Ако учиш история ти предлагам да се преориентираш към друга специалностLoaD написа:Цитат(LoaD @ Feb 8 2009, 17:38) Ам да, Сталин има най-големи заслуги към родината си според мен.Oсобено към хората. По-точно погребалните агенти. Оня нашия селянин, дето си изтрепал децата, се е опитал да го стигне по избити сънародници, ама рано-рано са го хванали деа... само още няколко милиончета му оставаха и го минаваше... :>
История
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Аз ти предлагам като постваш такива хубави приказки, с които ни галиш очите, поне да са на място. Това откъде успя да го изкопаш срещу мен, само ти си знаеш.Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Feb 8 2009, 18:54) Ако учиш история ти предлагам да се преориентираш към друга специалност![]()
Хайде сега ме обори, докажи ми какъв пич е бил Сталин и колко трябва да се гордее света с него, особено с хуманността му. Давай, имаш талант
Последна промяна от LoaD на нед фев 08, 2009 8:44 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Достатъчно е да припомня как беше направил Крум баща на Аспарух...LoaD написа:Цитат(LoaD @ Feb 8 2009, 21:36) Аз ти предлагам като постваш такива хубави приказки, с които ни галиш очите, поне да са на място. Това откъде успя да го изкопаш срещу мен, само ти си знаеш.
Хайде сега ме обори, докажи ми какъв пич е бил Сталин и колко трябва да се гордее света с него, особено с хуманността му. Давай, имаш талант. А междувременно вметни там нещо по мой адрес, даже и да няма нищо общо с мен. За пълнеж на поста
.
+това - никъде не е казано, че се дава за хуманност.То и медалите в армията обикновено се дават за повече избити противници (и други работи де, ама основно), което леко е антихуманно.А ти вземи попрочети историята и вместо да ми вкарваш високопарна ирония - виж какво е постигнал Сталин
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
Че аз да не му оспорвам статута на... гене-квото-там беше, бре
. Ясно ми е за какво се дават медали, мнението ми е същото по въпроса. Нека си ги признават за какъвто искат. За това какво бил постигнал - историята ще го помни. Ще помни обаче и цената, която е пилял за постигането му (аналогично и за всички "глашатаи" с него и против него, преди него и след него, просто той се е поулял във всеки аспект...). Като пример за това, какво не трябва да се случва повече никога
. Черния ми хумор по случая няма нищо общо с чийто и да било статут. Просто гледам от другата страна на монетата и реших да използвам случая да иронизирам. За мен целта не оправдава средствата, що се отнася до нормално ЧОВЕШКО същество. И останалите оправдания и "мъдри мисли" по случая...
п.п.: Крум и Кубрат ги бърках чисто правописно и то във форума
.
п.п.2: случайно някой да има представа къде мога да прочета (онлайн) за останалите "генералисимуси", освен в уикипедия?
п.п.: Крум и Кубрат ги бърках чисто правописно и то във форума
п.п.2: случайно някой да има представа къде мога да прочета (онлайн) за останалите "генералисимуси", освен в уикипедия?
Последна промяна от LoaD на нед фев 08, 2009 9:49 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
daskalo
- Редник (Private)
- Регистриран: ср окт 08, 2008 10:08 pm
- Контакти:
Нещо изместихте темата!Не исках да съм обяснителен и затова казах-ДИКТАТОРИ.Предполага се,че са си я дали сами.А как се дават военни звания - справка Конституцията и един закон(ние сме я попреписали,така че процедурата е идентична и в друтите страни).
П.С. А за Сталин - по време на войната СССР дава около 20млн. жертви.Счита се и че са изчезнали още толкова в лагерите на ГУЛАГ.В замунда има чудесен нов филм на тази тема.
П.С. А за Сталин - по време на войната СССР дава около 20млн. жертви.Счита се и че са изчезнали още толкова в лагерите на ГУЛАГ.В замунда има чудесен нов филм на тази тема.