Предложение за промени Вселена СПИЙД

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Degrade написа:Цитат(Degrade @ Feb 3 2009, 14:25) Имам въпрос защо транспорт да е само след определени точки? Това не е ли пренебрегване на малките точки и не е ли точно тогава (и не само тогава де), проблема с прибирането на рециклажа, ако има транспорт да е за всички, дори и само в съюза :)
Degrade, идеята на премахването на транспортта, или въвеждането на коефицент за транспорт, беше точно заради това : да се премахнат така наречените "осакатени" акаунти - акаунт без мини, без рециклатори само с боен флот. И по големите "батковци" и "каки" да прибират боклука и да го транспортират към по малките, като им удържат там 10-20% от рециклажа.... ;)
Последна промяна от misterya на вт фев 03, 2009 2:13 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

misterya написа:Цитат(misterya @ Feb 3 2009, 15:09) Degrade, идеята на премахването на транспортта, или въвеждането на коефицент за транспорт, беше точно заради това : да се премахнат така наречените "осакатени" акаунти - акаунт без мини, без рециклатори само с боен флот. И по големите "батковци" и "каки" да прибират боклука и да го транспортират към по малките, като им удържат там 10-20% от рециклажа.... ;)

За някой това е стратегия , и както и добър доход то ако ги няма % за прибран рециклаш тогава всички да седим на малки точки , и да млатим нубове .а рециклаторите да се изкарат от извън употреба,. или пък да има по 2 рециклатора на аканут, който да служат само за точене на астероиди

Аз ще предложа нещо, в което се състой само в едно изречение .

Върнете старите правила в играта
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
crom
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 27, 2006 6:23 pm
Контакти:

Мнение от crom »

За транспорт, за раси, за всички нововъведения :)
(Нищо, че на мен най-много ми допада варианта за някоя ретро вселена- мечтий :)

Предложението ми е:
1. Класиране само по бойни точки.

2. Коефициентите за атака както и сега да си останат, но да са пак по бойните точки, а не по ресурсните.
Всеки си преценя от кой момент на сетне да почне да води битки- дали още като извади първия скаут и да литва, или да се развива 2 месеца и като стане на 1кк ресурсни точки с една битка да спечели 200к бойни точки. (Тук трябва да се помисли дали коефициента за горна граница на точките дали да го има- т.е. акаунт с 1кк ресурсни точки и 0 бойни да може атакува акаунт с 1кк бойни точки, без значение на ресурсните точки на последния.)

3. Реурсните точки въобще да не се виждат в класирането- ако се налага, на края на рунда в общото класиране да се показват, но в процеса на игра да не се виждат. Като искаш да видиш флотата на някой- има шпионски сонди. Така може да се окаже, че някой с двойно по-малко точки от теб има петорно по-голяма флота, ако е скрил основната част от флота- риска си е твой :)

4. На (и)-тата да им се редуцира ресурса и като станат (и) мините им да не произвеждат "продукция".

5. От 0 до 100 бойни точки да може да атакува всеки, ако няма ограчение за горна граница. Над 100 бойни точки важи правилото за коефициента за атака.
Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Мнение от I_love_my_LaNGa »

ограничаването на транспорта е удар най-вече върху конфата....която и без тва е жив зян....
така че според мен не трябва да има граници... а това че някой играе на скорости и събира
рециклажи и (и)-та-не виждам нищо лошо...все пак си е начин на стратегия...
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!

[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
crom
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от crom »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Feb 3 2009, 16:04) Значи да разбирам по твоите предложение да няма класация по ресурсни а само по бойни ,мале мале тогава дупе да им е яко на новобранците от тука си представям как пехос седи по 24 часа пред компа И търка доволно ръцете в очакване поредното новобранче да мине 100 ресурсни точки . след това новобранчето ще му се блокира съобщенията атаки ,. и после искаме играчи да има е тая няма да стане . ами то тогава защо са тези мини по добре да ги няма или да со до 21 ниво и да махнем рециклаторите или да има по 2 на акунт за астероиди /по нагоре посочих / за мен това е най тъпата идея за бойните точки , играел съм със малко точки тогава направих до края на рунда 300к бойни , като си направите сметка че лежах в болницата 2 месеца а през другото време тогава все във мод стоях , върнете старите правила ирата ще погресира.

