Може би отново спам тема ...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

@ Laod Сигурно има защо да мислят така- все пак класацията до известна степен е мерило точно за това ;)
По - скоро странното е друго: Като искаш да спиш правиш сейв и лягаш. Като искаш да не те крадат през това време - ставаш като получиш смс да спасяваш ресурса. Като искаш хем да спиш и да не те крадат - пускаш протекция. Ако те дразнят СМСите нощно време - спираш известяването, после пак го пускаш.
Настоящите промени са в насока: "не атакувайте играч ако получава СМС от вас"
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Гледам и не вярвам на ушите си! :lol: Представям си каква драма става, когато някой му открадне ресурсец на боровинчо :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Pexos написа:Цитат(Pexos @ Feb 13 2009, 12:48) @ Laod Сигурно има защо да мислят така- все пак класацията до известна степен е мерило точно за това ;)
По - скоро странното е друго: Като искаш да спиш правиш сейв и лягаш. Като искаш да не те крадат през това време - ставаш като получиш смс да спасяваш ресурса. Като искаш хем да спиш и да не те крадат - пускаш протекция. Ако те дразнят СМСите нощно време - спираш известяването, после пак го пускаш.
Настоящите промени са в насока: "не атакувайте играч ако получава СМС от вас"
О, да! Особено, когато се съберат 5 човека и на смени по час ти пускат по 5 смс-а през 5 минути... Направо да се отказва да играе... Какво прави тука, тогава... Айе :lol:
Последна промяна от misterya на пет фев 13, 2009 12:09 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

misterya написа:Цитат(misterya @ Feb 13 2009, 13:02) О, да! Особено, когато се съберат 5 човека и на смени по час ти пускат по 5 смс-а през 5 минути... Направо да се отказва да играе... Какво прави тука, тогава... :lol:
Да си сложи една точка зад номера в известието! Кой каквото си надроби - ще си го сърба. Какво да направим, като ние ЛАМУГИТЕ сме с 2ро шпионаж, а те играчите с 11?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

Ей за това си "требе яку гавра и гевез"... :lol:

:a013: Номер едно сме в играта, просто! :a023: :a013:
Последна промяна от misterya на пет фев 13, 2009 12:12 pm, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Всеки се съобразява с играта, не ТЯ с негово "превъзходителство". Никъде не пише, че е задължително да си пъхаш номера в Настройки ;) . Ако имат хъса, и 5 човека могат да ти пращат по 1 атака нощем за СМС-че, колкото да те проверят дали ставаш, например. Не е наказуемо по никакъв начин и е стара "тактика" още от... както има СМС-и, даже още преди да зависеха от шпионажа, не ви знам кои от вас са играли тогава, може да сме си засичали... СМС-ите ;) . Мисля, че е доста жалко да се повдига въпрос, който е можело да търпи обсъждане, ама преди 3-4 години. И пълен позор, ако търпи такова... тей че да се спрем о'време.

П.П. JAG, мерси, ски'й ми новия подпис :P .
Последна промяна от LoaD на пет фев 13, 2009 12:16 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Feb 13 2009, 13:08) Всеки се съобразява с играта, не ТЯ с негово "превъзходителство". Никъде не пише, че е задължително да си пъхаш номера в Настройки ;) .

Ма разбира се Викторе, ти си супер!
"Утре като ти се срине играта... "ООО я ми виж сега новия подпис :a013: :bravo:
Последна промяна от misterya на пет фев 13, 2009 12:20 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Feb 13 2009, 13:08) Всеки се съобразява с играта, не ТЯ с негово "превъзходителство". Никъде не пише, че е задължително да си пъхаш номера в Настройки ;) .

8.2 Използване на каквито и да било похвати от страна на потребителите да получат конфиденциална информация от други потребители, като пароли, различни видове кодове и всички видове информация, до която нормално не би трябвало да имат достъп. Включително и публикуването на доклади от битки или шпионаж без съгласието на двете страни.

Това също е интересно. :) Бих го разисквал, но май тук говорим за друго :)

P.S.: А защо трябав да се срива играта, Мистерия? Нима това го допускате в нормалната работа от сървъра? Подобни некачествени отклонения, за васса нищо особено? Виж ми стария подпис...
Последна промяна от RoYaL на пет фев 13, 2009 12:16 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

@Мистерия
Не знам за другите, но аз не съм пускал повече от 2-3 смс-а за 1 час. Ако това е флуд - здраве му кажи. А въпросния играч /Тунжо/ дори не си беше направил сейв.
Другите не знам какво и на кого за правили.
И пак питам: Ако пускам 1 скаут на всеки 30 мин да се разбива или не - все тая т.е. не връщам атаката дори и играча да влезе, това флуд ли е???
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

misterya написа:Цитат(misterya @ Feb 13 2009, 14:09) Ма разбира се Викторе, ти си супер!
Утре като ти се срине играта... ООО я ми виж сега новия подпис :a013: :bravo:
Нищо не разбрах :c022: Слагам си в подписа само актуални неща, ако някой пита, да имам отговор предварително, даже да си го разнасям със себе си. Под ръка да ми е сиреч.

В Булфа каквото използват срещу теб, може да го използваш срещу други. Ако не можеш... е, имал си предостатъчно време да се научиш.
Последна промяна от LoaD на пет фев 13, 2009 12:20 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”