..........

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 18, 2006 12:29 am
Контакти:

...........

Мнение от expendable »

..........
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 1:01 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

аха то сега какъв ни е света всяка вечер хората се прибират и лягат уморени забравили за живота и нима трябва да оцеляваме ако е така все едно живеем в средновековеието ХОРАТА СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ АЗ ЛИЧНО НЕ ПОЗНАВАМ ТАКИВА
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

......

Мнение от expendable »

......
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 1:02 pm, променено общо 2 пъти.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

expendable написа:Цитат(expendable @ Feb 13 2009, 14:39) Има има ама са малко !
за жалост
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

Другото нещо е не знам дали си запознат с изследваният на един учен от Калифорнииския технологичен университет - Леви. Та тоя човечец провежда изследвания при пациенти с прекъснатa връзкa между двете полукълба на мозъка. От тези експерименти стават ясни няколко интересни проблема които до този

само това вадя от цялото обяснение.
тоя леви е голям шарлатанин.без да го познавам съм склонен да го обява за такъв.
защо ли а?
ами да ти кажа нещо.
наскоро фирмата за производство на автомобилите волво направи собствено проучване и резултатите са ужасни.
при доста катастрофи пострадалите изпадали в кома говорят за странични удари.и познай!
при изследването на тези пострадали се е устаножило че забележи че при страничен удар се късат точно тези връзки които свързват двете полукълба на мозъка резултата кома и смърт.ако си на мое място на кой би вярвал?
аз лично не вярвам на леви
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

.....

Мнение от expendable »

....
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 1:02 pm, променено общо 1 път.
vladdd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юли 28, 2005 10:52 pm
Контакти:

Мнение от vladdd »

и според мен при страничен удар - мозъкът ще стане на пихтия, дори и да си остане в черепната кутия, без да се разпилее навън.... гадост :(
......Мгновенья раздают кому позор,
Кому бесславье,а кому бессмертие............
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

[quote name='expendable' date='Mar 25 2009, 06:56' post='534173']
а според мен има съществена разлика между хирургическа намеса и удар с 100 км в час ти как мислиш ?естествено че има зони от този свързващ кабел които не се режат ... тези към малкия мозък например.... нема да се косиш ама не си прав....
[/quote

много правилно!но и би ли ми обяснил поради каква причина пропускаш така необходимото обяснение от типа
а бе как така са се скъсали тези мозъчни връзки?!
следователно докато професор леви не даде правдободобно обяснение на този момент аз ще го считам за шарлатанин.
от което си вадя извода че теорията ти за това че аз не съм прав е невярна,до доказване на противното.
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

.........

Мнение от expendable »

.....
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 1:03 pm, променено общо 2 пъти.
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

тука се е заформил доста страшен спор :) експ успокой се брат, гениите остават неразбрани приживе :)
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”