виц

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
tak
Редник (Private)
Регистриран: чет ное 30, 2006 1:06 pm
Контакти:

Мнение от tak »

:74: Само седя и се дразня чудя се винаги ли като играя бф ще има такива гафове или не, идиотите само в офиса ли са или не, а точно в тая игра ли са се събрали всички или не,наистина ли след 100г като измрът ще ги заместят нови или не, кога и как се е зародил идиотизма в тях вроден ли е или не.Искам ли да ги псувам много или не?, прави ли това мен по голям идиот а тях по малки?....та се сетих за един виц подходящ за темата...

Живял някога един папагал (говорящ) и много умен, и тъй като живял пред входа на стопанина си имал хобито всеки ден като излиза съседа му малък чичко с очила плешив и с остри малки мустачета :) да го майтапи като всеки ден му нятяквал какъв плешив красавец бил ;) .... ясно на съседа му писнало и един ден му казал че ако още един път го нарече Плешивец ще му отрежи крилата .... На другия дек като тръгвал за работа видял папагала да го гледа и да мълчи... усмихнал се и тръгнал... след 10тина крачки чул подсвиркване обърнал се и папагала му казал " ти си знаеш" :) )

та искам да кажа на всички от офiса по повод отговора на тема
http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=56338

ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ

п/п бонуса за вас е че всеки от ОФИСА има право да си избере подходяща мелодия
Nirvana - All Apologies
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

tak написа:Цитат(tak @ Feb 8 2009, 21:17) :74: Само седя и се дразня чудя се винаги ли като играя бф ще има такива гафове или не, идиотите само в офиса ли са или не, а точно в тая игра ли са се събрали всички или не,наистина ли след 100г като измрът ще ги заместят нови или не, кога и как се е зародил идиотизма в тях вроден ли е или не.Искам ли да ги псувам много или не?, прави ли това мен по голям идиот а тях по малки?....та се сетих за един виц подходящ за темата...

Живял някога един папагал (говорящ) и много умен, и тъй като живял пред входа на стопанина си имал хобито всеки ден като излиза съседа му малък чичко с очила плешив и с остри малки мустачета :) да го майтапи като всеки ден му нятяквал какъв плешив красавец бил ;) .... ясно на съседа му писнало и един ден му казал че ако още един път го нарече Плешивец ще му отрежи крилата .... На другия дек като тръгвал за работа видял папагала да го гледа и да мълчи... усмихнал се и тръгнал... след 10тина крачки чул подсвиркване обърнал се и папагала му казал " ти си знаеш" :) )

ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ

това забавяне на атаките към акаунти прехвърлили 350 к се оказва решаващо за битките в 3.

Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

:) Викай "Господари на ефира".
Последна промяна от LoaD на нед фев 08, 2009 8:36 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

tak написа:Цитат(tak @ Feb 8 2009, 20:17) :74: Само седя и се дразня чудя се винаги ли като играя бф ще има такива гафове или не, идиотите само в офиса ли са или не, а точно в тая игра ли са се събрали всички или не,наистина ли след 100г като измрът ще ги заместят нови или не, кога и как се е зародил идиотизма в тях вроден ли е или не.Искам ли да ги псувам много или не?, прави ли това мен по голям идиот а тях по малки?....та се сетих за един виц подходящ за темата...

ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ

Викай психиатър. Може пък да се справи . Но понякога и медицината е безсилна. Някой хора разбират от дума -някой от друго . Ти от кое .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
tak
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от tak »

Karbankal написа:QUOTE (Karbankal @ Feb 8 2009, 21:42) Викай психиатър. Може пък да се справи . Но понякога и медицината е безсилна. Някой хора разбират от дума -някой от друго . Ти от кое .
тва е обида?, добре първо малко показно за съюз темплиери и защо се дразня и после ще получиш отговор на въпроса си : 1,2,3

Avantasia

2009-01-26 20:42:53 Докладвай

помисли ли за това което ти казах

казва ми да ида при нея и да изгони амброзия!! от 1 съюз са ма включва на ръчна предавка..

