Ако същият този админ смята, че това меню служи само и единствено за престиж и да си галиш самочувствието, значи само тази част разбира от игратаVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Feb 5 2009, 15:10) Преди време един админ каза така - "Никой не играе за класация, ама поне по 20 пъти на ден цъка на статистика" ...
Търся си акаунт до 90к за дуел
Последна промяна от LoaD на чет фев 05, 2009 2:24 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Инсо какво ти е направил човекаVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Feb 5 2009, 14:10) Анкетата няма да покаже реални резултати. Преди време един админ каза така - "Никой не играе за класация, ама поне по 20 пъти на ден цъка на статистика" ... Тази битка си я искам. Харесах си я, а като тъпо и упорито, ще си го искам до края !
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Попита учтиво във форума. Аз се отзовах и .. така .. А и тая флота ръждяса нейната мама ... Време е да види малко бой. Пък и като се замисля, колкото и да съм на загуба, значи падам с точките, т.е. ми се откриват нови потенциални цели. Всичко е добре замислено от гениалния ми, разбирай гениално прост, мозък ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]