пиратски полети

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
ludianik
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 27, 2007 7:31 am
Контакти:

Мнение от ludianik »

днес един образ ми лети на пиратски, вдигам се 2 мин преди него със всичкия ресурс, а на доклада
Откраднат ресурс
Метал: 10591
Кристали: 4460
Газ: 654
от къде го взе тоя ресур като аз нямам толкова, след пиратския имах много малко рес, бъг ли се е получило или нещо ново което не съм го срещнал :p140:
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

nikborisov написа:Цитат(nikborisov @ Feb 4 2009, 16:13) днес един образ ми лети на пиратски, вдигам се 2 мин преди него със всичкия ресурс, а на доклада
Откраднат ресурс
Метал: 10591
Кристали: 4460
Газ: 654
от къде го взе тоя ресур като аз нямам толкова, след пиратския имах много малко рес, бъг ли се е получило или нещо ново което не съм го срещнал :p140:
Може изтребителите му да са били с пълно карго... :) Може ли да видим доклада?
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
ludianik
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 27, 2007 7:31 am
Контакти:

Мнение от ludianik »

Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

ползвал те е за сейв ;)
ако прибере нещо отгоре, няма лошо .....
ако ли не - нищо не губи
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Откраднат ресурс

* Метал: 183
* Кристали: 93
* Газ: 0

Пак от сейв, само че сейва е пълен с близо 1.5 милиона ресурс.За спийд става дума, но геймплея по предположение е еднакъв.В новия НЕ СЕ ПОКАЗВА ЦЕЛИЯТ НАЛИЧЕН, а само това което откраднете.Та козметичен или не - бъг.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”