Търся си акаунт до 90к за дуел

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Feb 5 2009, 15:10) Преди време един админ каза така - "Никой не играе за класация, ама поне по 20 пъти на ден цъка на статистика" ...
Ако същият този админ смята, че това меню служи само и единствено за престиж и да си галиш самочувствието, значи само тази част разбира от играта ;) .
Последна промяна от LoaD на чет фев 05, 2009 2:24 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
BEC
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 7:38 pm
Контакти:

Мнение от BEC »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Feb 5 2009, 14:10) Анкетата няма да покаже реални резултати. Преди време един админ каза така - "Никой не играе за класация, ама поне по 20 пъти на ден цъка на статистика" ... Тази битка си я искам. Харесах си я, а като тъпо и упорито, ще си го искам до края !
Инсо какво ти е направил човека :P
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Попита учтиво във форума. Аз се отзовах и .. така .. А и тая флота ръждяса нейната мама ... Време е да види малко бой. Пък и като се замисля, колкото и да съм на загуба, значи падам с точките, т.е. ми се откриват нови потенциални цели. Всичко е добре замислено от гениалния ми, разбирай гениално прост, мозък ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”