Бате Насе с тройка на разсъмване

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

the_predator

Мнение от the_predator »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Feb 10 2009, 23:44) питай чичо петко 96 дали имам такава
ах къде е баткови предатор да ви покаже как се лети на малки точки :P
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

I_love_my_LaNGa написа:Цитат(I_love_my_LaNGa @ Feb 10 2009, 19:58) начи съм сбъркал съюза...така ли да го разбирам :lol:
Аз тия дни ще си дойда да видим какво си объркал и какво не :p019:
И малко за битките: ако бяха след първия месец или след втория са идеални, но 2 седмици преди края ... нз какво трябва да се коментира!
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
Потребителски аватар
cobfen
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 30, 2009 7:19 pm
Контакти:

Мнение от cobfen »

federaciq , тези твойте бойни точки , бяха когато беше на по 40 000 точки , сега дигна точки и не съм те видял да мръднеш с бойните точки :excl:
Аре направи една свястна битка ! И как на 50 к точки да се направи битка с повече от 15к ? трябва да имаш такъв късмет , че да набараш ЗНС и 100 бойни кораба , че да се изкарат толкова бойни точки !
[color=#FF0000]You are better off dead than fucking with me !!![/color]
Потребителски аватар
cobfen
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 30, 2009 7:19 pm
Контакти:

Мнение от cobfen »

federaciq , тези твойте бойни точки , бяха когато беше на по 40 000 точки , сега дигна точки и не съм те видял да мръднеш с бойните точки :excl:
Аре направи една свястна битка ! И как на 50 к точки да се направи битка с повече от 15к ? трябва да имаш такъв късмет , че да набараш ЗНС и 100 бойни кораба , че да се изкарат толкова бойни точки !
[color=#FF0000]You are better off dead than fucking with me !!![/color]
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

cobfen написа:Цитат(cobfen @ Feb 11 2009, 01:51) federaciq , тези твойте бойни точки , бяха когато беше на по 40 000 точки , сега дигна точки и не съм те видял да мръднеш с бойните точки :excl:
аз как ги искарах на 40к и вече имам свястни битки ако не вярваш провери
обичам женичките обичам ги всичкитее
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Колко мъка... Рунда свърши, вие се чепкате за 150 счупени кръста. А някой гледам го засегнаха за болната тема с ресурсните и бойните точки, нещо джихад ще вдигнете ли по случая? Излезте от матрицата, моля.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”