колко да ти дадем тие сега не ти ли стигатseazar написа:QUOTE (seazar @ Feb 4 2009, 01:35) (2009-02-03) ukola 24 часа
муахаха, дайте и на мен сийтъри ве(това в 1ва вселена и май пи4а о6те не е изгасвал)
намалете времето за игра
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Колко пари сте склонни да дадете за аутобот ?
))) Струва ми се че имам идея за въвеждането на кода от ботчека ,без намеса на играч и без да остави следа ..а доколкото знам ,в програмирането е важна идеята ,струва ми се .Ако кажете добра цена може и да отделя време.. за другите екстри по-нататък..
))
Бобето:Сега излизам от мод и о чудо! Занулен съм и то когато атакувах! ШОК! Естествено първата реакция ми беше, какъв е този бъгняр! Давай елката, смятай - невъзможно! Бъг! Та нека почна отначало.
Владд:****за пореден път показа кой кой е, предизвиквайки звездопад. Ако за всяка падаща звезда е намислял по едно желание - очаква ни доста интересно бъдеще.
Съюзът RedArmy предстои да му връчи орден "За храброст" в признание за борбата му срещу световния тероризъм.
Pesss:Хора погледнете се малко де... Това е най-бързо спамената тема в историята на трибуната... Победители, победени, коалиционни партньори и врагове, модератори и новинари спамят заедно... Каква душевна идилия, не мислите ли ??
Владд:****за пореден път показа кой кой е, предизвиквайки звездопад. Ако за всяка падаща звезда е намислял по едно желание - очаква ни доста интересно бъдеще.
Съюзът RedArmy предстои да му връчи орден "За храброст" в признание за борбата му срещу световния тероризъм.
Pesss:Хора погледнете се малко де... Това е най-бързо спамената тема в историята на трибуната... Победители, победени, коалиционни партньори и врагове, модератори и новинари спамят заедно... Каква душевна идилия, не мислите ли ??
В интерес на истината , не го мисля мн сериозно поне за момента ,но като ми остане повечко свободно ще помисля ,за идеята просто 
Бобето:Сега излизам от мод и о чудо! Занулен съм и то когато атакувах! ШОК! Естествено първата реакция ми беше, какъв е този бъгняр! Давай елката, смятай - невъзможно! Бъг! Та нека почна отначало.
то нали знаеш от идеята до изпълнението ..зависи от багажа на идеалиста
))))))))))))(визирам мен,да не си помисли някой нещо) а пък ..за заплащането - стига ми да мога да си плащам генералството и 200-300 нанки за някои други екстри на месец ...
перфектно ..
Последна промяна от Troll на съб фев 07, 2009 12:16 pm, променено общо 1 път.
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Боже господи колко болни хора има в този свят . вземете се в ръце бре, да не идвам накрая аз на всичките да ви бия по една шамара ,че да се осъзнаете в кой свят се намирате . всеки се присмива на всеки , а само не разбрах кой на кой трябва да смее, дали този който в момента пие бира и клати големи цици или този който с нетърпение чака да светне поредното и. Играта зумбира. Затова ви моля господа ад мини, намалете времето за игра, че тия жени отдавна не се поглеждани а кво остава да се иде на кръчма или на бар.

Последна промяна от Mo`Money на вт фев 10, 2009 2:00 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
пак всичко опира до класацията
аз защо не зомбирам ? защото не ме ... за класация
играя си на флота,седя си на малко точки,влизам когато си поискам
като ти се пие бира или искаш да обърнеш малко внимание на жена си влизай в мод
ама неее ако се влезе в мод онези зомбита ще дръпнат много в класацията
всеки сам си решава кое е по важно
играта или светът около играта
пп: сега имам малко проблеми и съм си вкъщи,март-април месец като шаранът почне да кълве по язовирите спирам да си плащам нета , зимам си пръчките и хич няма да се сещам за bulfleet

играя си на флота,седя си на малко точки,влизам когато си поискам
като ти се пие бира или искаш да обърнеш малко внимание на жена си влизай в мод
ама неее ако се влезе в мод онези зомбита ще дръпнат много в класацията
пп: сега имам малко проблеми и съм си вкъщи,март-април месец като шаранът почне да кълве по язовирите спирам да си плащам нета , зимам си пръчките и хич няма да се сещам за bulfleet
Те и-тата от зората на играта ядат бой, ти сега ли чак разбраMo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Feb 10 2009, 03:07) Боже господи колко болни хора има в този свят . вземете се в ръце бре, да не идвам накрая аз на всичките да ви бия по една шамара ,че да се осъзнаете в кой свят се намирате . всеки се присмива на всеки , а само не разбрах кой на кой трябва да смее, дали този който в момента пие бира и клати големи цици или този който с нетърпение чака да светне поредното и. Играта зумбира. Затова ви моля господа ад мини, намалете времето за игра, че тия жени отдавна не се поглеждани а кво остава да се иде на кръчма или на бар.
![]()
Последна промяна от LoaD на вт фев 10, 2009 8:29 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.