Може би отново спам тема ...
- freeico
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am
Процеса няма да е скоростен и няма да е рязък. Трябва внимателно да се подходи и нещата ще се получат. Проблем ще е че като се затвори 3та, няма изразена вселена насочена към по-лека игра. спийда и втора са скоростни, 1ва уж е за биткаджии. Оказва се че няма вселена подходяща където да насочиш новобранец, а това е ресурса който е най-ценен. Всички сме били новобранци, кирки, каси и сме тук защото е имало условия да проходиме.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Атаките със сонди: забранени- ОК. Атаките със транс/скаут, при които влиза играча след СМС /нямаш право да я върнеш, защото това обисмисля атаката=> наказание и не се знае ако я оставиш дали пак не е нарушение/=> също са забранени
И тук не говорим за 10 атаки в 5 минути, а за 2-3 в рамките на час
Т.е. думичката флуд ич не е на място
Общо взето по играч, който получава смс от теб може да летиш само със флот достатъчен да го занулиш. Друг вариант няма
Още малко и ще забранят атаките по- поголеми" батковци"...
Общо взето по играч, който получава смс от теб може да летиш само със флот достатъчен да го занулиш. Друг вариант няма
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
А това е най-голямата простотия, която може да се измисли.Първа и втора са ТОТАЛНО РАЗЛИЧНИ и обединяването им няма да го коментирам с епитети, че някой с крехка душица и зелена табелка ще получи пак невроза.charovna написа:Цитат(charovna @ Feb 12 2009, 15:29) Имаме познали верния отговор![]()
Може и това да стане скоро време....Евентуално![]()
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
защо всички четат само горния пост? а не първия пост във темата?
тук става въпрос за това кое е СМС флуд и дали не се органичават някоялко от вариянтите за игра... както отборна така и индивидуална.
пак прочетох първия пост във темата но не видях никаде да има връзка със закриването на 3-та вселена...
тук става въпрос за това кое е СМС флуд и дали не се органичават някоялко от вариянтите за игра... както отборна така и индивидуална.
пак прочетох първия пост във темата но не видях никаде да има връзка със закриването на 3-та вселена...
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Ад де, да си копаме и въртим алъш вериша на рахатPexos написа:Цитат(Pexos @ Feb 12 2009, 16:01) Атаките със сонди: забранени- ОК. Атаките със транс/скаут, при които влиза играча след СМС /нямаш право да я върнеш, защото това обисмисля атаката=> наказание и не се знае ако я оставиш дали пак не е нарушение/=> също са забранениИ тук не говорим за 10 атаки в 5 минути, а за 2-3 в рамките на час
Т.е. думичката флуд ич не е на място
![]()
P.S - Ангеле стига бре - макар че за 2 и аз ши рива, оттам почнах.
Последна промяна от niki_god на чет фев 12, 2009 3:13 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- I_love_my_LaNGa
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
- Контакти:
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Ники - 1 и 2 трябва да останат различни.Нямам желание да играя във вселена с "прота" играещи на 30к точки, които завършват с 100ккккк бойни точки щото са "про".Нека си играят в 1ва, да се правят на голямата работа.Втора в момента е перфектна откъм баланс - ресурсни/бойни точки.Ако се махне 2ра - това ще е най-голямата грешка от съществуването на играта насам...niki_god написа:Цитат(niki_god @ Feb 12 2009, 16:06) Ад де, да си копаме и въртим алъш вериша на рахат.Ицо, си и не си прав за новобранците, който има мерак ще се научи, който няма си остава вечна каса.
P.S - Ангеле стига бре - макар че за 2 и аз ши рива, оттам почнах.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Feb 12 2009, 16:24) Ники - 1 и 2 трябва да останат различни.Нямам желание да играя във вселена с "прота" играещи на 30к точки, които завършват с 100ккккк бойни точки щото са "про".Нека си играят в 1ва, да се правят на голямата работа.Втора в момента е перфектна откъм баланс - ресурсни/бойни точки.Ако се махне 2ра - това ще е най-голямата грешка от съществуването на играта насам...
дам в момента 3-та вселена е ненужна , сливането на две такива .примерно 1-ва и 3-та ще е много по добре от към играчи както и финансово помислете над това .
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Както каза Ицо процеса няма да бъде рязък.Адаш дай да си бъдем честни, играта вече не е това което беше - поради ред причини (конкуренция и т.н), играчите също, само Пешо не той константа - майтап ПешеFallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Feb 12 2009, 16:24) Ники - 1 и 2 трябва да останат различни.Нямам желание да играя във вселена с "прота" играещи на 30к точки, които завършват с 100ккккк бойни точки щото са "про".Нека си играят в 1ва, да се правят на голямата работа.Втора в момента е перфектна откъм баланс - ресурсни/бойни точки.Ако се махне 2ра - това ще е най-голямата грешка от съществуването на играта насам...
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :