намалете времето за игра

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Feb 10 2009, 11:50) Бе Пеше все щете питам, ти нещо завиждаш ли на тея дет киснат 20 он?.Ми могат киснат, други и с по малко се оправят.

Не не не завиждам просто констатирам, че от играта хората исперкулясват.а и диос от твоята пост колко истина има само .,че снощи пак си уреждахме бой, извън играта на лс-та :c022:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

I_love_my_LaNGa написа:Цитат(I_love_my_LaNGa @ Feb 10 2009, 00:46) пак е сийтинг ;)
е недейте ме кара да избирам между секса и булфа
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Мнение от I_love_my_LaNGa »

federaciq написа:QUOTE (federaciq @ Feb 10 2009, 14:42) е недейте ме кара да избирам между секса и булфа
що?...ще останеш на самозодоволяване ли.... :c022:
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!

[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

I_love_my_LaNGa написа:Цитат(I_love_my_LaNGa @ Feb 10 2009, 03:02) що?...ще останеш на самозодоволяване ли.... :c022:
не
K_O_K_A_L_A
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
Контакти:

Мнение от K_O_K_A_L_A »

Тази игра трябва да я забранят със закон :c022:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

K_O_K_A_L_A написа:Цитат(K_O_K_A_L_A @ Feb 10 2009, 04:20) Тази игра трябва да я забранят със закон :c022:
заменям жена за компюър жената готви пере срещу заплщане леглото е супер и е безплатно даже прекалено тъщата е богата и е на екскурзия на хаваите (купих и еднопосочен билет)
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Feb 10 2009, 16:57) заменям жена за компюър жената готви пере срещу заплщане леглото е супер и е безплатно даже прекалено тъщата е богата и е на екскурзия на хаваите (купих и еднопосочен билет)
Явно ти играеш флийта с цел придобиване на негативни емоции, при толкова розов живот хъ хъ хъ.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
LISA
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 24, 2005 3:01 pm
Контакти:

Мнение от LISA »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Feb 10 2009, 19:09) Явно ти играеш флийта с цел придобиване на негативни емоции, при толкова розов живот хъ хъ хъ.

Напълни ми душата направо :lol: , иначе 20 часа е добре, за тези които могат да си позволят да останат толкова онлине, другите да му мислят ... :crazy_pilot:
Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да МЪЛЧАТ

[i][b][color=#FFFFFF]UniteD Team ForeveR[/color][/b][/i]
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Е, не бих имал нищо против да се намалят часовете онлайн, не че всеки ден не забивам на 20 часа, но това е не защото ми се седи, колкото заради останалите които го правят :) Хах - колко тъпо мисля :)
Както и да е - 19 е едно толкова хубаво просто число... :)
Потребителски аватар
Svilko
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 18, 2008 4:03 pm
Контакти:

Мнение от Svilko »

Нормалната доза сън не беше ли 6 часа ... пък за пенсиите нали намалява. Ей кат ни хванат паркинсоните и кат не ни са спи тогаз ше искаме сигурно да го напраят 23 часа да е позволено :lol:

Аре пийс народе :a030:
Отговори

Върни се в “Off Topic”