Бъг в вселена 1
Мдамм - така е. Със сонди в момента не може да се атакува, преди можеше и според казаното за рунда трябваше да може. Даже май имаше един ден без атаки за да се фиксне точно това... От днес не знам по кое време вече не може.
То като цяло не е проблем - ще си правиш "сонди на парче" /и търговски няма за сейв/ ама да имаше предварително инфо
Не да се потя последните 4 мин преди атака и да се чудя "Ко-стаа" сега...
То като цяло не е проблем - ще си правиш "сонди на парче" /и търговски няма за сейв/ ама да имаше предварително инфо
- gerodzwero
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет сеп 06, 2007 8:21 am
- Контакти:
CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Feb 9 2009, 17:59) Уважаеми играчи,
Поради зачестили злоупотреби с атаките САМО със шпионски сонди и за да не се налага да наградя със оранжев цвят почти целата вселена.....
ОТ ДНЕС ДО КРАЯ НА РУНД СЕ ВЪВЕЖДА НОВ РЕЖИМ НА ЛЕТЕНЕ СЪС СОНДИ -
ШПИОНСКИ СОНДИ В МИСИЯ АТАКА НЕ МОГАТ ДА СЕ ПУСКАТ!!!
ттова като следствие може да донесе следнитте проблеми:
- при сейв - ако имате содни в зададения полет - не може да го пуснете в мисия;
- препоръчвам - правенето на сейв да е в мисия стациниране или транспорт със съответния придружаващ флот (рециклатори, мегатранспортьори или трансове).
- приемете като загуба на нещо много малко - ако случайно сте забравивли сондите на планетата си и са ви ги ударили при атака....
Моля, да ни извините за създадените неудобства, от наложилата се промяна в условията на рунда и предварително ви благодарим за разбирането и проявеното търпение.
Поздрави! Администрация
CORWIN
Е нема по - голяма глупост!
Хората на малко точки дето имат по една планета бихте ли ми казали как да си съхранят сондите?
Защо не забраните и атаките с транспортери?
А може би и рециклаторите да си стоят на земята и да чакат някой да ги вземе?
Последна промяна от gerodzwero на пон фев 09, 2009 9:49 pm, променено общо 1 път.
А ако си с 1 планета какво правим ???
И ако може да се обясни какво е "злоупотреба" със атака със сонди?
Ако е за смс флуд - може да се прави с който и да е кораб
Или е забранено да се проверят % или флот на дадена планета с атака с сонда ?
И ако е да се избира по - малкото зло, защото явно не може да се направи така че да се забранят атаките само със сонди, все си мисля, че е по - добре може да си правиш сейв
Когато те атакуват също трябва да отделиш специално внимание да въпросните сонди ако имаш такива, също и бутона макс на флотите по- добре да забравим за него, че току виж не моем литна
И да- понякога се налага да се дигнеш за 30 сек. с тази екстра ще е доста по- криво
И ако може да се обясни какво е "злоупотреба" със атака със сонди?
Ако е за смс флуд - може да се прави с който и да е кораб
И ако е да се избира по - малкото зло, защото явно не може да се направи така че да се забранят атаките само със сонди, все си мисля, че е по - добре може да си правиш сейв
Когато те атакуват също трябва да отделиш специално внимание да въпросните сонди ако имаш такива, също и бутона макс на флотите по- добре да забравим за него, че току виж не моем литна
И да- понякога се налага да се дигнеш за 30 сек. с тази екстра ще е доста по- криво
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
И на мен не ми е ясно
... заради рева на един определен играч да си патят всички останали?!? Аз ако започна да рева, че съюзът ми остава по 500к рециклаж на хиените?!? Някой ще промени ли правилата?!? Ако започна да оспамвам Обратната, Админ аккаунтите, скайповете, та дори и на телефона и двамата Админа на уни 1, ще променят ли нещо? НЕ? Е? Що за глупост тогава?!? Търговията поорязаха, полетите ... сега кое следва? Като не искаш да те крадат - НЕ ПРАВИ МИНИ ... и не реви, защото някой в друга тема беше писал, че така си признаваш, че не можеш да играеш ...
Това според мен не е правилно решение!
Моля, да ме извините за създадените неудобства от изказаното мнение и предварително Ви благодаря за разбирането и проявеното търпение.
Лек ден и печеливша работа!
Това според мен не е правилно решение!
Моля, да ме извините за създадените неудобства от изказаното мнение и предварително Ви благодаря за разбирането и проявеното търпение.
Лек ден и печеливша работа!
Последна промяна от Nicoll на вт фев 10, 2009 6:29 am, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
ееехх колко простичко беше направено 5 атаки без резултат и наказан за 48 часа за смс флоод!защо ли го махнаха?
краси подкрепям те за атаките със сонди да са забранени ама като има злоупотреба въведете смс фоода като наказание и край няма да го има проблема.
извинявам се за пристрастното мнение
краси подкрепям те за атаките със сонди да са забранени ама като има злоупотреба въведете смс фоода като наказание и край няма да го има проблема.
извинявам се за пристрастното мнение
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )