Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 13 2009, 13:11) 8.2 Използване на каквито и да било похвати от страна на потребителите да получат конфиденциална информация от други потребители, като пароли, различни видове кодове и всички видове информация, до която нормално не би трябвало да имат достъп. Включително и публикуването на доклади от битки или шпионаж без съгласието на двете страни.
Това също е интересно. Бих го разисквал, но май тук говорим за друго
P.S.: А защо трябав да се срива играта, Мистерия? Нима това го допускате в нормалната работа от сървъра? Подобни некачествени отклонения, за васса нищо особено? Виж ми стария подпис...
Това не са мои думи Рояле - всеки ден си в работния раздел
ЕДИТ: Може би за теб, трябваше задължително да сложа кавички, прости!
Последна промяна от misterya на пет фев 13, 2009 12:19 pm, променено общо 1 път.
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Не мислех да коментирам , но мистерия - нестава въпрос за това - става въпрос за по няколко атаки само, и се получава предупрездение на лично от админ . уточнено е в правилата какво е смс флууд както и по горната точка за натиск от страна на играчи - за мене това го има - упражнява се натиск върху админите , никога когато сам играл не сам бил наказван , но този рунд доста хора ще получават смс -и от мен за в бъдеще , но не и да ги флудия - прави разликата между 2-те и ако ме накажат заради ниаколко смс на ден или някои друг , щото на тунджо му се спи - много хора ще си заминеме от 1-ва.
Казах го и преди, ще го кажа и сега - сто баби, хилаво дЯти. От толкоз правила, толкоз клаузи и подклаузи, вече не може да се играе. То някой го беше казал - след година-две-три, няма да се нападаме без предварително предупреждение и т.н. и т.н.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Аз съм ЗА да не се нападаме без прадварително съобщаване. И мините до лвл 100. Ще ви раздам противогази тогава, да не се задавите, докато ми дишате прахта. (sun)
Последна промяна от LoaD на пет фев 13, 2009 12:26 pm, променено общо 1 път.
JAG_77 написа:Цитат(JAG_77 @ Feb 13 2009, 13:18) Не мислех да коментирам , но мистерия - нестава въпрос за това - става въпрос за по няколко атаки само, и се получава предупрездение на лично от админ . уточнено е в правилата какво е смс флууд както и по горната точка за натиск от страна на играчи - за мене това го има - упражнява се натиск върху админите , никога когато сам играл не сам бил наказван , но този рунд доста хора ще получават смс -и от мен за в бъдеще , но не и да ги флудия - прави разликата между 2-те и ако ме накажат заради ниаколко смс на ден или някои друг , щото на тунджо му се спи - много хора ще си заминеме от 1-ва.
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Feb 13 2009, 12:23) Работите седят така. Баце Боровиня станал човек на възраст, взима си пенсията той спокойно, пийва си ракията по ракийно време вечерта и решава да си легне. Ама ще си легне нъцки. Захвърчаха сонди. Само, че на позволената от правилата мисия - атака. И той подобаващо си влиза, вижда 1 военен доклад, изтръпва - отваря го, разбира че няма нищо особено, но пулса му все пак се ускорява, като на колибри, не е като на човек на възраст, та едвам успява да заспи. И така до 6 сутринта, докато не му се върна сейвъна и баце боровиня си продължава с активната игра. Нищо необичайно. Без да е спал кой знае колко много вечерта си прави 20тица часове до края на игровия ден. Само, че какво става? Става това, че егото на въпросния е твърде високо и той се чуди: "как аджеба аз ще имам 11 шпионаж, а този до който съм се лепнал е със 2ро шпионаж, няма никакви %ти, и грам боен флот, а ще ме прави на луд" и решава да се оплаче. Оплаква се и баш топаджията ТУНЖО, с още по-високото его и с 10те К нанокредити, половината то които изхарчи за мотивации по 30 рециклатора. (Дано от покера си ги избиваш, брат ). Оплакват се обаче не от един, не от двама... станаха цели трима. Топлата вода отдавна е открита, въпроса е кога ще бъде заровен гейзера, че да не цвърчи така, щото видиш ли супер-дупер-мега-гига-хипер-ултра играчите не могат да спят в уреченото от тях време - нищо, че това е игра в реално време. Както им казах и аз - те са си поели риска да направят колонии до акаунт с 5 пъти по-нисък шпионаж и развит само на транспортен флот (дано тия 1к бойни точки, които взеха за 1 месец от рециклиращ флот да им послужат за крайното класиране, муахаха). Та те така, с малко мили и очи, 20тина оплаквания на съпорта въпросните лица ягодин, опа капин... тъй де боровин и ТУНДЖО (па май и вирус, и неговата не беше лесна) са успяли да убедят администрацията за този компромисен за тях вариянт. Няма да виня коруин и диос в нищо. Обвинявам единствено "потърпевшите", че за над 4 години игра от тяхна страна не се научиха, че не всичко се върти около тях и че е възможно акаунт с 20 пъти по-"нефелно" развитие, да ги прави на 2 стотинки, от старите - пробити. Момчета, още веднъж ще ви го кажа - не сте THE BEST, колкото и да ви се иска и да си го фантазирате.
