П.П. има и "по-културни" места - механи
старата чалга се завръща
- Svilko
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 18, 2008 4:03 pm
- Контакти:
Май не е проблема в стиловете музика, а? И мен не ме кефи некво пед****че с дънки по него, розовки блузки и ботушчици .. нито грозни метали с черни тениски и вериги, нито изсулените рапЕри и гъзета, дет за мен са чисти селяни. Абе обличай се нормално, дръж се нормално и си слушай каквато искаш музика. Пича си е пуснал темата за хора дето имат сходни разбирания да си попишат едно добро спамче (предполагам само), а тука са навъди с хейтъри. Слагайте си капаците и да живее черното или метала .. там вие си го избирате. И кво плюете кръчмите, докат има кой да дава пари там ще има и кръчми, докат има и тука кой да дава кинта и Булфлийт ше има
Не бъдете толко ограничени - слушайте всичко
Последна промяна от Svilko на пет фев 06, 2009 7:44 pm, променено общо 1 път.
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
о_О ти къде ме видя да се хваля? И прав си не е определящо-затова не съди хората които ходят там-дали някой ходи или не ходи си е негова лична работа.И прав си не е повод за гордост -ама и псевдоморала който се демонстрира докато в същото време 1 път месечно си във син сити и точиш мераци по сервитьорките-също не е повод за гордост.Едва ли не тука се опитвате да ме накарте да се срамувам от това, че излизам и ходя по кръчми-ами не не ме е срам -ходя,заглеждам мацки, слушам музика-кефя се и какво?Трябва да ми е кофти, че се забавлявам ли?
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
Ха-ха, точно в Син Сити не съм ходил, не мисля и да ходя засега
Камо ли да "точа мераци по сервитьорките". А за моя морал не се притеснявай - той си е моя грижа.
Не давай определения на хората, след като не обичаш да ти дават на тебе. Не ти отива нито на възрастта, нито на поста, който заемаш. Макар че доколкото те познавам от писаниците ти, за поста ти не ти пука особено. Ако е така, спокойно можеш да го напуснеш. Не вярвам някой да рони сълзи за това
Поздрави.
Не давай определения на хората, след като не обичаш да ти дават на тебе. Не ти отива нито на възрастта, нито на поста, който заемаш. Макар че доколкото те познавам от писаниците ти, за поста ти не ти пука особено. Ако е така, спокойно можеш да го напуснеш. Не вярвам някой да рони сълзи за това
Поздрави.
[url=http://nemexia.bg][/url]
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Контакти:
Ти май и недовиждаш на всичкото отгоре?
А за определенията-каквото пвоикало такова се обадило-аз най кротко си четях форума докат не решихте да ме вкарвате в правия път.
А за определенията-каквото пвоикало такова се обадило-аз най кротко си четях форума докат не решихте да ме вкарвате в правия път.
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
Svilko написа:Цитат(Svilko @ Feb 6 2009, 21:37) Май не е проблема в стиловете музика, а? И мен не ме кефи некво пед****че с дънки по него, розовки блузки и ботушчици .. нито грозни метали с черни тениски и вериги, нито изсулените рапЕри и гъзета, дет за мен са чисти селяни. Абе обличай се нормално, дръж се нормално и си слушай каквато искаш музика. Пича си е пуснал темата за хора дето имат сходни разбирания да си попишат едно добро спамче (предполагам само), а тука са навъди с хейтъри. Слагайте си капаците и да живее черното или метала .. там вие си го избирате. И кво плюете кръчмите, докат има кой да дава пари там ще има и кръчми, докат има и тука кой да дава кинта и Булфлийт ше имаНе бъдете толко ограничени - слушайте всичко
![]()
П.П. има и "по-културни" места - механи![]()
хехе то мегана=кръчма май
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Контакти:
Имаше една китайска поговорка която Буда чул докато се бил подложил на глад за да изкупи греховете на баща си: "Ако изпънеш струната на една цитра-тя ще се скъса,ако я отпуснеш много няма да свири хубаво." 
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти:
Хора, нещо се депресирам. Особено през деня. Май жегата ме удря зле. Не знам. Може и да е щото ми идва рождения ден. Де да знам.
Обаче като се прибера у нас и си пусна чалгичката и сръбското и съм супер.
Това си е музика за настроение чисто и просто. Не е висше изкуство, в крайна сметка. Тъй че простотията е простима. 
Обаче като се прибера у нас и си пусна чалгичката и сръбското и съм супер.
Последна промяна от Then and now на пет фев 06, 2009 10:51 pm, променено общо 1 път.
"Времето променя, времето подменя."