Цитат(popi @ Feb 14 2009, 20:15) Е нема нема ка4оооо ние ще сме първи каквото и да правиш :c022:
Просто тенекето за някои хора е толкова важно, че биха продали и съучениците си за него. Нямам думи. Но и театъра, който спретвате е добър.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
popi
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 16, 2007 11:13 am
Контакти:

Мнение от popi »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 14 2009, 20:17) Просто тенекето за някои хора е толкова важно, че биха продали и съучениците си за него. Нямам думи. Но и театъра, който спретвате е добър.
добре ,че не играя със съученици , че ми трябват живи..да има от кой да преписвам :lol:

Ако продължаваш да спамиш,доста време само ще четеш.
dios
Последна промяна от popi на съб фев 14, 2009 7:30 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2137988][/url]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Помолих за моят отговор към вас, за да не се спекулира с неща които не съм казвал. Понеже не го виждам,ще го цитирам тук.

SoulHunter
Прочетено

2009-02-12 22:40:06

Нека да кажа и аз как виждам нещата
през панела. Вожда е част от вашия
съюз. На 9ти е излезнал от него.
На 11 е подготвил акаунта за битка
- разпределил е флота. Качо минава
на 2 удара - Първата му вълна се
посреща от мегатони - 7 мин след
това минава втората му вълна,която
се посреща от втората част от
флотата на Вожда. Третата част от
флотата е поднесена на теб. Бих
приел версията ти ако си беше
оставил цялата флота долу,бяхте го
издебнали и занулили. Но сега не я
приемам. Отделно от това,преди
битката акаунтите имат общо влизане
от едно и също IP
Всъщност това се вижда през панела.
Допълнение към моята версия има и
от доклади от шпионажи,времена на
логове, разпределяне и регулиране
на флотата и т.н.
dvd1_boy
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 29, 2008 6:26 pm
Контакти:

Мнение от dvd1_boy »

Подкрепям ДИОС..това си е 4исто наливане !
И моля без дразнещи коментари зад моя относно моя коментар...всеки си има мнение..дори и вие децата...дето сте се скарали !
И сте решили да се налеете като депотатите в НАродното уж .. сьбрание !
Спрете с цирка и ги накажи ДИОС..това ми е твьрдата гледна то4ка...и както писах малко в по-горните редове ..... ако ен я харесвате..ваш проблем просто не пишете глупости...ругатни и квот ви доиде на детския акьл !
Приятна ве4ер
Последна промяна от dvd1_boy на съб фев 14, 2009 8:23 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Михаил Михалев написа:Цитат(Михаил Михалев @ Feb 14 2009, 09:16) Подкрепям ДИОС..това си е 4исто наливане !
И моля без дразнещи коментари зад моя относно моя коментар...всеки си има мнение..дори и вие децата...дето сте се скарали !
Спрете с цирка и ги накажи ДИОС..това ми е твьрдата гледна то4ка...и както писах малко в по-горните редове ..... ако ен я харесвате..ваш проблем просто не пишете глупости...ругатни и квот ви доиде на детския акьл !
Приятна ве4ер
напъно съм съгласен
обичам женичките обичам ги всичкитее
joko75
Редник (Private)
Регистриран: вт юни 24, 2008 1:20 am
Контакти:

Мнение от joko75 »

Михаил Михалев написа:Цитат(Михаил Михалев @ Feb 14 2009, 21:16) Подкрепям ДИОС..това си е 4исто наливане !
Приятна ве4ер
Точно ти недей да взимаш отношение :dizzy: защото ти и zerax разиграхте подобен цирк преди време ама тогава друго говореше затова тихичко...че ставаш за смях с тея писаници.
А по темата:ами недообмислено наливане :c022:
Отговори

Върни се в “Off Topic”