Avantasia

2009-01-26 20:46:08 Докладвай

след като амброзия те удари ти
предложих нещо и ти не ми отговори
Отговори Изтриване

тук вече ръцете не са нужни преминаваме само с лицеви упражнения
Avantasia

2009-01-26 20:52:05 Докладвай

защо утре бре , какво ти пречи днес
, може да няма утре , метеорит да
удари земята , черна дупка да я
погълне ...
Отговори ИзтриванеAvantasia

2009-01-26 20:58:19 Докладвай

да , приятелю , а ти
Отговори Изтриване
след като удари на камък последва поемане на въздух продухване на каналите и новата жертва ....

Avantasia
2009-01-26 21:31:10 Докладвай

какви са ти отношенията с никой

Отговори Изтриване
тва е към ivanstpetrov

Avantasia
2009-01-26 21:39:45 Докладвай

защото никой май не ме харесва и
ако сте приятели може да те
настройва против мен.

тук пак продухваме грамофона... та за това се ядосвам щот който и да играеше нормално би повърнал от подобни глупости ммм Karbankal ти не беше ли в съюз темплиери?

та karbankal ако още настояваш да разбереш от какво се рабирам питай ме ма отговора не вярвам да ти хареса!
Nirvana - All Apologies
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Цитираш някакви ЛС . Няма лошо. Каква е ролята на администрацията в твоя филм . И в частност моята.
Това че на теб ти се иска ... да си оправдаваш някакви твой действия с моя игра - съжалявам . Далече си .
Понеже съм те обидил а ти си много коректен - отново няма да те накажа. Но предупреждавам -следващото ти писание в което обиждаш администратор или екипа администратори ще те доведе до четене на правилата.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
tak
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от tak »

Karbankal написа:QUOTE (Karbankal @ Feb 8 2009, 22:25) Цитираш някакви ЛС . Няма лошо. Каква е ролята на администрацията в твоя филм . И в частност моята.
Това че на теб ти се иска ... да си оправдаваш някакви твой действия с моя игра - съжалявам . Далече си .
Понеже съм те обидил а ти си много коректен - отново няма да те накажа. Но предупреждавам -следващото ти писание в което обиждаш администратор или екипа администратори ще те доведе до четене на правилата.
Показвам същноста на съюз темплиери и това за което се ядосвам.Ако прочетеш мнението на corpusdelikti и съответно си в час какво става в 3та ще разбереш за какво говоря, моляте като видиш твоя ник някаде не се фокусирай само върху него, тва че някой може да вдигне 40-50к заради НЕ доглеждане и отнемане възможноста да се нападат разваля 3мсц игра и ресурс вложен в нея,постави се в ситуацията на ощетения колкото и да ти е трудно да го направиш!!! не отсъждай кой е болен и кой не! НЕ ЗНАМ ЗАЩО И ВИЕ СЕ ИЗТРИХТЕ ОТ ВСЕЛЕНА СПИЙД.
Nirvana - All Apologies
Потребителски аватар
MeriAn
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт авг 30, 2005 5:50 pm
Контакти:

Мнение от MeriAn »

В темата, която цитираш, ясно е написано:
Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Feb 7 2009, 16:09) А сега малко по сериозно. За проблема ми каза Цъфто - докладвал съм - за да се вземат необходимите мерки . Надявам се в понеделник да стане. До тогава търпение.
Дотогава малко почивка за tak в читалнята
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
ivanstpetrov
Редник (Private)
Регистриран: съб юли 08, 2006 8:56 pm
Контакти:

Мнение от ivanstpetrov »

Все си мисля ,че един администратор можеше и да замълчи ,като не може да измисли нищо освен просташки коментар :lol:
Карбанкал- Каквото повикало -това се обадило.
Последна промяна от ivanstpetrov на нед фев 08, 2009 10:08 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”