Zap написа:Цитат(Zap @ Feb 11 2009, 22:28) Аз какво да кажа като миналата година бях помолен от организаторите на едно шоу да сваля чалга, за да може еди кой си да си върши тъпотиите( бях няй-близко до залата та затова аз..) върнах се вкъщи и като настана едно мъдренеее... Единствената чалга дет ми дойде на ум беше "Радка пиратка" и като я свалих ох чудо на чудесата: Уиндоуса ми изби критикал еррор, компютъра почна да пищи, после се рестартира и след като зареди всичко наново установих,че просто НЯМАМ Радка пиратка на компа... Свидетел си имам - човека се потресе от ситуацията и дружно се превивахме от смях доста време :>
Спомням си когато ходех по дискотеките и когато в дискотеката пускаха някой друга музика не чалга примерно на силин деон или мадона на дансинга нямаше никой, всеки си е вторачил във чаша със водка и си пиеше спокойно до очакване заветното 11ч вечер и 1 час слава и като дойде този един час и когато почваше 1-вата песен ,тогава все пускаха на слави комбайна. при почването и всеки хвърляше блузата качваше се на пилона и полугол и кючеци и губеци хвърляше чак до сутринта. Е чалгата тогава тя рулираше и тези който са били в моето време знаят за какво иде реч а сега нито чалгата му чалга нито рапа му с рап или каквато и да е друга музика