История

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Имам въпрос, на който искам да отговарят само хора, които знаят, а не да стане СПАМ тема ... Въпроса ми е следния - кои са генералисимусите. По принцип аз знам за Сталин, Наполеон, Чан Кай Ши, Суворов и Тито. За Сталин и Тито съм сигурен. Както и за Чан Кай Ши. Ама ... ако греша, моля поправете ме, че ми трябва да знам със сигурност :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

пропуснал си Мао дзе Дън (не знам как точно се пише), Наполеон не е бил никога генералисимус, Генерал Франко е също генералисимус за други незнам да има
Последна промяна от duinox на пет фев 06, 2009 7:28 pm, променено общо 1 път.
Победата Ще Бъде Наша
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Генералисимус Франсиско Франко
Генералисимус Чан Кай Ши
Генералисимус Сталин

Дуйнокс, Мао не е бил никога генералисимус, не говори глупости...

P.S.Само тримата са
Последна промяна от Fallen_angel на пет фев 06, 2009 7:30 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от duinox »

а да прав си :) след кратка проверка из един учебник по история

а и после се сетих да видя и в уикипедията http://en.wikipedia.org/wiki/Generalissimo ето
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
MeriAn
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт авг 30, 2005 5:50 pm
Контакти:

Мнение от MeriAn »

http://www.ndt1.com/article.php/2004062614102966
Тук има доста повечко. Но не вземай статията за чиста монета. Често съм срещала неточности в материалите им. Колеги ми са, от региона, но не им вярвам на 100%

Edit: duinox е пуснал, докато пиша
Последна промяна от MeriAn на пет фев 06, 2009 7:34 pm, променено общо 1 път.
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от duinox »

а роджи в грешка си повече са аз знам 5ма
Победата Ще Бъде Наша
vukan
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 06, 2007 8:17 am
Контакти:

Мнение от vukan »

* Първи руски генералисимус[1] Александър Данилович Меншиков (1673–1729)
* Втори генералисимус принц Антон-Улрих Брауншвайг-Люнебургски (1714–1776)
* Трети генералисимус княз Александър Василиевич Суворов, граф Суворов-Римникски (1729–1800)
* Йосиф Сталин (1879–1953)
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Браво Вукане, добре си копирал от Уикипедия.Стига да беше и вярно щяхме да ти ръкопляскаме.Ама не е.

Edit :

duinox, във всеки наистина реномиран източник ще намериш само 3мата, които изброих.
Последна промяна от Fallen_angel на пет фев 06, 2009 7:49 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от duinox »

е така де и това е вярно
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Feb 6 2009, 20:25) Генералисимус Франсиско Франко
Генералисимус Чан Кай Ши
Генералисимус Сталин

Дуйнокс, Мао не е бил никога генералисимус, не говори глупости...

P.S.Само тримата са
За кво винаги ме забравяте :(
[url=http://nemexia.bg][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”