Търся си акаунт до 90к за дуел
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
Супер Любо! Супер Любо!dios написа:Цитат(dios @ Feb 4 2009, 20:08) Ела се сбий с мен,аз утре ще съм на 80к. 12 рунда гарантирани. Рециклажа си го прибирам.
п.п. стискам палци - за тебе съм
Последна промяна от Nicoll на ср фев 04, 2009 7:16 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
- Svilko
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 18, 2008 4:03 pm
- Контакти:
Дай координат, точно време за летене
И да търсим човек, който да рецка
И да става мелето
П.П. Само да не ми направиш по админски некъв акаунт без скорости и чист флот ?! Туй ще си е подигравка с мен и труда ми 5 месеца
П.П. Само да не ми направиш по админски некъв акаунт без скорости и чист флот ?! Туй ще си е подигравка с мен и труда ми 5 месеца
Последна промяна от Svilko на ср фев 04, 2009 8:01 pm, променено общо 1 път.
Няма номера. Люта битка ще е. А рециклажа аз ще го прибера. Не ми трябва помощ. Утре или други ден вечерта устройва ли те?
Опа. Грешка.Не прочетох че няма да се триеш. При положение че ще продължиш да играеш,битка с мен е невъзможна.
Опа. Грешка.Не прочетох че няма да се триеш. При положение че ще продължиш да играеш,битка с мен е невъзможна.
Последна промяна от dios на ср фев 04, 2009 8:36 pm, променено общо 1 път.
Не знам кое е забранено или разрешено,но при битка тръгнете ли да си разпределяте ресурс или намеря някаква уговорка нарушаваща правилата,ще последва наказание.
Последна промяна от dios на ср фев 04, 2009 9:21 pm, променено общо 1 път.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Диос, аз пък искам да се удари в мен. Както каза един приятел "думата си на две не цепя". Не ме интересува дали ще ме бие или ще го бия. И гарантирам, че битката няма да е на печалба.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]