Астроплотации

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
commando
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 10, 2007 12:56 pm
Контакти:

Мнение от commando »

Здравейте на всички! Доста търсих и понеже не се справих имам тъпата молба да ми дадете един линк за калкулатор за астероиди! преди имах ама като се бъгна бозата изчезна и ми писна да ги смятам на ръкъ с листче и химикалка!
Така че моля помогнете!!!
Предварително ви благодаря!
Потребителски аватар
TZeRbeR
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 27, 2008 5:20 pm
Контакти:

Мнение от TZeRbeR »

ето ти калкулатора - сметало за астероиди

а занапред с въпросите - пиши тук в темата "Задай въпрос"

едит: моля някой зелен или червеникав да премести темата някъде където и е мястото
Последна промяна от TZeRbeR на вт фев 10, 2009 1:16 am, променено общо 1 път.
[quote="RoYaL"]Цитат(RoYaL @ Sep 3 2008, 23:08) btw. Къде отиде OMFG (OhMyForumGod) ?[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jan 26 2009, 16:44)Имал си бол ресурс,купил си я. В момента ти лети само една звезда,другата изчезна безвъзвратно.
Прочети правилата.
Позволена е САМО ПО ЕДНА ЗнС на акаунт Как цял рунд само един човек пристъпи тази граница,а ти не стига че си гид,не стига че си ги купил,ами и в атака пуснал. Никога не е било правено така че да не можеш да си купуваш или строиш след като имаш вече една. Така че сега ще трябва да преглътнеш загубата.[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jul 4 2009, 23:37) Искаш бекъп? А баничка с боза да ти донеса утре в леглото и да те цункам за добро утро?[/quote]
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”