намалете времето за игра

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

seazar написа:QUOTE (seazar @ Feb 4 2009, 01:35) (2009-02-03) ukola 24 часа

муахаха, дайте и на мен сийтъри ве(това в 1ва вселена и май пи4а о6те не е изгасвал)
колко да ти дадем тие сега не ти ли стигат :c022:
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Troll
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 25, 2005 9:59 pm
Контакти:

Мнение от Troll »

Колко пари сте склонни да дадете за аутобот ? :) ))) Струва ми се че имам идея за въвеждането на кода от ботчека ,без намеса на играч и без да остави следа ..а доколкото знам ,в програмирането е важна идеята ,струва ми се .Ако кажете добра цена може и да отделя време.. за другите екстри по-нататък.. :) ))
Бобето:Сега излизам от мод и о чудо! Занулен съм и то когато атакувах! ШОК! Естествено първата реакция ми беше, какъв е този бъгняр! Давай елката, смятай - невъзможно! Бъг! Та нека почна отначало.
Владд:****за пореден път показа кой кой е, предизвиквайки звездопад. Ако за всяка падаща звезда е намислял по едно желание - очаква ни доста интересно бъдеще.
Съюзът RedArmy предстои да му връчи орден "За храброст" в признание за борбата му срещу световния тероризъм.
Pesss:Хора погледнете се малко де... Това е най-бързо спамената тема в историята на трибуната... Победители, победени, коалиционни партньори и врагове, модератори и новинари спамят заедно... Каква душевна идилия, не мислите ли ??
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

20 нанки? Не, ... 30! Не, не.. последно - 35! :)

П.П.: а ти за каква цена би си мръднал пръстите? :)
Keep space clean, it's not yours.
Troll
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Troll »

В интерес на истината , не го мисля мн сериозно поне за момента ,но като ми остане повечко свободно ще помисля ,за идеята просто :)
Бобето:Сега излизам от мод и о чудо! Занулен съм и то когато атакувах! ШОК! Естествено първата реакция ми беше, какъв е този бъгняр! Давай елката, смятай - невъзможно! Бъг! Та нека почна отначало.
Владд:****за пореден път показа кой кой е, предизвиквайки звездопад. Ако за всяка падаща звезда е намислял по едно желание - очаква ни доста интересно бъдеще.
Съюзът RedArmy предстои да му връчи орден "За храброст" в признание за борбата му срещу световния тероризъм.
Pesss:Хора погледнете се малко де... Това е най-бързо спамената тема в историята на трибуната... Победители, победени, коалиционни партньори и врагове, модератори и новинари спамят заедно... Каква душевна идилия, не мислите ли ??
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Че кой говори сериозно... ние само си споделяме идеи тука.. :p040:
Troll
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Troll »

то нали знаеш от идеята до изпълнението ..зависи от багажа на идеалиста :) ))))))))))))(визирам мен,да не си помисли някой нещо) а пък ..за заплащането - стига ми да мога да си плащам генералството и 200-300 нанки за някои други екстри на месец ... :) перфектно ..
Последна промяна от Troll на съб фев 07, 2009 12:16 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Боже господи колко болни хора има в този свят . вземете се в ръце бре, да не идвам накрая аз на всичките да ви бия по една шамара ,че да се осъзнаете в кой свят се намирате . всеки се присмива на всеки , а само не разбрах кой на кой трябва да смее, дали този който в момента пие бира и клати големи цици или този който с нетърпение чака да светне поредното и. Играта зумбира. Затова ви моля господа ад мини, намалете времето за игра, че тия жени отдавна не се поглеждани а кво остава да се иде на кръчма или на бар.

:c022:
Последна промяна от Mo`Money на вт фев 10, 2009 2:00 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

пак всичко опира до класацията :) аз защо не зомбирам ? защото не ме ... за класация :)
играя си на флота,седя си на малко точки,влизам когато си поискам :)
като ти се пие бира или искаш да обърнеш малко внимание на жена си влизай в мод :)
ама неее ако се влезе в мод онези зомбита ще дръпнат много в класацията :) всеки сам си решава кое е по важно :) играта или светът около играта :)

пп: сега имам малко проблеми и съм си вкъщи,март-април месец като шаранът почне да кълве по язовирите спирам да си плащам нета , зимам си пръчките и хич няма да се сещам за bulfleet :a055: :a055: :a055:
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Feb 10 2009, 03:07) Боже господи колко болни хора има в този свят . вземете се в ръце бре, да не идвам накрая аз на всичките да ви бия по една шамара ,че да се осъзнаете в кой свят се намирате . всеки се присмива на всеки , а само не разбрах кой на кой трябва да смее, дали този който в момента пие бира и клати големи цици или този който с нетърпение чака да светне поредното и. Играта зумбира. Затова ви моля господа ад мини, намалете времето за игра, че тия жени отдавна не се поглеждани а кво остава да се иде на кръчма или на бар.

:c022:
Те и-тата от зората на играта ядат бой, ти сега ли чак разбра :) . Ако е само до и-та и рециклажи - то добре, ама...
Последна промяна от LoaD на вт фев 10, 2009 8:29 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Troll де не би да си се регнал :)
За мечтата на Пешку имах едно преложение преди време:
12 часа офф и получаваш някакъв ресурс като бонус! Така няма да се изостава много от зомбитата при по-дълги отсъствия!
Отговори

Върни се в “Off Topic”