Шпионски сонди

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
Draik
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 15, 2006 12:32 am
Контакти:

Мнение от Draik »

Имаше тема, знам.
Заключихте я,
но въпроса не беше решен.
Съгласен съм че се злоупотребява със сондите и атаките с тях, но какво да ги правим оставени на планетата?!?
Примерно имам да кажем 5 планети, на всяка от тях се строи флота, направил съм сейв. Прибирам се, флота ми се е върнал и искам да видя някой играч, но нямам сонда защото са строшени при грабежа над планетите ми ( което си е доста често ).Какво трябва да направя в случая?!? Да стоя и чакам да свършат поръчките в корабостроителниците ли? Много е недообмислена тази забрана поне според мен.
Ето да кажем Диос в 2-а вселена е забранил атаките само със сонди, но включени в общата флота са разрешени. това според мен е по-правилно.
Също така си представете акаунт на малко точки, който точно най-много му трябват кристали и загубата на 5-6к кристали за сонди всеки ден му е доста неприятна.
Да не говорим за по-развитие които не са им голяма болка, ако изключим свободните партиди в корабостроителницата.
Ама все пак какво да ги правим ези сонди? Това ежедневен изхабен ресурс ли ще се води. Невъвращаем ресурс, та те даже и не могат да се рециклират когато решиш да правиш саве, поне да си възвърнеш малко ресурс.
Това е мое мнение, дано не съм бидил някой.
Благодаря ви за вниманието.
:74:
Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

Ми може да ги дигаш на сейв с транса или рецка с мисия транспорт.А както викаш ако си в поръчка може да си купиш от търговията.
И на мен не ми харесва това.Във втора е мн по-добре измислено.
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
charovna

Мнение от charovna »

Всички знаем, че така не е добре направено. Имаме обещанието на Хера, че днес ще види какво може да се направи, за да влизат сондите във флота при атака, но да не могат да правят самостоятелни атаки. Няма да заключвам темата, но моля без излишен спам.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

MaTaDoR написа:Цитат(MaTaDoR @ Feb 12 2009, 06:58) Ми може да ги дигаш на сейв с транса или рецка с мисия транспорт.А както викаш ако си в поръчка може да си купиш от търговията.
И на мен не ми харесва това.Във втора е мн по-добре измислено.
Можеш, ако беше спийда и си на 300к. Само, че става въпрос за 1ва, където има хора с най-много 50к точки... Търговски център все още никой няма - т.е. има, но борсата е заключена до 50к коефициент. Така, че вариянта да ги качваш там отпада /също и да си купиш, ако ти ги счупят/. Сейв с рецка или транс не всеки може да си позволи, да отделя по 1 полет и за тях. А и стационирането със сегашните скорости е бавно и изнервящо.

Чаровна, ако поне 1 път в годината следяхте чуждестранния раздел, можеше да видите и проблемите породени от въпросната промяна. Конкретизирам случая на съюзника: link
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Draik
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 15, 2006 12:32 am
Контакти:

Мнение от Draik »

QUOTE Уважаеми играчи, Има промяна, засягаща атаките със сонди. От днес шпионските сонди не могат да атакуват самостоятелно, но МОГАТ да влизат в атака в комбинация с други кораби. Dear players There is a new change related to attacks with spy probes. As from today attacks with only spy probes in flight are prohibited. In same time they can be sent in attacks together with other ships in one flight, so it is possible to save them.[/quote]

Проблема е решен вече. Благодаря.
charovna

Мнение от charovna »

Draik написа:Цитат(Draik @ Feb 12 2009, 13:47) Проблема е решен вече. Благодаря.
Дано всички останат доволни. Темата вече може да приключи, мисля!
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”