Бъг в вселена 1

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
ANTYTRUST
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 04, 2005 9:04 am
Контакти:

Мнение от ANTYTRUST »

Когато дам сейвън нанякъде с цел атака, ми изписва следното : Не може да използвате Соларни Сателити в битка.
eskort
Редник (Private)
Регистриран: вт юни 05, 2007 8:28 pm
Контакти:

Мнение от eskort »

Соларните неможеш да ги вдигаш. Просто си стоят на планетата , ако искаш ги пазиш с нещо или се надяваш да не ти ги ударят.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

не може да нападаш със Шпионски сонди, а това че изписва Соларни сателите е просто ***...
но това от преди малко е променено! ако може някой от администрацията да потвърди? понеже в промениоте за рунда пишеше, че атаки със шпионки ще са разрешени.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Мдамм - така е. Със сонди в момента не може да се атакува, преди можеше и според казаното за рунда трябваше да може. Даже май имаше един ден без атаки за да се фиксне точно това... От днес не знам по кое време вече не може.
То като цяло не е проблем - ще си правиш "сонди на парче" /и търговски няма за сейв/ ама да имаше предварително инфо ;) Не да се потя последните 4 мин преди атака и да се чудя "Ко-стаа" сега...
eskort
Редник (Private)
Регистриран: вт юни 05, 2007 8:28 pm
Контакти:

Мнение от eskort »

100% съм сигурен , че днес пратих атака със сонда сега и аз видях че не може. Говорим за около 17:30 някъде.
ANTYTRUST
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 04, 2005 9:04 am
Контакти:

Мнение от ANTYTRUST »

получих имейл от онлайн съпорта, където също пишех. Има проблем с сондите, неможели да литнат, работи се по въпроса. Правете си сейвъните без тях.
Потребителски аватар
gerodzwero
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет сеп 06, 2007 8:21 am
Контакти:

Мнение от gerodzwero »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Feb 9 2009, 17:59) Уважаеми играчи,
Поради зачестили злоупотреби с атаките САМО със шпионски сонди и за да не се налага да наградя със оранжев цвят почти целата вселена.....
ОТ ДНЕС ДО КРАЯ НА РУНД СЕ ВЪВЕЖДА НОВ РЕЖИМ НА ЛЕТЕНЕ СЪС СОНДИ -
ШПИОНСКИ СОНДИ В МИСИЯ АТАКА НЕ МОГАТ ДА СЕ ПУСКАТ!!!
ттова като следствие може да донесе следнитте проблеми:
- при сейв - ако имате содни в зададения полет - не може да го пуснете в мисия;
- препоръчвам - правенето на сейв да е в мисия стациниране или транспорт със съответния придружаващ флот (рециклатори, мегатранспортьори или трансове).
- приемете като загуба на нещо много малко - ако случайно сте забравивли сондите на планетата си и са ви ги ударили при атака....

Моля, да ни извините за създадените неудобства, от наложилата се промяна в условията на рунда и предварително ви благодарим за разбирането и проявеното търпение.

Поздрави! Администрация

CORWIN

Е нема по - голяма глупост!
Хората на малко точки дето имат по една планета бихте ли ми казали как да си съхранят сондите?
Защо не забраните и атаките с транспортери?
А може би и рециклаторите да си стоят на земята и да чакат някой да ги вземе?
:babysleep: :babysleep: :babysleep:
Последна промяна от gerodzwero на пон фев 09, 2009 9:49 pm, променено общо 1 път.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

А ако си с 1 планета какво правим ???
И ако може да се обясни какво е "злоупотреба" със атака със сонди?
Ако е за смс флуд - може да се прави с който и да е кораб ;) Или е забранено да се проверят % или флот на дадена планета с атака с сонда ?
И ако е да се избира по - малкото зло, защото явно не може да се направи така че да се забранят атаките само със сонди, все си мисля, че е по - добре може да си правиш сейв ;)
Когато те атакуват също трябва да отделиш специално внимание да въпросните сонди ако имаш такива, също и бутона макс на флотите по- добре да забравим за него, че току виж не моем литна ;)
И да- понякога се налага да се дигнеш за 30 сек. с тази екстра ще е доста по- криво ;)
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

И на мен не ми е ясно :dizzy: ... заради рева на един определен играч да си патят всички останали?!? Аз ако започна да рева, че съюзът ми остава по 500к рециклаж на хиените?!? Някой ще промени ли правилата?!? Ако започна да оспамвам Обратната, Админ аккаунтите, скайповете, та дори и на телефона и двамата Админа на уни 1, ще променят ли нещо? НЕ? Е? Що за глупост тогава?!? Търговията поорязаха, полетите ... сега кое следва? Като не искаш да те крадат - НЕ ПРАВИ МИНИ ... и не реви, защото някой в друга тема беше писал, че така си признаваш, че не можеш да играеш ...
Това според мен не е правилно решение!

Моля, да ме извините за създадените неудобства от изказаното мнение и предварително Ви благодаря за разбирането и проявеното търпение.

Лек ден и печеливша работа!
Последна промяна от Nicoll на вт фев 10, 2009 6:29 am, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

ееехх колко простичко беше направено 5 атаки без резултат и наказан за 48 часа за смс флоод!защо ли го махнаха?
краси подкрепям те за атаките със сонди да са забранени ама като има злоупотреба въведете смс фоода като наказание и край няма да го има проблема.
извинявам се за пристрастното мнение
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”