Поздрави,
екс - agathachristie.
Чети - чети... Просто е смешно
misterya написа:QUOTE (misterya @ Feb 13 2009, 13:23) Чети - чети... Просто е смешно
Като модератор на би трябвало да спамиш, а правиш точно това , ако мойто изказване ти е смешно - при условие че е напълно сериозно и се събразява с правилата и начините на игра до сега - значи някои трябва да ти резне модераторските права, както и на някои хора админските ако протектират дадени играчи .
Последна промяна от JAG_77 на пет фев 13, 2009 12:36 pm, променено общо 1 път.
Мисти, тоя път честно казано и ти май не знаеш какво говориш. Въпроса ми е - защо аджеба трябва да има такова правило като смс флуд ... Съгласен съм да има наказание, при положение, че лети атака, човека се логва и т.н. ... Това да, защото тогава, .т.е преди, сървъра лагваше и доста трудно се вдигаха флоти. Ама който е мъж - или маха известяването, или си бере гайлето. Аз играя без известяване. Активирам го, ако взема се напия, че ако не стана и ме атакуват, да се събудя. Ама скоро и това не съм правил. Смс флуд ... това е екстра за топаджии .. казах ви вече как стоят нещата ... забранихте атаките със сонди ... епа съгласен съм, нямам нищо против, ама нека направим така - шпионажа да вади И проучванията ... Нали подкрепяме топаджиите ... Епа ако ще е тъй, дай да махнем 2х нагоре коефицента, да не случайно някой заблуден мишок да бие и по-големите .. нали и те искат да стават топаджии, а без тях накъде сме ... И май започвам да мисля, че е хубаво да си на малко точки и да пердашиш ламерите, че то големите много нещо им станаха екстрите .. и то безплатните .. А ... може и друго да се направи - прекръстете играта, махнете бойния флот или направете 500 реца да са равностойни на 1к унита и да се мятаме .... Ама само топ10 да имат достъп то тия реци, че иначе всеки на реци ще играе .... Просто перфектно
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
JAG_77 написа:Цитат(JAG_77 @ Feb 13 2009, 13:31) Като модератор на би трябвало да спамиш, а правиш точно това , ако мойто изказване ти е смешно - при условие че е напълно сериозно и се събразява с правилата и начините на игра до сега - значи някои трябва да ти резне модераторските права, както и на някои хора админските ако протектриат дадени играчи .
ОФФ- топик! Освен това не спамя, а разкривам долни инсинуации на играчи, които си въобразяват, че като са прочели 5 реда от Правилата на играта, може да се гаврят с нея!
В интерес на истината, като Модератор, знаеш ли, че не играя?! Гледам ви отстрани! И честно казано много е грозно!
Точно така VaN__е ... идеи, идеи и предложения! Не критики и плюене - долно е!
Последна промяна от misterya на пет фев 13, 2009 12:41 pm, променено общо 1 път.