Моя дядо бог да го прости, имаше една приказка .
Едно лайно и колкото повече го бъркаш ,толкова повече мирише
Я ми кажи как пексос на 200к бойни точки ще удари ламер на 20 бойни точки при положение, че коефициентите за атака важат? "Пексос" или който и да е друг летец ако е на 200к бойни точки ще може да атакува флийтър над 100к бойни точки. Извинявам се много, ама такъв над 100к бойни точки няма да бъде ламерче, което от 2 месеца играе на бф и още никой не му е обяснил как се прави сейв :) А и освен това, както писах в предния ми пост, този дето е със 100к бойни точки както е в примера, може да има десеторно по-голяма флота от играч на 200к бойни точки. Ресурсните точки не се показват по време на рунда, само на края ако някой има желание може да ги види. Това, както и по-горното мисля, че го описах сравнително разбрано в първия ми пост.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Класация 2 ресурсни=1 точка в класацията 1 бойна=1 точка в класацията.
Транспорт разрешен след 10 к точки
Обвързване на флотата с добива от мините:колкото повече флота имаш толкова по малко ти копаят мините-тук може да се направи флотата да ти е на нива примерно 1 ниво -максимум 500 единици флота и 5% намалявне на добива -2 ниво-1500 единици флота и 7% намаляване н добива и така нататъка.И за да се предотврати пълното копаене преди да изкарш какъв да е кораб: мина над 10-о ниво да не може да се вдига без 1 ниво флоти.По това предложение може още да се поработи ,така че съм отворен за идеи.
Последна промяна от EvilForce на вт фев 03, 2009 4:03 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

То са е видяло че старите правила няма да дойдат на власт затова ето и моите предложения .

1.мини до 25лв добива омножено х2 все пак говорим за СПЕЕД ВСЕЛЕНА искате бой само така ще се млатите както за световно

2.класацията да е както в момента в 1-ва

3.транспорта разрешен само за играчи от съюза дйте да вкараме и съюзите в деиствие

4.при сабаране на планета да се изчисляват загубите и да се пада със точките да няма кухи точки

5. при сабаране на планета флотата който лети към тази планета да се стацва при най блиската в този случай
Последна промяна от Mo`Money на вт фев 03, 2009 4:10 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
crom
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от crom »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Feb 3 2009, 16:57) Е разбирам ти замисъла , само ми кажи защо по бойни да е класацията а ресурсната стратегия къде отива играчи който се развиват са скорости и мини кво правят тогава
По-добре питай какво ще прави народа, дето играе на защити :)

А тези, дето имат 1кк ресурсни точки по някое време поне 300-400к от тези точки става на флота. И ако няма горна граница в точките за атаките с 1 битка могат да си докарат 200к бойни точки ;) А ако има- ще вдигат постепенно точките- ако за да направиш 1кк ресурсни точки, се предполага, че е минало около 2 месеца в спийда. За това време ламерчетата са се научили да играят и дори да трябва да се вдигат постепенно точките- пак няма да е толкова лесно ако започнеш от нулата. Но точките трябва да са само бойни.
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

crom написа:QUOTE (crom @ Feb 3 2009, 15:49) За транспорт, за раси, за всички нововъведения :)
(Нищо, че на мен най-много ми допада варианта за някоя ретро вселена- мечтий :)

Предложението ми е:
1. Класиране само по бойни точки.

2. Коефициентите за атака както и сега да си останат, но да са пак по бойните точки, а не по ресурсните.
Всеки си преценя от кой момент на сетне да почне да води битки- дали още като извади първия скаут и да литва, или да се развива 2 месеца и като стане на 1кк ресурсни точки с една битка да спечели 200к бойни точки. (Тук трябва да се помисли дали коефициента за горна граница на точките дали да го има- т.е. акаунт с 1кк ресурсни точки и 0 бойни да може атакува акаунт с 1кк бойни точки, без значение на ресурсните точки на последния.)

3. Реурсните точки въобще да не се виждат в класирането- ако се налага, на края на рунда в общото класиране да се показват, но в процеса на игра да не се виждат. Като искаш да видиш флотата на някой- има шпионски сонди. Така може да се окаже, че някой с двойно по-малко точки от теб има петорно по-голяма флота, ако е скрил основната част от флота- риска си е твой :)

4. На (и)-тата да им се редуцира ресурса и като станат (и) мините им да не произвеждат "продукция".

5. От 0 до 100 бойни точки да може да атакува всеки, ако няма ограчение за горна граница. Над 100 бойни точки важи правилото за коефициента за атака.
Тези предложения ми харесват. Мога да добавя само:
1. Мините да са до 20-21 ниво с удвоен добив. (незнам до кое са в момента)
2. Без ЗНС в корабостроителницата за да зависи всичко от играчите а не от късмета.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

1. добив х2
2. корабостроителница х4
3. 6 планети със мини 21 макс ниво +2 без мини
4. без корабна борса
5. Газ се продава но курса е пипнат лекинко.
6. Класация 1:1 ресурсни:бойни
7. без банка
8. транспорт над 100к ресурсни *
9. коефициент на атака по ресурсни точки, но постоянен х2

*Срока на рециклаж прибран без възможност за транспорт да се увеличи на 14 дни. След това ако не е върнат двата акунта си понасят последствията.
Отговори

Върни се в “Off Topic”