Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
niki_god написа:Цитат(niki_god @ Feb 10 2009, 11:50) Бе Пеше все щете питам, ти нещо завиждаш ли на тея дет киснат 20 он?.Ми могат киснат, други и с по малко се оправят.
Не не не завиждам просто констатирам, че от играта хората исперкулясват.а и диос от твоята пост колко истина има само .,че снощи пак си уреждахме бой, извън играта на лс-та
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
K_O_K_A_L_A написа:Цитат(K_O_K_A_L_A @ Feb 10 2009, 04:20) Тази игра трябва да я забранят със закон
заменям жена за компюър жената готви пере срещу заплщане леглото е супер и е безплатно даже прекалено тъщата е богата и е на екскурзия на хаваите (купих и еднопосочен билет)
federaciq написа:Цитат(federaciq @ Feb 10 2009, 16:57) заменям жена за компюър жената готви пере срещу заплщане леглото е супер и е безплатно даже прекалено тъщата е богата и е на екскурзия на хаваите (купих и еднопосочен билет)
Явно ти играеш флийта с цел придобиване на негативни емоции, при толкова розов живот хъ хъ хъ.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Е, не бих имал нищо против да се намалят часовете онлайн, не че всеки ден не забивам на 20 часа, но това е не защото ми се седи, колкото заради останалите които го правят Хах - колко тъпо мисля
Както и да е - 19 е едно толкова хубаво просто число...
Нормалната доза сън не беше ли 6 часа ... пък за пенсиите нали намалява. Ей кат ни хванат паркинсоните и кат не ни са спи тогаз ше искаме сигурно да го напраят 23 часа да е позволено